پاستا كامامبر
اين دستور غذا بسيار آسان و پخت آن قطعا براي شما لذتبخش است و باعث ميشود مهمانها فكر كنند كه آشپز ماهري آن را پخته است و خوردن اين غذا به يك دور دنيا گشتن ميارزد.
اين دستور غذا بسيار آسان و پخت آن قطعا براي شما لذتبخش است و باعث ميشود مهمانها فكر كنند كه آشپز ماهري آن را پخته است و خوردن اين غذا به يك دور دنيا گشتن ميارزد.
پاستا
- پنير كامامبر: 250 گرم
- سير: 2 حبه
- رزماري تازه: يك شاخه
- روغن زيتون: به مقدار لازم
- پنير پارمزان: 100 گرم
- اسفناج تازه: 150 گرم
- اسپاگتي لولهاي: 400 گرم
مواد لازم ادويهها
- نمك دريايي
- فلفل سياه
- آويشن
برای شروع
فر را روي دماي 180درجه سانتيگراد يا 350 درجه فارنهايت قرار داده و پنير را باز كرده و آماده بگذاريد. سيرها را پوست كنده و رنده كنيد. برگهاي رزماري را از شاخه جدا كنيد و بشوييد. سيرها را روي پنير باز شده همراه با برگهاي رزماري ريخته و مقداري روغن زيتون به پنير اضافه كنيد و با انگشت كمي آنها را هم بزنيد و سپس پنير پارمزان را روي آن رنده كنيد.
پنير درست شده را به مدت 25دقيقه درون سيني فر گذاشته تا كاملا طلايي و ذوب شود و در اين حين پاستا را آماده كنيد. يك قابلمه متوسط را آب كرده و يك پيمانه نمك را همراه با روغن زيتون درون آن بريزيد و پس از اينكه به نقطه جوش رسيد پاستا را درون آن ريخته و به مدت 10 دقيقه بگذاريد تا كاملا نرم شود. برگهاي اسفناج را همراه با پاستا درون آب جوش قرار داده تا اسفناجها هم نرم و پخته شوند. سپس هر دوي آنها را چك كرده و اگر به ميزان لازم نرم شده بود آن را آبكش كنيد. وقت آن رسيده پنيري را كه درست كردهايد از درون فر بيرون آورده و براي سرو آماده كنيد.
براي سرو
به تعداد نفرات ظرف چيده و پاستاهاي آبكش شده را درون هر ظرف بريزيد و روي كل پاستاها مقداري فلفل سياه همراه با آويشن بپاشيد و در آخر پنير آماده شده را روي پاستاها بريزيد و از آن لذت ببريد. ميتوانيد از اين پنير روي ميز براي سرو غذا بگذاريد تا اگر لازم بود پنير بيشتري روي غذا بپاشند. مطمئن باشيد اگر كمي از آن را بچشيد مقدار بيشتري ميخواهيد.
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)