دستور آشپزی: سیب زمینی شکم پر
ویژگی اصلی این غذا این است که لازم نیست کنار آن غذای دیگری درست کنید. به خاطر داشتن مرغ و پنیر، به تنهایی یک غذای کامل به حساب میآید.
برترین ها: ویژگی اصلی این غذا این است که لازم نیست کنار آن غذای دیگری درست کنید. به خاطر داشتن مرغ و پنیر، به تنهایی یک غذای کامل به حساب میآید. در واقع هم کربوهیدرات دارد، هم پروتئین و هم مواد لبنی. به خاطر داشتن سیبزمینی و کره یک غذای پر انرژی محسوب میشود و برای بچههایی که کمبود وزن دارد توصیه میشود. بعد از ورزش هم میتوانید این غذا را برای بچهها درست کنید.
مواد لازم
- سیبزمینی پخته: 500 گرم
- کره: 75 گرم
- نمک: به میزان لازم
- فیله مرغ: 8 عدد
- قارچ: 300 گرم
- فلفل دلمهای ریز خرد شده: يك عدد
- زعفران آب کرده: 2 قاشق غذاخوری
- پنیر فیلا فیلا رنده شده: يك لیوان
روش تهيه:
ابتدا فلفل دلمهای را ریز خرد کرده به همراه مرغ، نمک، زعفران و روغن سرخ میکنیم. بهتر است برای این کار فیلهها را خیلی ریز خرد کنیم و وقتی فیلهها سرخ شدند قارچ راریز کرده و به آن اضافه کنیم و اجازه دهیم تا آب قارچ کاملا کشیده شود. سپس پنیر رنده شده را به مواد اضافه میکنیم تا مواد به هم بچسبند. سیبزمینیها را له کرده با کره مخلوط میکنیم تا پورهای سفت حاصل شود. از مواد سیبزمینی برداشته به اندازه یک نارنگی در دست گرد میکنیم. سپس داخل آن را گود کرده با مواد مرغ داخل آن را پر میکنیم و در دست فرم توپی به آن میدهیم. توپ حاصل را کمی پهن کرده و با سبزیهايي مثل عکس به شکل صورتک آن را تزئین میکنیم.
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)