نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 10

موضوع: zbigz | مستقیم کننده جدید تورنت

فرهنگ و هنر
    سلام!
    تشکر تشکر کرده 
    148
    تشکر تشکر شده 
    1,617
    تشکر شده در
    486 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1592
    Array

zbigz | مستقیم کننده جدید تورنت

بنا به پیشنهاد معاونت سایت (آقا پژمان) این تاپیک ایجاد شد تا اخبار و اطلاعات جدید این سایت که یه جورایی جایگزین توریفیک هست رو مورد بحث قرار بدیم

این سایت رو دوستان در فروم p30world معرفی کردن
    کد:
    این سایت خیلی وقت نیست که شروع به کار کرده و بنده گفتم در اینجا معرفی کنم تا کمکی به دوستان عزیز در زمینه دانلود از تورنت باشه. خوب بریم سراغ معرفی سایت و نحوه کار با اون.ابتدا وارد سایت زیر شده و در سایت ثبت نام کنید.(15 ثانیه بیشتر طول نمیکشه) .بعد با اکانت خود وارد سایت بشید.آدرس فایل تورنت رو کادرقرار دهید.قبل از اینکه go رو بزنید،توجه داشته باشید که با آی پی ایران نمیشه مستقیم کرد.پس آی پی خودتون رو با هر روش که میتونید تغییر داده(برای بنده آی پی کانادا جواب داد) و بعد go رو بزنید.یا اینکه از ابتدا با یه آی پی غیر ایران وارد بشید.در مرحله بعد سایت شروع به مستقیم کردن تورنت میکنه و در نهایت جلوی هر تورنت فلش سبزی میاد که با کلیک روی اون و بعد انتخاب فری دانلود،دانلود شما شروع میشه.از قسمت myfiles به تورنت ها دسترسی دارین.دانلود قابلیت ادامه دادن یا رزیوم داره.فقط یه عیب این سایت داره اینه که برای کاربرای رایگان تا حداکثر 53 کیلوبایت در ثانیه سرعت دانلود میده.(یه مدت پیش که بنده با این سایت آشنا شدم کاربرای رایگان وپرمیوم مثل هم بودن) البته برای بیشتر کاربرایی که از سرویس های نامحدود استفاده میکنن،و سرعت دانلودشون زیاد بالا نیست خیلی مناسبه.یه روش دانلود با سرعت بالاتر اینکه بعد از دریافت لینک میتونید اون رو ریموت و سپس دانلود کنید(توی sharebees با سرعت 52 الی 65 کیلوبایت ریموت شد).یک نکته هم این که فقط موقع دادن دستور مستقیم سازی(موقع کلیک کردن روی گزینه go)باید آی پی شما غیر ایران باشه.و هنگام مستقیم سازی و به بعد با آی پی ایران جواب میده
    wd0cimbwmtsce93v5xd0.jpg

nbe7ivx3ar55szf1uuu.jpg

79c227v5tbd4zg5jrg61.jpg
    ویرایش توسط NET DOCTOR : 02-09-2012 در ساعت 09:29 AM

2. 12 کاربر مقابل از NET DOCTOR عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

4. 9 کاربر مقابل از Pezhman عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    8
    تشکر تشکر شده 
    3
    تشکر شده در
    2 پست
    قدرت امتیاز دهی
    14
    Array

سلام دوست عزيز
    اگه ممكنه در مورد نحوه استفاده ازسايت مستقيم كننده تورنت بيشتر توضيح بديد
    آخه من بغير از عكس چيزي نميبينم
    خيلي برايم مهمه
    مرسي

6. 2 کاربر مقابل از gh.sh عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

فرهنگ و هنر
    سلام!
    تشکر تشکر کرده 
    148
    تشکر تشکر شده 
    1,617
    تشکر شده در
    486 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1592
    Array

نقل قول نوشته اصلی توسط gh.sh نمایش پست ها
    سلام دوست عزيز اگه ممكنه در مورد نحوه استفاده ازسايت مستقيم كننده تورنت بيشتر توضيح بديد آخه من بغير از عكس چيزي نميبينم خيلي برايم مهمه مرسي
    دوست عزیز همه چی در پست اول کاملا توضیح داده شده و 3 عکس هم ضمیمه شده اگر در دیدن اون حدود 15 خط توضیح مشکل دارید ؛ باز هم من اون ها در این پست مبزارم ابتدا وارد سایت زیر شده و در سایت ثبت نام کنید.(15 ثانیه بیشتر طول نمیکشه) .بعد با اکانت خود وارد سایت بشید.آدرس فایل تورنت رو کادرقرار دهید.قبل از اینکه go رو بزنید،توجه داشته باشید که با آی پی ایران نمیشه مستقیم کرد.پس آی پی خودتون رو با هر روش که میتونید تغییر داده(برای بنده آی پی کانادا جواب داد) و بعد go رو بزنید.یا اینکه از ابتدا با یه آی پی غیر ایران وارد بشید.در مرحله بعد سایت شروع به مستقیم کردن تورنت میکنه و در نهایت جلوی هر تورنت فلش سبزی میاد که با کلیک روی اون و بعد انتخاب فری دانلود،دانلود شما شروع میشه.از قسمت myfiles به تورنت ها دسترسی دارین.دانلود قابلیت ادامه دادن یا رزیوم داره.فقط یه عیب این سایت داره اینه که برای کاربرای رایگان تا حداکثر 53 کیلوبایت در ثانیه سرعت دانلود میده.(یه مدت پیش که بنده با این سایت آشنا شدم کاربرای رایگان وپرمیوم مثل هم بودن) البته برای بیشتر کاربرایی که از سرویس های نامحدود استفاده میکنن،و سرعت دانلودشون زیاد بالا نیست خیلی مناسبه.یه روش دانلود با سرعت بالاتر اینکه بعد از دریافت لینک میتونید اون رو ریموت و سپس دانلود کنید(توی sharebees با سرعت 52 الی 65 کیلوبایت ریموت شد).یک نکته هم این که فقط موقع دادن دستور مستقیم سازی(موقع کلیک کردن روی گزینه go)باید آی پی شما غیر ایران باشه.و هنگام مستقیم سازی و به بعد با آی پی ایران جواب میده

8. 6 کاربر مقابل از NET DOCTOR عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

کاربر فعال
    تشکر تشکر کرده 
    821
    تشکر تشکر شده 
    2,404
    تشکر شده در
    401 پست
    قدرت امتیاز دهی
    2568
    Array

سلام دوستان
    سایتی که در اینجا معرفی شده سایت خوبی هست.
    اما سایت دیگری نیز در اینجا وجود دارد که به ای پی ایران نیز گیر نمیدهد و سرعتش هم مناسب هست.
    شما نیز ازمایش کرده و نتیجه را به بقیه دوستان اطلاع دهید.
    متشکرم

10. 9 کاربر مقابل از alireza1351 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

فرهنگ و هنر
    سلام!
    تشکر تشکر کرده 
    148
    تشکر تشکر شده 
    1,617
    تشکر شده در
    486 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1592
    Array

نقل قول نوشته اصلی توسط alireza1351 نمایش پست ها
    سلام دوستان
    سایتی که در اینجا معرفی شده سایت خوبی هست.
    اما سایت دیگری نیز در اینجا وجود دارد که به ای پی ایران نیز گیر نمیدهد و سرعتش هم مناسب هست.
    شما نیز ازمایش کرده و نتیجه را به بقیه دوستان اطلاع دهید.
    متشکرم

ممنون دوست عزیز

البته برای من با دو مرورگر که استفاده کردم هی ارور جاوا میداد و وقتی به سایت دانلود جاوا می رفتی هم ارور میداد و دانلود صورت نمی گرفت!(شاید اینم به آیپی ایران حساسه و تحریم کرده!)

ممنون میشم توضیح کاملی در مورد کار با اون بدید

البته بسته به صلاحدید مدیران میتونید اسم این تاپیک رو عوض کنید یا تاپیک جدیدی ایجاد نمایید

12. 7 کاربر مقابل از NET DOCTOR عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

عضو سایت
    :دی
    تشکر تشکر کرده 
    4,525
    تشکر تشکر شده 
    1,770
    تشکر شده در
    321 پست
    حالت من : Khaste
    قدرت امتیاز دهی
    328
    Array

نقل قول نوشته اصلی توسط NET DOCTOR نمایش پست ها
    ممنون دوست عزیز

البته برای من با دو مرورگر که استفاده کردم هی ارور جاوا میداد و وقتی به سایت دانلود جاوا می رفتی هم ارور میداد و دانلود صورت نمی گرفت!(شاید اینم به آیپی ایران حساسه و تحریم کرده!)

ممنون میشم توضیح کاملی در مورد کار با اون بدید

البته بسته به صلاحدید مدیران میتونید اسم این تاپیک رو عوض کنید یا تاپیک جدیدی ایجاد نمایید
    سلام
    بله، چند وقتیه با ip ایران مشکل داره! البته شما میتونید از لینک زیر دانلود کنید. Download Sun Java JRE 8 Build b25 Developer Preview / 7 Update 3 Free - Softpedia

البته توجه داشته باشید که این سایت کارش مثل مسبقیم کننده های دیگه نیست!! و به نظر من گزینه خوبی نیست!

اگه از این دست سایت ها میخواید سایت Torrent2exe انتخاب بهتریه! شما فایل کوچک تورنت را بهش میدید( حالا از آدرس یا مستقیما آپ میکنید!) بعد براتون یک فایل exe میسازه، که اون را دانلود میکنید، حالا میتونید به وسیله این فایل exe دانلود کنید(در واقع نوعی دانلودره!) خوبی این روش اینه که شما میتونید به صورت پرتابل استفاده کنید، یعنی میتونید هر جا که هستید خیلی راحت دانلودتون را ادامه بدین، کاربرد دیگش برای جاهاییه که تورنتو بستن.( البته راههای زیادی برای دور زدن "بسته شدن تورنت" هست)

14. 8 کاربر مقابل از hossenf عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

فرهنگ و هنر
    سلام!
    تشکر تشکر کرده 
    148
    تشکر تشکر شده 
    1,617
    تشکر شده در
    486 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1592
    Array

خب خدا رو شکر ظاهرا تحریم ایران توسط این سایت(zbigz) برداشته شده و دیگه با آیپی ایران مساله ای نداره و سرعت لیچ هم بهتر شده است

در صورتیکه اوضاع به همین منوال باقی بماند؛پست اول ویرایش خواهد شد

16. 6 کاربر مقابل از NET DOCTOR عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

عضو سایت
    YES
    تشکر تشکر کرده 
    594
    تشکر تشکر شده 
    553
    تشکر شده در
    300 پست
    حالت من : Badjens
    قدرت امتیاز دهی
    255
    Array

خوب خدا رو شکر تحریم نفتی ما جواب داد یکی یکی دارن تحرمی های ما رو ور می دارن فردا پس فرداست که جاوا هم بتونیم از سایت اصبیش دانلود کنیم
    84539905145961255111

18. 3 کاربر مقابل از doulton عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    8
    تشکر تشکر شده 
    3
    تشکر شده در
    2 پست
    قدرت امتیاز دهی
    14
    Array

سلام و خسته نباشيد
    از معرفي سايت