عماد افروغ در برنامه تلویزیونی پارک ملت، خشم برخی از افراد را چنان برانگیخت که تهدید کنند در مقابل صدا و سیما تجمع خواهند کرد. برخی از نمایندگان برجسته اصولگرا در مجلس به دفاع از این روشنفکر اصولگرا پرداختند.
فرارو: احمد توکلی این اقدامات در آستانه انتخابات را نگران کننده توصیف کرد و علی مطهری از تکلیف آزادی بیان با وجود چنین برخوردهایی پرسید. اما در این میان فارغ از اینکه این روشنفکر اصولگرا چه گفته است بسیاری معتقدند نباید چنین برخوردی با منتقدان وجود داشته باشد.
سید فاضل موسوی، عضو کمیسیون اصل نود مجلس هم معتقد است که چنین برخوردهایی با منتقدان باعث می شود که کسی دیگر سخن انتقادی مطرح نکند.
عضو کمیسیون اصل نود مجلس در گفتگو با خبرنگار فرارو در این خصوص نحوه برخورد با عماد افروغ گفت: «به نظر میرسد که اگر فردی عناد نداشته باشد میتواند مطالب خود را بیان کند با طرح این مباحث افرادی که از علم بیشتری برخورددار هستند میتوانند وارد شوند و شبهات و مشکلات را پاسخ دهند.»
وی گفت: «برخی از کسانی که حمایتهای نادرستی را انجام میدهند و با منتقدان به شدت برخورد میکنند در واقع در آینده امکان برخورد مشابه با خود را ایجاد خواهند کرد. باید واقعبین باشیم و میزان ما قرآن است و این قبیل رفتارها با اساس قرآن و اسلام سازگار نیست.»
نماینده مردم خدابنده افزود: «آقای افروغ انسان مومن و مقیدی است اگر قرار باشد با چنین منتقدانی چنین برخوردهایی شود بهتر است بگوییم دیگر کسی انتقادی را مطرح نکند، باید به تضارب آرا میدان داد تا انسانهای مومن و متعهد سخنان خود را مطرح کنند و از قبل همین تضارب آراست که نتایج مثبتی به دست خواهد آمد که بتوان به شناخت بهتر اکنون و آینده پرداخت.»
وی تصریح کرد: «اگر چنین برخوردهایی با روشنفکران دلسوز شود و به آنها که حرفهایی مخالف ما دارند بگوییم حرف نزنند در آن صورت دیگر نباید کسی حرف بزند و اگر کسی حرف متفاوت نزند مانند آبی که جاری نباشد، جامعه هم دچار مشکل میشود.»
موسوی با بیان اینکه وقتی به سابقه برخورد با منتقدین و حتی مخالفین در اسلامی نگاه می کنیم، میبینیم برخوردها متفاوت است، گفت: «شامی گمراهی به محضر حضرت امیر میرسد و به حضرت فاطمه (س) ناسزا میگویند، اطرافیان حضرت امیر اجازه برخورد میخواهند که ایشان نمیگذارند، امام علی با آن شامی در خانهاش صحبت میکند و برخورد مناسبی میکند که شامی متوجه میشود که اشتباه کرده است و طلب توبه مینماید.»
وی ادامه داد: «ما باید به شکل منطقی بستر انتقاد را فراهم بکنیم، بیگمان منتقدین آقای افروغ هم دلسوزند اما ما ملاکی نداریم که بگوییم منتقدان ایشان دلسوزتر از آقای افروغ هستند. اگر ما منتقدان را حذف کرده و دامنه را کوچکتر بکنیم، مدام این مساله تکرار خواهد شد و ما به دنبال پیدا کردن دشمن در میان خودمان خواهیم بود.»
عضو کمیسیون اصل نود مجلس، افزود: «ما اصلا بستری ایجاد کردهایم که اگر کسی مخالف من باشد یا باید بیاید و توبه کند و یا آماده شهادت هم بشود. این یعنی ایجاد چالش نظام، نظام ما باورهای دینی دارد و نباید این بستر ایجاد شود. نمیتوانیم به روشنفکر دینی و اصولگرا گفت که چرا این حرف را زدهای!»
وی در پایان در مورد ارزیابی اینکه منتقدان عماد افروغ می گویند تلویزیون جای این حرف ها نیست، گفت: «این حرف درستی نیست، امام راحل گفته اند که تلویزیون ما باید دانشگاه باشد، چرا صبح تا شب دیگر دوستان صحبت می کنند و مشکلی ایجاد نمیشود و تنها مشکل جایی است که منتقدی از سیمای ملی سخن بگوید.»
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)