نمایش نتایج: از شماره 1 تا 1 , از مجموع 1

موضوع: رسيدگي به اختلاف شركت‌هاي ارايه‌كننده اينترنت پرسرعت با مخابرات نهايي شد

  1. #1
    عضو سایت
    تاریخ عضویت
    Apr 2011
    نوشته ها
    109
    تشکر تشکر کرده 
    993
    تشکر تشکر شده 
    399
    تشکر شده در
    102 پست
    حالت من : Moteajeb
    قدرت امتیاز دهی
    297
    Array

    رسيدگي به اختلاف شركت‌هاي ارايه‌كننده اينترنت پرسرعت با مخابرات نهايي شد

    رسيدگي به اختلاف شركت‌هاي ارايه‌كننده اينترنت پرسرعت با مخابرات نهايي شد


    خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
    سرويس: جامعه اطلاعاتي - ارتباطات

    كارگروهي متشكل از نمايندگان شوراي رقابت و مخابرات و شركت‌هاي ندا به اختلاف‌هاي مطرح شده از سوي شركت‌هاي ندا رسيدگي كردند كه قرار شد مخابرات حق و حقوق اين شركت‌ها را بشناسد و آن‌ها هم در همان حوزه‌هاي خود مطابق قانون فعاليت كنند.
    جمشيد پژويان - رييس شوراي رقابت - در گفت‌وگو با خبرنگار ارتباطات خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اظهار كرد: بحث اختلاف بين‌ شركت‌هاي ندا (ارايه‌كننده اينترنت پرسرعت) با شركت مخابرات ايران نهايي شده و به زودي اطلاع‌رساني مي‌شود.
    پژويان تصريح كرد: يكي از موضوعات مورد اختلاف، بحث دسترسي است؛ شركت‌هاي ندا عنوان مي‌كنند كه مخابرات امكانات دسترسي را به خوبي براي آن‌ها فراهم نمي‌كند. ‌اين موضوع در مركز ملي رقابت مورد بررسي قرار گرفته و نتيجه درنهايت به شوراي رقابت ارسال مي‌شود.
    وي هم‌چنين درباره تغيير نرخ و افزايش قيمت كدهاي چهار رقمي از سوي سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي گفته بود: اين موضوع غيرقانوني و يك‌طرفه است.
    رييس شوراي رقابت اظهار كرده بود: يكي از مواردي كه در جلسه شوراي رقابت مطرح شد، به كدهاي چهار رقمي مربوط بود كه استفاده‌كنندگان از اين كدها از افزايش قيمت و نرخ كدهاي چهار رقمي شكايت داشتند.

  2. 2 کاربر مقابل از Dreamsss2011 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.


برچسب ها برای این تاپیک

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست در پست خود ضمیمه کنید
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  

http://www.worldup.ir/