کاپيتان قرمزها در حالي بار ديگر قراردادش را با تنها باشگاه دوران حرفه اي اش تمديد کرد که به دليل مصدوميت هاي پياپي، در اين فصل فرصت چنداني براي بازي کردن در ترکيب اين تيم پيدا نکرد.
00028748 استفن جرارد، کاپیتان لیورپول، قراردادش را بار دیگر با این باشگاه تمدید کرد.

این ملی پوش انگلیسی در حالی بار دیگر قراردادش را با تنها باشگاه دوران حرفه ای اش تمدید کرد که به دلیل مصدومیت های پیاپی، در این فصل فرصت چندانی برای بازی کردن در ترکیب این تیم پیدا نکرد.

جرارد از 8 سالگی برای باشگاه لیورپول بازی کرد و اولین قرارداد حرفه ای اش با این باشگاه را در سال 1997 امضا کرد. او در سال 2005 با این باشگاه قهرمان چپیونزلیگ شد و دو بار نیز قهرمانی در جام حذفی را با قرمزها جشن گرفت.

و در گفتگو با سایت اختصاصی باشگاه لیورپول گفت:" من خیلی خوشحالم. به خاطر خودم و خانواده ام احساس غرور می کنم.

این اتفاق بعد از یک برد فوق العاده (مقابل منچسترسیتی) رخ داد و یک روز عالی را پشت سر گذاشتم. لیورپول باشگاهی است که من به آن عشق می ورزم و از زمان کودکی طرفدار آن بودم. رویای من بستن بازوبند کاپیتانی این باشگاه بود.

من هر روز با تمام وجود برای این باشگاه کار کردم و همه تجربه هایی که با این باشگاه داشتم را دوست دارم. من لیورپول را با دنیا عوض نمی کنم.

من قراردادم را تمدید کردم و امیدوارم بعد از این لحظات خوبی با پیراهن این باشگاه داشته باشم. فراز و نشیب های زیادی در پیش خواهد بود؛ در این تردیدی نیست. این بخشی از بازی در یک باشگاه بزرگ است."