آرسن ونگر، سرمربي آرسنال، اعلام کرد نگران بازيکنان آفريقايي تيمش در رقابت هاي جام ملت هاي آفريقاست.
مروان شاماخ و ژروینیو، دو مهاجم توپچی ها، در رقابت های جام ملت های آفریقا برای مراکش و ساحل عاج بازی می کنند و ونگر نگران تطبیق آنها با تیم بعد از بازگشت از آن مسابقات هستند.
او در گفتگو با سایت اختصاصی باشگاه آرسنال گفت:" این مانند این است که بازیکنان اروپایی به رقابت های یورو بروند. فشار زیادی به آنها وارد می شود.
شرایط آب و هوایی هم متفاوت است. در انگلیس در ماه فوریه معمولا برف می بارد و آنها باید از جایی باز خواهند گشت که اختلاف دمایی قابل توجهی دارد."
ونگر همچنین اعلام کرد قصد نگه داشتن ژروینیو تا دیدار مقابل لیدز ندارد زیرا نمی خواهد برای فرانسوا زاهویی، سرمربی ساحل عاج، که در تیم نانسی شاگردش بوده، دردسر ایجاد کند.
من نمی خواهم بین آنها اختلاف ایجاد کنم. زاهویی در شرایط دشواری قرار دارد. من نمی توانم ژروینیو را تا دوشنبه نگه دارم در حالی که کولو و یحیی توره نمی توانند روز یکشنبه برای سیتی بازی کنند. این ناعادلانه است.
توپچی ها در نیم فصل اول با بحران مصدومیت در خط دفاعی روبرو بودند اما ونگر عجله ای برای خرید بازیکن جدید در این پست ندارد.
" ما به دنبال خرید دائمی یک بازیکن نیستیم زیرا باید به همه این بازیکنان دستمزد بدهیم. فرمائلن هم به زودی برمی گردد. البته نه برای دیدار مقابل سوانسی اما احتمالا در دیدار بعد از آن حضور خواهد داشت."
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)