تذکر: توجه داشته باشید که در این مرحله دیسک VHD باید در حالت Attach قرار داشته باشد.
یعنی موقعیکه دارید روی گزینه initialize the disk کلیک میکنید بایستی مطابق شکل زیر عبارت Detach VHD را
ببینید. اگر بود که درست است ولی اگر بجای عبارت Detach VHD عبارت Attach VHD را داشته باشید باید آن
را هم انتخاب نمائید
این برای آن است که ما در مراحل بعدی فایل VHD را باید بطور مجازی در یک درایو بار کنیم و کار هائی روی آن انجام
بدهیم تا قابل استفاده شود.
قدم سوم: نصب ویندوز در فایل VHD ساخته شده و کار های نهائی
=======================================
1. روی دیسک VHD کلیک راست کرده و گزینه new Simple Volume را انتخاب کنید.
در پنجره مربوطه مشخصات لازم را پر کنید.من فرض میکنم که در بین مشخصه هائیکه انتخاب نموده اید ،درایو z را
برای بار کردن موقت فایل VHD انتخاب کرده اید.
2. حالا باید فایل VHD ما در درایو z باز شده باشد. اکنون زمانی است که باید ویندوز 7 را روی این فایل VHD نصب
کنیم.
برای اینکار فایل batch زیر را (RUN.cmd) درست کرده و در دایرکتوری D:\VHD کنار فایل های Imagex.exe و
Install.wim قرار می دهیم:
کد HTML:
@echo off
Imagex /apply D:\vhd\install.wim 1 z:\
حال فایل D:\VHD\RUN.cmd را اجرا کنید.
چند دقیقه ای طول میکشد تا کار RUN.cmd تمام شود.که در پایان کار اگر به درایو z نگاه کنید میتوانید فایل های
نصب ویندوز 7 را داخلش مشاهده کنید.
3. تا اینجا مرحله اول نصب ویندوز 7 را در داخل فایل VHD انجام دادیم و مرحله بعدی نصب بعد از Restart انجام خواهد
شد. بنابر این لازم است که بعد از Restart به فایل VHD دسترسی داشته باشیم.
برای دسترسی داشتن به فایل VHD بعد از Restart لازم است که کاری کنیم که در منوی بوت ویندوز 7 گزینه ای
برای انتخاب فایل VHD باشد.
برای اینکار روش های مختلفی میتوان بکار برد که من در آزمایش خودم ساده ترین راه را انتخاب کردم. بدینصورت
که از برنامه EasyBCD استفاده کرده و فایل W7_VHD ساخته شده در D:\VHD را به منوی بوت اضافه کردم و
نامی هم برایش انتخاب کردم.
4. حال کامپیوتر را Restart کنید و از منوی بوت ویندوز 7 گزینه اجرای فایل VHD را انتخاب کنید.
بعد از آن شما با صفحه نصب نرمال ویندوز 7 روبرو خواهید شد که بطور نرمال ادامه دهید تا عمل نصب تمام شود.
بعد از پایان نصب ، هر وقت سیستم را روشن کنید میتوانید با انتخاب گزینه اجرای فایل VHD وارد سیستم موجود
در VHD بشوید.
تذکرات:
--------
__ بعد از بالا آمدن سیستم ، ویندوز موجود در فایل VHD را همواره در درایو C خواهید دید.
__ در این زمان درایو C اصلی شما بصورت درایو D دیده خواهد شد.
__ میدانیم که ویندوز برای کار نرمال نیاز به استفاده از فایل pagefile.sys دارد. موقع بوت با VHD بطور اتوماتیک
برای ویندوز VHD فایل pagefile.sys درست شده ولی سیستم این فایل را عوض درایو C در درایو D خواهد گذاشت.
چون این فایل بایستی در درایو فیزیکی قرار داده شود.
==========
حال ویندوزی دارید که کامل است و یکی از حسن هایش این میتواند باشد که پرتابل است. یعنی شما میتوانید این
فایل را به کامپیوتر دیگری کپی کرده و در آن هم استفاده کنید.
البته برای اینکار نیاز به مقدماتی هست که از خوصله این بحث خارج است.
موفق باشید.
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)