نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 17

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    کاربر فعال
    تشکر تشکر کرده 
    4,164
    تشکر تشکر شده 
    1,919
    تشکر شده در
    442 پست
    قدرت امتیاز دهی
    6858
    Array

سلام
    بازم مثل همیشه مطالبی زیبا و کاربردی با بیانی زیبا و شیرین...
    راستی فکر کنم بجای استفاده از فایل Batch می شود از برنامه GimageX برای apply کردن استفاده کرد
    استاد دو تا سوال داشتم:
    1- آیا Imagex ویندوز 32 بیتی با 64 بیتی فرق دارد؟ برای ویندوز 8 چطور ، با ویندوز 7 یکی است؟
    2- می خواستم این سوال را بپرسم که آیا می شود این هارد مجازی را در سیستم های دیگر استفاده کرد که شما در پست پیشین گفتید می شود و مقدماتی دارد پس لطف کنید آموزش دهید.

1374524712291

2. 5 کاربر مقابل از Mahm00d عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

مدیر سایت
    دوستتان دارم
    تشکر تشکر کرده 
    4,798
    تشکر تشکر شده 
    13,155
    تشکر شده در
    2,296 پست
    قدرت امتیاز دهی
    45308
    Array

نقل قول نوشته اصلی توسط Mahm00d نمایش پست ها
    .........
    1- آیا Imagex ویندوز 32 بیتی با 64 بیتی فرق دارد؟ برای ویندوز 8 چطور ، با ویندوز 7 یکی است؟
    2- می خواستم این سوال را بپرسم که آیا می شود این هارد مجازی را در سیستم های دیگر استفاده کرد...
    درود
    مطمئنا" نوع 32 بیت و 64 بیت باهم باید فرق داشته باشند ولی من چون سیستم 64 بیت ندارم
    نمیتوانیم جواب قاطع بدهم.

استفاده در سیستم های دیگر نیاز به تغییراتی دارد. ویندوزی که الان در VHD نصب شده یک ویندوز عمومی
    نیست و بر اساس سخت افزار این سیستممان نصب شده.
    ویندوزی میتواند در دیگر سیستم ها هم کار کند که عمومی شده باشد که خودش بحث مفصل و جداگانه ای
    است که چند مورد هم در باره این موضوع (Sysprep ) در جا های مختلف توضیح داده ام.

=================
    در ضمن لازم میدانم که مطلب زیر را هم به آموزش اضافه کنم:

در فایل batch توضیح داده شده در پست قبلی (RUN.cmd) لازم به اشاره هست که ممکن است دستور مورد نیاز
    برای شما مختصری با دستور بالا فرق کند.
    بدینصورت که همانطور که در دستور مشاهده میکنید بنده بعد از عبارت install.wim عدد 1 را بکار برده ام
    عدد 1 بمنزله index1 می باشد.

دی وی دی های ویندوزی که هرکدام از ما داریم ممکن است خیلی با هم فرق داشته باشند
    فرضا" ممکن است در دی وی دی شما بیش از یک نوع ویندوز 7 و جود داشته باشد ولی در دی وی دی ایکه بنده
    خودم درست کرده ام فقط یک ویندوز 7 ( فقط نوع Ultimate ) وجود دارد.

سیستم نصب ، ویندوز های موجود در هر دی وی دی را ، بترتیبی که باید برای نصب انتخاب شوند ، با نام های index1
    index2 ، index3 و ... می شناسد.

حال در دی وی دی من چون فقط یک ویندوز وجود دارد بنابراین سیستم فقط index1 می بیند و وقتی در دستور بالا
    عد 1 نوشته ام بعنی سیستم index1 را نصب میکند

ولی در دی وی دی شما ممکن است چند ویندوز وجود داشته باشد که اگر بخواهید فرضا" ویندوز Ultimate را نصب
    کنید اول باید ببینید شماره index آن چند است و سپس در دستور بالا بجای عدد 1 عدد index مربوطه را قرار دهید.

[SIGPIC][/SIGPIC]

4. 7 کاربر مقابل از Magsoud عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)