previos page menu page next page
صحيفه نور جلد 1 صفحه 228
تاريخ: مرداد 1356
نامه گروهى از مردم در رابطه با حملات ماركسيستها به اسلام و روحانيت
محضر مبارك حضرت آيت الله العظمى آقاى خمينى مدظله العالى
محترما به عرض ميرساند به طورى كه خاطر مبارك مستحضراست، اخيرا حملات ناروائى به دين مقدس اسلام مخصوصا به طريقه حقه مذهب تشيع كه روح اسلام است، از ناحيه كمونيستها و پيروان مكتب ماركس و منحرفين از مقام ولايت اميرالمومنين (ع) و اولاد معصومين بزرگوار عليهم السلام و نسبت به احكام دين مقدس اسلام و توهين به مقام شامخ روحانيت از نواحى مختلف مى گردد و متاسفانه عدهاى از اينان خود را وابسته به حضرتعالى معرفى نموده و جزء هواداران آنجناب مى دانند، متمنى است نظر مبارك خود را درباره اين موضوعات و اين گونه افراد با كمال صراحت مرقوم فرموده تا رفع هر گونه ابهام و سوءتفاهمى بشود.
پاسخ امام:
بعيد نيست گروه هائى كه رفتار ضد اسلامى و ضد مذهبى دارند، به دست اجانب به وجود آمده باشند.
بسمه تعالى
اينجانب كرارا نظر خود را در اين نحو موضوعات گفته و نوشتهام، بعيد به نظر نمى آيد كه دستجاتى كه در ايران اشتغال به فعاليتهاى ضد اسلامى و ضد مذهبى دارند با اختلاف اسم و روش، گروههاى سياسىاى باشند كه با دست اجانب براى تضعيف اسلام و مذهب مقدس تشيع و مقام عظيم روحانيت بوجود آمده باشند. براى انصراف ملت از مصالح روز، اين جمعيتها در يك امر مشترك هستند و آن خيانت به كشور اسلامى و كوبيدن پاسداران آن. چون دشمنان اسلام و غارتگران ملل ضعيف مصالح خود را با نفوذ روحانيت كه يگانه حافظ قرآن كريم و احكام نجاتبخش اسلام است در خطر مىبينند، ناچار براى حفظ مصالح استعمارى خود دست به ايجاد احزاب انحرافى وابسته و گروههاى به ظاهر منتحل به اسلام و در حقيقت مخالف با آن زدهاند.
صحيفه نور جلد 1 صفحه 229
اسلام سدى است در برابر اجانب شرق و غرب
اسلام و مذهب مقدس جعفرى سدى است در مقابل اجانب و عمال دست نشانده آنها، چه راستى و چه چپى، و روحانيت كه حافظ آن است سدى است كه با وجود آن، اجانب نمى توانند به نحوى كه دلخواه آنها است، با كشورهاى اسلامى و خصوص با كشور ايران رفتار كنند، لهذا قرنها است كه با نيرنگهاى مختلف براى شكستن اين سد نقشه مى كشند، گاهى از راه مسلط كردن عمال خبيث خود بر كشورهاى اسلامى و گاهى از راه ايجاد مذاهب باطله و ترويج بابيت و بهائيت و وهابيت و گاهى از طريق احزاب انحرافى. امروز كه مكتب بى اساس ماركس با شكست مواجه است و بى پايگى آن برملا شده است، عمال اجانب كه خود بر ضد مكتب آن هستند در ايران از آن ترويج مى كنند براى شكستن وحدت اسلامى و كوبيدن قرآن كريم و روحانيت در ايران كه مهد تربيت اهل بيت عصمت و طهارت است و بازنده بودن اين مكتب بزرگ هرگز اجانب غارتگر به آرزوى غير انسانى خود نمى رسند، ناگزير هستند مذهب مقدس تشيع و روحانيت را كه پاسداران آن هستند به هر وسيله تضعيف كنند و بكوبند، اكذوبه انتساب بعضى از اين منحرفين را به اين جانب نيز از همين قماش است.
من از دستجات خائن ماركسيست و منحرف از اسلام بيزارم
من صريحا اعلام مى كنم كه از اين دستجات خائن، چه كمونسيت و چه ماركسيست و چه منحرفين از مذهب تشيع و از مكتب مقدس اهل بيت عصمت عليهم الصلاة والسلام به هر اسم و رسمى باشد متنفر و بيزارم و آنها را خائن به مملكت و اسلام و مذهب مى دانم.
مغرضين نخواهند توانست بين روحانيون جدايى ايجاد كنند.
بد خواهان و مغرضين بدانند با اين دروغها و حيلهها نمى توانند بين روحانيون، خلاف ايجاد كنند.
كسانى كه به روحانيون منتسب هستند و از اسلام و مذهب دفاع مى كنند لازم است از اين دستجات مفسده جو تبرى كنند و از مقام شامخ روحانيت دفاع كنند و از تفرق و اختلاف احتراز كنند و با هوشيارى نيرنگهاى اجانب را خنثى كنند. از روحانيون عظيم الشان تقاضا دارم كه با طبقات جوان به چشم عطوفت و پدرى نظر كنند و بر طبقات جوان است كه در حفظ روحانيت و روحانيون معظم كوشا باشند.
و اخيرا لازم است تذكر دهم كه نويسندگان و متفكران محترم از تاويل و تفسير قرآن كريم و احكام اسلام با اراده خود، جدا خوددارى كنند و از جميع طبقات - ايدهم الله تعالى - تقاضا دارم كه با حفظ وحدت كلمه، راه را بر دشمنان اسلام كه دشمن بشريت هستند ببندند واز خداوند تعالى جلت عظمته خواستارم كه قطع ريشه اجانب و عمال خبيث آنان را از ممالك اسلامى و از كشور اهل بيت بفرمايد انه ولى الامر. سلام من بر روحانيون عظيم الشان و بر طبقات مومنين ايدهم الله تعالى.
والسلام عليكم ورحمه الله و بركاته
روح الله الموسوى الخمينى
previos page menu page next page
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)