دیگه دوست ندارم،عشق تورو نمیخوام
برو واسه همیشه که خیس نمیشه چشمام
حالا کجای کاری باز منتظر میشینم
پشیمون تر از امروز بازم تورو میبینم
میدونستم که یک روز خدا بدادم میرسه
کوه به کوه نمیرسه،آدم به آدم میرسه
دیگه دوست ندارم،عشق تورو نمیخوام
برو واسه همیشه که خیس نمیشه چشمام
حالا کجای کاری باز منتظر میشینم
پشیمون تر از امروز بازم تورو میبینم
میدونستم که یک روز خدا بدادم میرسه
کوه به کوه نمیرسه،آدم به آدم میرسه
من امشب گريه خواهم کرد
من امشب زير باران گريه خواهم کرد
در اين تنهايي و خلوت
در اين دشت و سکوت و سرد
در اين بيهودگي هاي پر از ابهام
در اين خلوت سراي حسرت و اندوه
نمي داني چه بي تابم
نمي داني چه مشتاقم ببينم روي ماهت را
من امشب گريه خواهم کرد
من امشب زير باران تو را فرياد خواهم کرد
اگر از آسمان سيلاب غم بارد
اگر از هر طرف تير از کمان آيد
بدان اي نازنين من نمي ترسم
تو را فرياد خواهم کرد
من از تاريکي و ظلمت نمي ترسم
تمام ترس من اينست فراموشم کني اي دوست
ببار اي بارش باران
چنان مشتاق اشکم من
که مي خواهم ببارم
من امشب گريه خواهم کرد
من امشب بغض را در سينه خواهم کشت
و بي پرواتر از ديروز
تو را فرياد خواهم کرد
من امشب آرزوي مرگ خواهم کرد
چنان مشتاق مرگم من
که شرح آرزوي من مثال ريشه و آب است
تو اي باران تو اي مولود ابر و آب
چه حسرت گونه مي باري
مرا با خود ببر امشب
به گورستان دلتنگي
مرا با خود ببر امشب که اينجا زندگان
از عشق بيزارند
و باران را نمي فهمند
من امشب گريه خواهم کرد
و از دست خدا هم شکوه خواهم کرد
خدايا خداياااا چرا مردم نمي دانند که
که باران حاصل اشکيست که عاشق از دو چشمانش به هنگام سکوت خويش مي بارد
چرا مردم نمي دانند که باران هديه ي ابر است به هر که عاشق اشک است
من امشب گريه خواهم کرد
به گوش ابرها امشب تو را فرياد خواهم کرد
بمان بمان تا ابر بارانيست
بمان تا در کنارت من بسان غنچه بشکافم
بمان تا در نگاهت من بکارم شاخه ي عشقي
بمان تا روي دستانت ببارم شبنم اشکي
بمان تا روي لبهايت نشانم بوسه ي لطفي
بمان اي نازنين من
بمان تا آسمان آبيست
من امشب گريه خواهم کرد
به ياد قامتت اي دوست
ميان باغ احساست هزاران سرو مي کارم
به ياد چشم شهلايت
هزاران گريه مي کارم
اگر امشب خدا گويد
که بنده ساکت
ساکت امشب من نخواهم بود
تو را من با تمام عشق
تو را فرياد خواهم کرد....
تنها دو نفر
به بدرقه کافيست،
پيکر نزارم را...
دو نفر اما
تابشان باشد
باران سرد پاييز را...
تو عوض شدی نگو نه عزیزم بگو که چت شدتو نخواستی و دل من اشتباهی عاشقت شددلتو به قلب تنهام نسپردی و سپردمحالا میفهمم که اصلا من به درد تو نخوردمچی میشد اگه عوض شه لحظه ای جای من و تووای چقد فاصله داره فکر و حرفای من و تومگه مثل من عزیزم کسی هست تو اون حوالیمث من سر کنه با تو روزگارشو خیالیچی میشه وقتی که تنهام توی اوج گوشه گیریتو بیای آروم کنارم دستای منو بگیریچی میشه وقتی که نیستم بری گوشه اتاقتاز رو دلتنگی مث من گریه ها بیان سراغت...گریه ها بیان سراغت...گریه ها بیان سراغت...چی میشه بشنوم از تو کسی غیر من نداریخیلی دوس دارم بجز من به کسی محل نذاریخیلی دوس دارم تو این عشق حس کنم پای تو گیرهتا بهت میگم خداحافظ دوس دارم گریت بگیره...دوس دارم گریت بگیره...دوس دارم گریت بگیره...تو عوض شدی و دیگه نیستی اون آدم سابقحالا تو سردی و بی مهر ولی من عاشق عاشقفکر میکردم که میمونی تا ته قصه کنارمکاش میدونستی که بی تو من چقد بی کس و کارمگفته بودی که دل تو تا تهش همیشه با ماستاما خب نگفته بودی آخر قصه همین جاستفکر من پر شده بود از این یه مشت امید واهیکاش از اول میدونستم تو رفیق نیمه راهیچی میشه واسه یه بارم چشم به راه من بشینییا شبا وقتی که خوابی خوابای منو ببینیخیلی حرفا توی قلبم هست هنوزم که هنوزهنمیخوام اصلا بدونی که دلت واسم بسوزه...که دلت واسم بسوزه...که دلت واسم بسوزه...دوس دارم بعد یه چند وقت که منو ندیده باشیوقتی که میای سراغم به خودت رسیده باشیدیگه من حرفی ندارم ای خدا به من نظر کنحرفای مونده تو قلبم روی احساسش اثر کنهر جوری دلت میخواد باش ولی خب بمون کنارممشکلم اینه که جز تو هیچ کسی رو دوس ندارم...هیچ کسی رو دوس ندارم...هیچ کسی رو دوس ندارم...
تمومش میکنم این بار نه درکم کن نه آروممفقط حرفی بزن با من گل کم حرف و معصوممنگو دل کندن آسونه نه میتونم نه میتونیدارم میرم به جایی که نه میدونم نه میدونیچشام میسوزه از گریه منو دریاب داغونمدلیل این جدایی رو نه میدونی نه میدونمبد میارم همیشه من بر قلب مهربون تودیگه باید برم عشقم یا با تو یا بدون تونگا کن این دم آخر دلامون رنگ پاییزهداره میریزه برگامون چقد رفتن غم انگیزهدیگه چیزی نگو آروم منو از گریه پاکم کناگر موندم کنارم باش اگر مردم تو خاکم کنیه لبخندی بزن شاید از این بدتر نشه حالمبذار تا حس کنم از این که تو میخندی خوشحالمنمیدونم کجا اما دیگه این آخر راههیه کم واسم بخند عمره خوشی هامون چه کوتاههبذار این آخرین تصویر ازت تو خاطرم باشهشاید این صورت خیسم دلیل رفتنم باشهخدایا توی این بازی خود تو دعوتم کردیآخه کاری نکردم من ولی اذیتم کردیدیگه این آخر خطه که راهامون جدا میشهته راه کدوم عاشق شبیه ما دوتا میشههمه چیزم برای تو اگه چیزی هنوز دارمهمه دلواپسیم اینه تو رو دست کی بسپارمخداحافظ چقد سخته تو هم حتما نمیتونیاز این غصه از این دوری نه میمونم نه میمونیببین چی شد ته راه منه بی ادعا با تودارم میرم خداحافظ سفر با من دعا با تو...
منو ببخش بخاطرت دوباره چشمام شده خیسیا مث من اگه کسی به فکر دردای تو نیستخودت میدونی که برام از خودمم مهمتریببخش که هر شب از توی فکر و خیالم میگذریببخش اگه هر جا میری دلم برات شور میزنهتا برنگردی پیش من دلواپسی مال منهببخش اگه هر دفعه من تو آشتی پیش قدم میشممغرورم اما پیش تو تازه خود خودم میشمبسته به شوق عشق من اشکی که روی گونمهببخش که میلرزه دلم وقتی سرت رو شونمهوقتی تو رو میبینمت نگام همش سمت توئهتموم آرزوی من دیدن لبخند توئهاگر دلت رو میزنه حرفای پرمحبتمدلخور نشو از دست من بزن به پای غیرتمصحبت رفتن که میشه بی اعتنایی میکنمببخش اگه محبتو از تو گدایی میکنمببخش اگه روی دلم اسم تو رو حک میکنموقتی دلت میگیره من به بودنم شک میکنمببخش اگه به یاد تو پلکامو روهم میذارمهر شب تو رویای منی چیکار کنم دوست دارموقتی یه کم تو خودمم اون لحظه های بی کسیخودم میفهمم عزیزم که واسه من دلواپسیوقتی که میبینی چشام دوباره بارونی شدهچه مهربون میشی گلم وقتی میپرسی چی شدهپر از غروره دل من ولی تو بی افاده ایتعارف نمیکنم ولی تو خیلی صاف و ساده ایوقتی محبت میکنی غمهای قلبم میمیرهنمیدونم چرا ولی بی خودی گریم میگیرهاز سر تقصیرات من تو خیلی ساده میگذریهر جور حساب کنم بازم تو خیلی از من بهتریدلت شکست فدات بشم اما قسم به جون توخودم با اشکام جوش میدم اون دل مهربونتو...
میگی بازم کنار هم دیگه واژه بچین راجب چی؟باشه بشینچشاتو باز کن یه لحظه مال من باشیه لحظه بیا توی حس و حال من باشپس میکروفونو به دست من تو بده بگماز این زمونه و از دلی که تکه تکه استهر آهنگ من هم مساوی ذکر یک دردجز اینم ندارم یه فکر بهتراز جومونگی بگم که شده سمبل رشادتایران براش شده مث صندوق تجارتپس هنرمند وطن الان کجاست نیست؟اون تو زیر زمین میخونه چون که مجاز نیستاز چی بگم برات؟انتظار داری چه چیزی از جیب من درآد؟بجز کاغذ سفید پاره خب آره رفیق حرف توشهولی با خودکار سفیدتو هم مثل منی تو هم کم درد نداریدرد اصلیت اینه که تو همدرد نداریمن کسی نیستم با این زخما دردم بگیرهولی این اشکارو کی میخواد گردن بگیره؟از چی بگم خدا از این بنده های خستهاز این همه درد تمومه دنده هام شکستهخنده هامو نبین این خنده ها یه چسبه رو لبماین منم با یه ردپای خستهاز چی بگم؟بگو از یه روح زخمیکه باید یک تنه بره تو قلب کوه سختیاز روزایی که خط خوردن توی تقویمخبر میدن از یه اشتباه رو به تخریباز چی بگم؟از بچه های پایین شهرکه غذا واسه خوردن دارن ماهی یه شباونکه تنها دلیل خوابش به عشق فرداستتنها پاتوق عشق و حالش بهشت زهراستبیا که بگم از اون رفقای کاخ نشینکه هستن تو واردات کالای ساخت چینتو به من اینو بگو من از چی بگم خبما گفتیم و تمومه دردا ریشه کن شد؟!!!از چی بگم برات ؟شاید قصه دوس داریمث قصه اون همکلاسیان روستاییاگه قصه تلخه گناهه واقعیتداستان نرگس و گلای باغ میهنکه نشستن با صد چرا و افسوس کاشکییه بخاری جای چراغ نفت سوز داشتیمچراغ افتاد توی کلاس و غر گرفتآتشی که پوست بچه هارو مث گرگ گرفتیه طفل معصوم با داد و فریاد گفت زود بدوین سمت درولی درم قفل بود!!!چشام خشک شد یه کم بهم مشق بده ایزداین بچه ها با کدوم دست مشق بنویسن؟کودکی مرد در راه کلاسی که سوخت ومنتظر یه جراح پلاستیکهیاس نمیخواد ته قصه رو هرگز ببندهچون باز دلش میخواد که نرگس بخندهاز چی بگم؟؟طوفان نشده غروب زد تو قلب بچه های مدرسه درودزنغصه نخور صدامو بشنو از زیر خونتمن صداتو به گوش همه میرسونماز چی بگم؟دلی که فقط اسمش دلهیه عمری که نصفش اشکه نصفش گلهیا از روح توی زندون که جسمش ولهآدم مجبوره که با شرایط وقفش بدهاز چی بگم؟بگو از یه روح زخمیکه باید یک تنه بره تو قلب کوه سختیولی قسم به خدا قسم به روح تختیکه من بدون ترس میرم بسوی تقدیرخیلی خشنه زندگی ولی حوصله کردمتو فشن زندگی من یه مدل دردمولی دفتر گذشته هامو ذره ذره کردم واومدم جلو که پی دردسر بگردماز چی بگم...از چی بگم...
خبري ازت نبوده خيلي بي تاب تو بودم
اومدم سراغت اما پره گريه شد وجودم
خيلي دلتنگ تو بودم گل مهربون و نازم
نميدونم چرا اينجام يا اصلا چم شده بازم
اون همه قول و قرارو اومدم يادت بيارم
اما انگار ديگه راهي واسه برگشتن ندارم
اينجا گل بارونه امشب چه قد اين فضا غريبه
چرا من هيچي نميگم چرا ميخندم عجيبه
آخه مجبورم بخندم کسي اشکامو نبينه
حالا کو تا باورم شه سرنوشته من همينه
به نظر مياد که امشب از قلم افتاده باشم
ارزوم بود که من امشب پيش تو وايساده باشم
چه لباس هاي قشنگي بهت مياد چقدر عزيزم
تو ميخندي و من از دور دارم اشکامو ميريزم
خوش سليقه هم که بودي اره بهتر از من اونه
سرتره ازم ميدونم اون که ميخواستي همونه
تازه فهيدم حسودم دست تو تو دست اونه
اي خدا انگاري اونم نقطه ضعف مو ميدونه
حالا تو دست تو حلقست دست اون حلقه تو دستات
يا من اشتباه ميبينم يا دروغ بود همه حرفات
بله رو بگو گل من تو ازم خيري نديدي
ارزوم بود که ببينم تو تورختاي سفيدي
حالا هر دو حلقه داريم تو تودستت من تو چشمام
تو زدي من اما موندم زيره قولت روي حرفام
برو خوشبخت شي عزيزم تو ازم خيري نديدي
ارزوم بود که ببينم تو تورختاي سفيدي
بله رو بگو گل من بگو و شرش بکن
من وزندگي بي تو باورم نميشه اصلا
داره سردم ميشه کم کم خيسه از اشکام لباسام
همه گريه هامو کردم اشکي نمونده واسم
ميزنم بيرون از اينجا بله رو ميگي نباشم
ميرم اون بيرون يه گوشه دست به دامن خدا شم
بله رو گفتي تموم شد ديگه اين آخره کاره
هي ميخوام بگم مبارک ولي بغضم نميذاره
هق هقم تبريک من بود من واسه تو گريه کردم
قطره قطره هاي اشکو به تو امشب هديه کردم
امشب تو جشنت عزيزم نميدوني چي کشيدم
اما کاش اشکام نبودن تو رو باز بهتر ميديدم
ديگه چشمام نميبينه دستم هم نمينويسه
دل خوشيم همين يه نامست گر چه اينم خيسه خيسه
اخرين جمله نامم اينه از ته وجودم
برو خوشبخت شي عزيزم
خيلي عاشق تو بودم...
شلوغ پولوغه کوچه دارم میمیرم انگاربازی گل یا پوچه بازی گل یا پوچهگلم عروس مردم دوماد پوچی من شدلباس عروسٍ امشب به قامتم کفن شدخطبه عقدت شده رحمان و یاسین منخطبه مرگ منه عاقد نخون،جون منمهریه رفتنت منم من جنازهعروس خانم وکیلی اجازه بی اجازهصدای بله تو فریاد تسلیممهسند ازدواجت برگه ترحیممهتابوت غم برا من آغوش اون برا توچی به سر من اومد خدا بگو گلم کویه کاسه آب و قران آینه ها شکستهیه سمت ماشین عروس و یه سمت تابوت خستهبازی ما تموم شد گل توی دست اونهیه مشت گلای پرپر رو قبر من میمونه...رو قبر من میمونه...
لبم خندونه اما باز تو قلبم کلی غم دارمدرسته مهره اما باز بدون مهرت رو کم دارمدلم باز بیقرار امشب چه شده جاده میریزهتا پاییز شد سفر کردی الان چند سال و هفت روزهمن از مهرم تو بی مهری این روزا رو میرم آرهاگر چه بشکنه بغضم عجب بارونی میبارهشاید پاییز رو رد کردم با این شمعی که میسوزهدارم دق میکنم سخته تازه این هفتمین روزهاگر امشب بیاد بارون تو رو حس میکنم پیشمدعا کردم بباره چون مبخوام امشب بهاری شمشاید این حس پاییزه که من برگامو میریزمولی بی تو چقد سخته عبور از فصل پاییزم...
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)