صفحه 44 از 208 نخستنخست ... 344041424344454647485494144 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 431 تا 440 , از مجموع 2079

موضوع: صحيفه نور

afsanah82
    مهمان

previos page menu page next page

صحيفه نور ج 5 صفحه 280

تاريخ: 22/1/58

بيانات امام خمينى در جمع كارمندان بانك‏هاى قم و كاشان

تحول در مؤسسات و ادارات دولتى امرى ضرورى براى حل مشكلات است

بسم الله الرحمن الرحيم‏

من از شما تشكر مى‏كنم كه از نزديك آمديد كه با هم صحبت بكنيم و مشكلاتى كه كشور ما به آن مبتلاست با هم راه حل پيدا كنيم. ما تاكنون از شماها دور بوديم و شما از ما، براى اينكه نمى‏خواستند اقشار ملت به هم نزديك باشند و با هم تفاهم كنند. حالا بحمدالله توفيق حاصل شد كه ما با شما دوستان، برادران از نزديك تفاهم كنيم و مشكلات خودمان را در ميان بگذاريم. تنها قضيه بانك نيست كه در ايران به يك شكل طاغوتى در آمده است، تمام چيزهائى كه، بنيادهائى كه در كشور است همه اينطور است. فرهنگ، دادگسترى و ساير مؤسسات دولتى در زمان طاغوت به طورى بود كه هيچ شباهتى نه به اسلام داشت و نه هيچ فايده‏اى براى كشور. بايد تحول حاصل بشود. اگر همه بنيادها تحول پيدا نكند، از شكل طاغوتى به شكل توحيدى و اسلامى بيرون نيايد، ما باز به همان مسائل و به همان مشكلات مبتلا خواهيم بود و شايد خداى نخواسته بدتر هم بشود. بايد همه قشرهاى مملكت در صدد اصلاح باشند، تحول باشند.

ربا در اسلام حرام است

سيستم بانكدارى به اين وضعى كه الان در ايران هست، اين وضع، وضع طاغوتى است. ربا در اسلام حرام است، در قرآن اعلام به حرمت شده است. كسى كه ربا بخورد، ربا بگيرد، در اسلام، در قرآن گفته شده است كه جنگ با خدا مى‏كند. اين سيستم بايد متحول بشود. سيستم بانكى بايد عوض بشود و ما اميدواريم كه با همت همه كارمندان و كارگران اينطور مسائل حل بشود.

اگر چنانچه اين مسائل حل نشود فرهنگ ما همان فرهنگ باشد، وزارتخانه‏هاى ما همان وزارتخانه باشد، افراد وزارتخانه‏ها باز همان باشد، ادارات ما باز همان ادارات باشد و مردم ما باز همان افكار را داشته باشند كه در زمان طاغوت داشتند من خوف اين را دارم كه شكستى به ما وارد بشود كه ديگر جبران نتوانيم بكنيم. بايد همه با هم، همه ملكفيم. تكليف، تكليف خدائى است، همه مكلفيم كه اسلام و كشور را نجات بدهيم.

صحيفه نور ج 5 صفحه 281

چهره واقعى اسلام را، حتى از مسلمين هم مخفى نگه داشتند

كوشش كردند در سالهاى طولانى براى اينكه اسلام را مخفى نگه دارند، نگذارند اسلام آنطور كه هست، در خارج عرضه بشود. اگر اسلام به آنطورى كه هست عرضه بشود، مكتب‏هاى ديگر عقب مى‏نشينند، مكتب هاى ديگر شكست مى‏خورند لكن آنهائى كه مى‏خواستند اين مملكت ما را هر چه دارد ببرند و همه چيزهاى ما را غارت كنند، مخازن ما را ببرند، آنها در سال‏هاى طولانى نقشه كشيدند و اسلام را به آنطورى كه بود مخفى كردند حتى از خود مسلمين، حتى جوان‏هاى ما بى‏اطلاعند از اسلام و جز صورتى اطلاع ندارند. اگر انشاءالله ما توفيق پيدا بكنيم و جمهورى اسلامى را با همه احكامى كه دارد، با همه احكام نورانى كه از طرف خداوند تعالى براى سعادت بشر آمده است ما بتوانيم پياده بكنيم و با همت همه اقشار ملت و شما جوان‏هاى برومند بتوانيم پياده بكنيم، سعادتمند خواهيم شد.

كشور ما همه چيز دارد. كشور ما يك كشور غنى‏اى است كه مخازن زير زمينى بسيار دارد، بيشتر از آن مقدارى كه احتياج دارد، دارد. يك كشور غنى‏اى است لكن دست‏هائى كه مى‏خواستند اين ثروت ما را ببرند، اينها نمى‏گذارند كه ايران به آنطورى كه بايد و شايد اداره بشود و در هر چندى يك مامورى گمارند براى اينكه مردم را يا غافل كنند يا به عقب برانند. چنانچه در اين پنجاه و چند سال ما خودمان شاهد بوديم كه رضاخان آمد و همه مآثر ما را از بين برد، تمام قشرهائى كه مى‏توانستند خدمت بكنند به اين مملكت سركوب كرد و بعد از او هم اين خلفش كه به خوبى خلف اوست يعنى همانطور كه او خائن و جنايتكار بود، اين هم خائن و جنايتكار بود، بر ما مسلط كردند و سال‏هاى طولانى همه چيز ما را به عقب زدند و همه ثروت ما را بردند و اين تتمه را بايد نگه داريد.

در هر مقامى كه هستيد براى اصلاح و آبادانى ايران همت گماريد

الان ايران به يك صورت خرابه در آمده است. اينها خراب كردند، همه چيز ما را بردند و ما بايد اين تتمه را حفظ كنيم و اين تتمه را براى اعقاب خودمان محفوظ نگه داريم. اين مسائل با همت همه اقشار اين ملت است، با همت شما جوان‏هاست. هر كس در هر مقامى كه هست بايد كمر همت به خدمت به اين مملكت، به خدمت به اسلام ببندد تا مشكلات رفع بشود. شمايى كه در بانك هستيد و كارمند بانك يا رؤساى بانك هستيد بايد بانك را اصلاح بكنيد. كسانى كه در فرهنگ هستند بايد فرهنگ را اصلاح بكنند. بايد فرهنگ را اصلاح بكنند. كسانى كه در وزارتخانه هستند بايد وزارتخانه‏ها را تصفيه كنند و همين طور بايد همه ما دست به هم بدهيم تا اين كشورى كه خرابه كردند و رفتند و بردند هر چه ما داشتيم، انشاءالله دوباره به حال اول و بلكه بهتر برگردد به حال اول. خداوند همه شما را تاييد كند، موفق باشيد، سعادتمند باشيد.

والسلام عليكم و رحمة الله و بركاته

afsanah82
    مهمان

صحيفه نور ج 5 صفحه 282

بيانات امام خمينى در جمع گروهى از مردم بابل

ايران در دوران پهلوى يك حبسى بود از براى اهالى محترمش

بسم الله الرحمن الرحيم‏

از آقايان كه از راه دور آمدند براى تفقد از اينجانب، از آقايان تشكر مى‏كنم. سلامت و سعادت همه را از خداى تبارك و تعالى خواستارم.

شما محروميت خودتان را اطلاع داريد. تمام مردم ايران در دوره اين پدر و پسر محروم بودند، محروم از آزادى، محروم از استقلال. جوان‏هاى ما در همه اطراف ايران در حبس و شكنجه بسر برده‏اند و محروم از آزادى و استقلال بوده‏اند. علماء ايران محروم از آزادى بوده‏اند و بسيارى از آنها در تبعيد و حبس بسر برده‏اند. مردم تهران، اين محلاتى كه زاغه‏نشين گفته مى‏شود يا چادرنشين، شايد از محل‏هاى شما محروم‏تر باشند. اينها در خانه‏هاى گلى يا زير چادر، هر يك با چندين عائله بسر مى‏برند، مثل يك سوراخى كه جانورها در آنجا باشند. ايران يك حبسى بود از براى همه اهالى محترمش و بحمدالله اين حبش شكسته شد و آزادى به شما برگشت و استقلال پيدا كرديد.

با پشتيبانى از قواى انتظامى به سركوبى مفسده جويان بپردازيد

الان وقتى است كه همه با هم همصدا و هم راى، همه با هم باشيد و اين نهبضت را پيش ببريد. اگر چنانچه در سرحدات كه شما هستيد شلوغى‏هائى هست و فرصت طلب‏ها در آنجا مى‏خواهند كارهاى زشتى بكنند، شماها جلو بگيريد، البته از طرف دولت هم اقدام مى‏شود. من از شما خواستارم كه به دولت كمك كنيد، به ژاندارمرى كمك كنيد. فقط اين نباشد كه منتظر باشيد دولت همه كارها را بكند. دولت نمى‏تواند همه كارها را انجام بدهد. شماها بايد پشتيبانى كنيد، هم از ارتش، هم از ژاندارمرى و هم از قواى انتظامى و كلانترى‏ها و همه با هم جلوى مفسده جويان را بگيريد. اين مفسده جويان مى‏خواهند باز شما را به حال اول برگردانند و زير ستم‏هاى سابق قرار دهند و ذخائر شما را ببرند. ما اميدواريم با برقرارى حكومت عدل اسلامى و توانائى بر اينكه احكام اسلام را در ايران جارى بكنيم، براى همه قشرها سعادت، هم سعادت دنيا و هم سعادت آخرت پيش بيايد. من از خداى تبارك و تعالى سلامت و سعادت همه ايرانى‏ها و شما جوانانى كه در اينجا مجتمع هستيد مى‏خواهم و سلام و درود بر شما.

afsanah82
    مهمان

صحيفه نور ج 5 صفحه 283

بيانات امام خمينى در جمع پرسنل نيروى هوائى قلعه مرغى

تبعيت از خاندان نبوت

بسم الله الرحمن الرحيم‏

من نيز رحلت بانوى عالم را به همه ملت ايران و شما آقايان، جوانان غيور تسليت عرض مى‏كنم. ما بايد سرمشق از اين خاندان بگيريم، بانوان ما از بانوانشان و مردان ما از مردانشان، بلكه همه از همه آنها. آنها زندگى خودشان را وقف كردند از براى طرفدارى مظلومين و احياى سنت الهى. ما بايد تبعيت كنيم و زندگى خود را براى آنها قرار بدهيم. كسى كه تاريخ اسلام را مى‏داند، مى‏داند كه اين خاندان هر يكشان مثل يك انسان كامل بلكه بالاتر، يك انسان الهى، روحانى براى ملت‏ها و مستضعفين قيام كردند در مقابل كسانى كه مى‏خواستند مستضعفين را از بين ببرند.

قرآن كتاب تربيت انسان است

اسلام براى مستضعفين آمده است، اسلام براى ساختن انسان آمده است. كتاب آسمانى اسلام كه آن قرآن مجيد است، كتاب تربيت انسان است، انسان را به همه ابعادى كه دارد، به بعد روحانى و به بعد جسمانى، بعدهاى سياسى، اجتماعى، فرهنگى، همه بعدها، بعد ارتشى - انسان - اسلام آمده است كه به ما راه تربيت را نشان بدهد، ما هم بايد به تبع اسلام تربيت كنيم جوانان خودمان را، تربيت كنيم بانوان خودمان را، بانوان ما تربيت كنند اطفال خودشان را در دامن خودشان، وقتى كه بزرگ شدند، تربيت كنند آنها را تا برسند به آنوقتى كه برومند شوند و براى اسلام و براى انسانيت خدمتگزار باشند.

اساس ارتش اسلام ايمان است، نه سلاح

ارتش اسلام در صدر اسلام با آنكه ارتشى ضعيف بود به حسب ساز و برگ، شايد هر چند نفر يك شمشير داشتند، هر چند نفر يك اسب داشتند لكن چون قوت ايمان داشتند در ظرف كمتر از نيم قرن بر تمام قدرت‏هائى كه در آنوقت بود، غلبه كردند، تمام قدرت‏ها را خاضع كردند. اگر چنانچه ارتش معظم ما كه از خود ماست و ما از او هستيم، قدرت ايمان خودش را تقويت كند، انشاءالله تعالى بر همه مشكلات و بر همه چيزهائى كه براى مادر پيش است، انشاءالله همه مشكلات را حل خواهد كرد.

صحيفه نور ج 5 صفحه 284

جدائى ميان اقشار ملت از اقدامات طاغوت بود

ارتش ما پشتوانه ملت ماست، ارتش ما ضامن استقلال كشور ماست، ارتش ما از ماست و ما از ارتش، ملت و ارتش از هم جدائى ندارند. در زمان طاغوت بود كه بين اقشار ملت جدائى انداختند، ارتش را از مردم جدا كردند و مردم را از ارتش، فرهنگيان را از روحانيين جدا كردند و روحانيين را از آنها، بازارى‏ها را از احزاب سياسى جدا كردند و آنها را از آنها، براى اينكه استفاده كنند و از اختلاف ما نتيجه ببرند. امروز روز هوشيارى است، روز بيدارى است، شما با وحدت كلمه بر ابرقدرت‏ها و بر قدرت شيطانى شاه سابق، بر اين قدرت‏ها غلبه كرديد و پيروز شديد. اين وحدت كلمه را حفظ كنيد، قدرت خودتان رابه واسطه ايمان حفظ كنيد. شما برادرهاى ما هستيد و شما بايد ايران را از هر گزندى حفظ كنيد و ما بايد و ايران بايد پشتيبان شما باشند، ملت ايران بايد پشتيبان شما باشند و همه ما با هم به پيش انشاءالله.

afsanah82
    مهمان

previos page menu page

صحيفه نور ج 5 صفحه 285

بيانات امام خمينى در جمع گروهى از پاسداران انقلاب اسلامى

من از همه شما تشكر مى‏كنم كه پاسداران اسلام هستيد

بسم الله الرحمن الرحيم

من از ملاقات شما جوان‏هاى برومند و چهره‏هاى تابناك خوشحال هستم و مايلم به ملاقات شماها، مايلم كه باشما مصافحه كنم و لكن وضع مزاجى من و كارهاى زياد من اين فرصت را به من نمى‏دهد. من از همه شما تشكر مى‏كنم كه پاسداران اسلام هستيد و براى اسلام و براى كشور خدمت مى‏كنيد و در اين مواقع سخت، شما زحمت مى‏كشيد. من اجر شما را از خداى تبارك و تعالى مى‏طلبم و براى شما سعادت و سلامت مى‏خواهم.

ما از اين به بعد هم احتياج به شما داريم، ما هميشه محتاج به شما جوان‏ها هستيم. ما بعدها هم براى كشورمان احتياج به فعاليت شما جوانهاى برومند داريم و من اميدوارم كه در همه مراحل، شما با مردانگى با ما همراهى كنيد و اين نهضت را به پيش ببريد. امروز كشور مال خود شماست و شما بايد مال خودتان را حفظ كنيد. مثل زمان طاغوت نيست كه شما زحمت بكشيد و ديگران بهره ببرند. من اميدوارم كه با به كار رفتن احكام اسلام مملكت مال خود شما باشد و شما در مملكت خودتان زحمت بكشيد و در مملكت خودتان بهره را براى خودتان برداريد. از خداوند تعالى سلامت و سعادت همه شما را خواستارم.

والسلام عليكم و رحمة الله و بركاته‏

previos page menu page

afsanah82
    مهمان

پیش فرض جلد ششم

جلد ششم

menu page next page

صحيفه نور ج 6 صفحه 1

بيانات امام خمينى در جمع گروهى از اعضاى سپاه پاسداران انقلاب اسلامى‏

من از همه شما تشكر مى‏كنم كه پاسداران اسلام هستيد

بسم الله الرحمن الرحيم

من از ملاقات شما جوانهاى برومند و چهره‏هاى تابناك خوشحال هستم و مايلم به ملاقات شماها، مايلم كه با شما مصافحه كنم ولكن وضع مزاجى من و كارهاى زياد من اين فرصت را به من نمى‏دهد. من از همه شما تشكر مى‏كنم كه پاسداران اسلام هستيد و براى اسلام و براى كشور خدمت مى‏كنيد و در اين مواقع سخت، شما زخمت مى‏كشيد. من اجر شما را از خداى تبارك و تعالى مى‏طلبم و براى شما سعادت و سلامت مى‏خواهم.

ما از اين به بعد هم احتياج به شما داريم، ما هميشه محتاج به شما جوانها هستيم. ما بعدها هم براى كشورمان احتياج به فعاليت شما جوانهاى برومند داريم و من اميدوارم كه در همه مراحل، شما با مردانگى با ما همراهى كنيد و اين نهضت را به پيش ببريد. امروز كشور مال خود شما است و شما بايد مال خودتان را حفظ كنيد. مثل زمان طاغوت نيست كه شما زحمت بكشيد و ديگران بهره ببرند. من اميدوارم كه با به كار رفتن احكام اسلام مملكت مال خود شما باشد و شما در مملكت خودتان زحمت بكشيد و در مملكت خودتان بهره را براى خودتان برداريد. از خداوند تعالى سلامت و سعادت همه شما را خواستارم.

والسلام عليكم و رحمة الله و بركاته‏

menu page next page

afsanah82
    مهمان

صحيفه نور ج 6 صفحه 2

تاريخ: 23/1/58

بيانات امام خمينى در جمع خواهران دانشجوى دانشگاه ملى و محصلين دبيرستان‏هاى دزفول و قصر شيرين

نقش عظيم بانوان در پيروزى نهضت‏

بسم الله الرحمن الرحيم‏

خداوند نگهدار همه شما باشد. اين پيروزى را ما از بانوان داريم قبل از اينكه از مردها داشته باشيم. بانوان محترم ما در صف جلو واقع بودند. بانوان عزيز ما اسباب اين شدند كه مردهاهم جرات و شجاعت پيدا كنند. ما مرهوان زحمات شما خانم‏ها هستيم و هميشه دعا به همه و همه ملت و شماها مى‏كنيم. شما ديديد كه با وحدت كلمه بدون اينكه ساز و برگى داشته باشيد، بر قدرت‏هاى بزرگ پيروز شديد. چرا پيروز شديد؟ براى اينكه براى خدا بود اين قيام، قيام حق بود، قيام حق بر باطل بود، قيام الوهيت بر طاغوت بود، قيام انسانيت بر توحش بود، قيام تمدن بر بربريت بود. اين قيام انسانى در عين حال كه ما هيچ نداشتيم و آنها همه چيز، بر آنها غلبه كرديم. اين غلبه را خداى تبارك و تعالى نصيب ما كرد. چرا؟ براى اينكه با هم بوديم و خدا با جماعت است. يدالله مع الجماعه خداوند با اجتماع است و شما همه با وحدت كلمه و آن كلمه، كلمه حق، نه كلمه باطل، همه با هم حق گفتيد، همه با هم حق خواستيد، حق خودتان را خواستيد، آزادى خواستيد، استقلال خواستيد و اسلام، جمهورى اسلامى‏خواستيد. بحمدالله آزادى براى شما حاصل است.

بايد از خود و نافرمانى از خدا بترسيم‏

الان از هيچ كس نمى‏ترسيد ولى بايد ما از خودمان بترسيم. ما بايد از خدا بترسيم، از خودمان بترسيم كه نافرمانى نكنيم، كه بر خلاف نكنيم والا ديگر آن زحمات سابق نيست، ديگر سازمان امنيت نيست، ديگر شهربانى كه بتواند به مردم ظلم بكند نيست، شهربانى اسلامى‏است، دولت اسلامى‏است، دولتى است كه تابع قانون است، تابع اسلام‏است. آن كه تابع اسلام است ظلم نمى‏تواند بكند و نمى‏كند. ما از شما هم متشكريم كه در رفراندم شماها همه شركت كرديد و موجب يك پيروزى شديد كه در دنيا نمونه است. سابقه نداشت يك همچو رفراندم در دنيا كه از ملت سى و پنج ميليونى بيش از بيست ميليون راى مثبت داشته‏باشد و همين طور با شور و شعف و اشتياق دنبال راى دادن برود. خداوند انشاءالله شما را در مراحل بعد هم پيروز كند. در قضيه مجلس موسسان، در قضيه مجلس شورا راى بدهيد و راى به وكلاى متعهد مسلم امين. وكلاى امين بفرستيد در مجالس. ديگر شما مجالستان دست

صحيفه نور ج 6 صفحه 3

خودتان است، اختيار دست خودتان است، شما مختاريد و مقدرات مملكت را، خودتان به دست خودتان بايد مقدرات را بگيريد. خداوند شما را پيروز كند، خداوند شما را سعادتمند كند در دنيا و آخرت. سلام بر همه شما و بر همه مسلمين و بر همه عبادالله الصالحين.

والسلام عليكم و رحمه الله و بركاته

afsanah82
    مهمان

صحيفه نور ج 6 صفحه 4

پيام امام خمينى در مورد اخطار به گرانفروشان

بسم الله الرحمن الرحيم‏

من با كمال تاسف هر روز مواجه هستم با مشكلات جانفرسا كه گاهى ناچار مى‏شوم تذكراتى به ملت شريف بدهم. از آن جمله قضيه اجحاف و گرانفروشى است كه كراراً شكايت از آن دارند و حتى گفته مى‏شود كه برخلاف موازين شرعيه اجناس را كه از طرف دولت مبنى بر اينكه به قيمت معينى بفروشند، به قيمت‏هاى گزاف به مردم مستمند مى‏فروشند و موجبات ناراحتى و مضيقه براى برادران و خواهران خود فراهم مى‏كنند. من از فروشندگان خصوصاً آنچه مربوط است به ارتزاق مردم، تقاضا مى‏كنم دست از اين اجحاف و تعدى بردارند و به اخلاق و اعمال اسلامى‏برگردند. من آنان را نصيحت مى‏كنم كه با اين ملتى كه خون خود را در راه اسلام داد و جوانان عزيز خود را از دست داد با عدل و انصاف رفتار كنند. من خوف آن دارم كه خداى ناخواسته به غضب خداوند قهار مبتلا گرديم و تر و خشك با هم بسوزد. من اخطار مى‏كنم كه اگر دست از اجحافات و مخالفت با اسلام بر ندارند، طبق عدل الهى و حكومت شرعيه و سياسات شرعيه اسلاميه با آنان رفتار مى‏شود. برادران! قبل از آمدن آن تازيانه الهى به خود آييد و دست از ستم برداريد. خداوند شما را اصلاح كند.

والسلام عليكم

روح الله الموسوى الخمينى

afsanah82
    مهمان

صحيفه نور ج 6 صفحه 6

بيانات امام خمينى در جمع گروهى از نمايندگان كاركنان بانك صادرات ايران

طرح جدائى ميان اقشار از دسيسه‏هاى استعمارگران

بسم الله الرحمن الرحيم‏

من از شما آقايان كه تشريف آورديد و از نزديك با هم مواجه شديم تشكر مى‏كنم. ما بايد سابقا هم روابط با هم داشته باشيم، ملت بايد اقشارش با هم مربوط باشند. اين جدائى كه در اين طول زمان بين اقشار ملت بود، اين يك امرى بود كه استعمارگران اين امر را درست كرده‏اند يعنى عمال آنها در اينجا و خود آنها با تبليغات بين اقشار ملت جدائى انداختند. بايد ما همه با هم همانطورى كه تا اينجا با هم پيروز شده‏ايم و همه يك مطلب مى‏خواستيم و آن اسلام و جمهورى اسلامى، از اين به بعد هم بايد همه با هم تا آخر نقطه‏اى كه جريان احكام اسلام در كشور باشد همه با هم باشيم، جدائى نداشته باشيم.

تحقق واقعى اسلام در گرو تحول در كليه شوونات مملكتى‏

بايد اين مملكت كه طاغوت در آن سال‏هاى طولانى زندگى كرده است و مردم را متحول كرده بود به يك مردم غير صحيح، بايد با زحمت همه متحول بشوند به يك انسان‏هاى اسلامى الهى كه در اسلام، انسان اسلامى خيانت نخواهد كرد، به شرق و غرب توجه نخواهد كرد. بايد اين بانك‏هائى كه در ايران هست متحول بشوند از صورت طاغوتى كه رباگيرى و رباخوارى است به صورت اسلامى، انشاءالله.

من از اينكه شما بناى بر اين مطلب گذاشتيد كه متحول كنيد صورت طاغوتى را به صورت اسلامى و بانك اسلامى در سراسر كشور تأسيس كنيد متشكرم، لكن منتظرم كه ببينم عمل چيست. آيا در عمل هم همين طور است؟ باز امورى كه سابق انجام مى‏گرفت انجام مى‏گيرد يا خير؟ تحول در محتوا هست، ما با اسم خيلى كار نداريم، با محتوا كار داريم، محتوا بايد اسلامى بشود. شما ديديد كه در اين مدت در تبليغات اين بود كه عدالت اجتماعى، اسلام، قرآن، اين حرف‏ها بود لكن محتوا نداشت، واقعيت نداشت. حالا هم همين طور است. اگر چنانچه محتوا اسلامى باشد، واقعيت پيدا بكند آن مطلبى كه آقايان آمده‏اند و مى‏فرمايند، آن وقت مطلب صحيح است و تحول اسلامى پيدا شده است و اما اگر فقط لفظ باشد كه سابقا اين لفظها بود، آن وقت وضع ديگر پيش خواهد آمد.

من از شما آقايان متشكرم و اميدوارم كه همه با هم به سعادت برسيد و همه با هم ايران را اصلاح

صحيفه نور ج 6 صفحه 7

كنيد، متحول كنيد و هر كس در هر مقامى كه هست از دولت پشتيبانى كند و با ملت همراه باشد تا اينكه انشاالله تمام مقاصد اسلامى كه به سعادت همه شماها و به سعادت بشر است انشاءالله پياده بشود.

والسلام عليكم و رحمه الله وبركاته

afsanah82
    مهمان

صحيفه نور ج 6 صفحه 8

بيانات اما خمينى در جمع پاسداران انقلاب اسلامى شهرستان گنبد كاووس

هموار نمودن راه بازگشت اجانب از اهداف ضد انقلاب‏

بسم الله الرحمن الرحيم‏

من از بعضى مطالب كه شما گفتيد فى الجمله آگاه بودم و من متأسفم از اين قضايا كه واقع مى‏شود و شده است اينها كه در آن محل به شلوغى و به سمپاشى و به شرارت مشغولند، اينها به دليل اينكه ما براى اين ملت مى‏خواهيم يك آزادى، يك استقلال، يك رفاه پيدا بشود و آن جمعيت مفسد مى‏خواهند نباشد و شلوغ بشود و به هم بخورد اوضاع تا اينكه اربابانشان برگردند. از اين جهت ما اينها را متهم مى‏كنيم به اينكه هم ضد انقلابند و هم دست نشانده اغيار و اجانب. اينها اگر چنانچه هوادار ملت هستند چرا در موقعى كه براى ملت دارد دولت و ما، كارهايى كه رفاه آنها هست مى‏خواهيم انجام بدهيم آنها مانع مى‏شوند؟ چرا از رفراندمى‏كه همه ملت با اين موافق است اينها مخالفت مى‏كنند؟ اين رفراندم مگر چيست كه همه ملت موافق و اين عده خرابكار مخالفند؟ اينها طرفدار مردمند؟! طرفدار ملتند؟! طرفدار خلقند، تمام خلق، اسلام را مى‏خواهد، تمام ملت به جمهورى اسلامى راى مى‏دهد، چرا اينها مخالفت مى‏كنند؟ چرا برادرهاى ما را براى اينكه مى‏خواهند به جمهورى اسلامى راى بدهند رگبار مسلسل به سوى آنها مى‏بندند؟ اين جز اين است كه اينها مى‏خواهند خرابكارى بكنند؟ اينها مى‏خواستند كه راى جمهورى اسلام به شكست بر بخورد و ما نتوانيم جمهورى اسلامى را در اينجا درست بكنيم و آنها يا برگردانند رژيم منحوس شاهنشاهى را و يا به جاى او يك چيز ديگرى كه فرم ديگرى كه باز براى آنها كار بكند، براى اجانب كار بكند در ايران به ثمر برسانند. اينها مخالف اسلام هستند، اينها مخالف ملت هستند، اينها مخالف آزادى هستند، اينها مخالف استقلال هستند، اينها مى‏خواهند كه باز همان كارهايى كه، همان مطالبى كه در رژيم سابق بود اعاده كنند ولو به صورت ديگر. اين معنا كه در گنبد محقق شده در خيلى جاها از مملكت ما بوده و همه آنها هم زير سر اين اشرار بوده است كه دست نشانده‏هاى آمريكا يا جاى ديگر هستند.

لزوم تشريك مساعى با دولت و پشتيبانى از قواى انتظامى براى تامين امنيت‏

من از شما ملت غيور و از شما اهالى غيور گنبد من تشكر مى‏كنم كه در اين زحمات پايدارى كرديد و مسائلى كه ذكر كرديد، من به سمع دولت مى‏رسانم و اميدوارم كه ترتيب اثر

صحيفه نور ج 6 صفحه 9

داده بشود و آنجا به امنيت برگردد لكن شما هم بايد كمك كنيد يعنى پشتيبانى كنيد از قواى انتظامى اگر قواى انتظامى در آنجا مستقر شد شما هم پشتيبانى كنيد و به كمك هم اشرار را كنار بزنيد. اين اشرار كه حمله مى‏كنند به مسلمين، اينها واجب است آنها را دفع كنند ولو به قتل آنها مجر بشود و هر كسى پايدارى كند ثواب دارد و هر كس كشته بشود ثواب شهيد دارد. من اخطار مى‏كنم به اين اشرار كه اگر دست از شرارتشان برندارند ما با آنها معامله ديگر خواهيم كرد. من از شما تشكر مى‏كنم و نسبت به مصائبى كه به شما وارد شده است متاثر هستم. اين مصائب به ما وارد است. مصائب شما مصائب ماست و ناراحتى شما ناراحتى ماست.

از خداى تبارك و تعالى مسئلت مى‏كنم كه شما را در پناه خود و در پناه امام زمان سلام الله عليه حفظ كند و همه با هم برادر وار، همه با هم باشيد و همه با هم اين نهضت را به ثمر برسانيد. خداوند همه شما را توفيق عنايت كند.

گفته‏هاى مادر يكى از شهدا: اى امام! ما در گنبد هيچ امنيت نداريم، ناموس و مالمان در خطر است. من دختر 14 ساله‏ام را در آنجا گذاردم تا به حضور شما برسم. وقتى حركت مى‏كردم دخترم گفت مرا هم به خدمت امام ببر، مرا به چه كسى مى‏سپارى؟ آيا من از خود و ناموسم چگونه دفاع كنم؟! اى رهبر من شرم دارم بگويم كه مادرى با گريه مى‏گفت در جلوى من اين گروه جنايتكار به دخترم تجاوز كرده و سر از بدن او جدا كردند.

مرگ براى من بهتر از شنيدن اين مصيبت‏هاست!

امام: اى مادر! مرگ براى من بهتر از اين است كه اين مصيبت‏ها را بشنوم. اى مادرها و اى خواهرهاى من! جوان‏هاى شما جوان‏هاى من بودند. مولا اميرالمومنين سلام الله عليه براى ربوده شدن يك خلخال از پاى يك كسى كه يهوديه بود فرمود كه اگر انسان بميرد بهتر از اين است كه بشنود اين را. من اگر بميرم بهتر از اين است كه اى مادرها و خواهرهاى من اى برادرهاى من! اسلام از اين شهيدها بسيار داشته است. پيغمبر اسلام در جنگ‏هاى مختلف شهدا داده است. اميرالمومنين سلام الله عليه در جنگ‏ها عزيزها از دست داده است. سيدالشهدا سلام الله عليه خود و تمام عزيزانش را از دست داد. شهداى شما با آنها انشاء الله محشورند. اگر در راه اسلام باشد غم نيست، ما همه بايد در راه اسلام شهيد بشويم. اسلام عزيزتر از هر چيز است. من راجع به مصيبت‏هائى كه به شما مادرها و خواهرها وارد شده است بسيار متأثرم به طورى كه نمى‏توانم ديگر صحبت كنم. من مطالب شما را با دولت در ميان مى‏گذارم و اميدوارم كه انشاء الله امنيت آنجا برقرار بشود و شما با برادران سربازمان و برادران پاسداران با هم دست به هم بدهيد و اين اشرار را از ناحيه عقب بزنيد.

خداوند همه شما را سعادت بدهد، خداوند شهداى شما را رحمت كند، خداوند به شما صبر عنايت كند و به همه شما صبر و سعادت عنايت كند.

afsanah82
    مهمان

صحيفه نور ج 6 صفحه 10

تاريخ: 24/1/58

تلگرام امام خمينى به آيت الله محلاتى

حضرت آيت الله محلاتى دامت بركاته شيراز

بسمه تعالى

در اين موقع كه بحمدالله نهضت اسلامى در آستانه پيروزى است بعضى عناصر مفسد در صدد فتنه‏انگيزى و ايجاد اختلاف برآمده‏اند. اينان ضد انقلابيونى هستند كه به اسم انقلاب مى‏خواهند مانع از ثمربخشى نهضت بشوند. اميد است حضرتعالى نيرنگ بدخواهان را با تدبير و قاطعيت خنثى فرمائيد و از اعمال ضد انقلابى گروهى فاسد رنجيده خاطر نشويد. از خداوند تعالى سعادت و سلامت حضرتعالى را خواستارم.

روح الله الموسوى الخمينى

صفحه 44 از 208 نخستنخست ... 344041424344454647485494144 ... آخرینآخرین

برچسب ها برای این تاپیک

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)