صفحه 4 از 13 نخستنخست 12345678 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 31 تا 40 , از مجموع 122

موضوع: Uploadfa | آپلود و ریموت آپلود تا سقف 1 گیگ + 100 گیگ فضا + مستقیم کردن لینک های چندین سایت

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    135
    تشکر تشکر شده 
    465
    تشکر شده در
    67 پست
    قدرت امتیاز دهی
    471
    Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط Mohamad نمایش پست ها
    والله این صبح 500 گیگ بود الان شد 800 و در کل با اینجور تغییرات باید بگم اصلا نمیشه به ثباتش امیدوار بود
    در مورد میزان فایل هم باید بگم اینکه کلی فایل را حذف کنند و بعد بگن سرور توقیف شد برای آدم که نمیشه جواب و یکی مثل من مجبور میشه 40 تا پست پورتال را اصلاح کنه و لینک اینها را حذف کنه و دفعه بعد هم از این استفاده نکنه
    davvas هم که گفتم یک نمونه هست و من فقط گفتم تبلیغاتش مثل این قوی نیست ولی من از uploadorb در تمام این مدت به نسبت بقیه بیشتر راضی بودم و در تست سرعت چه دانلود ، چه آپلود و چه ریموت بالاترین و بهترین کارایی را داشته
    در کل بله در 90 درصد سایتها هم تاپیکهاش را شما زدی ولی وقتی در مورد خرابی شبها سوال کردم گفتین بهتر از خودشان بپرسید !!!!
    و باز هم تاکید میکنم اینها فقط تبلیغات قوی دارند و در این مدت بعد از سالها کار با سایتهایی مانند اینها امروز من هم ، هم عقیده با پژمان هستم و در کل زیاد شدن صفحات یک تاپیک نشان از مشکل دار بودن اون داره نه خوب بودن اون چون بیشتر به جای تعریف میان و مثل ما که اینجا چند صفحه کارمان شده شکایت از مشکلات اینها و هر روز هم یک برنامه جدید دارند .
    در ضمن فکر کنم uploadorb هم فضاش ییشتر از اینها باشه و هم اینکه مشکلاتی که در بالا گفتم را نداره .
    در ضمن باز هم میگم دوستان لطف کنند و بگن در این مدت تونستن از لیچر این استفاده کنند ؟ البته تا امروز منظورم هست نه بعد از این
    باز هم تاکید میکنم ما نه دوست و نه دشمن سایتی هستیم و فقط حمایت از کاربران هست که بهترین را انتخاب کنند و نه سودی از اینها و نه سودی از اونها برده و خواهیم برد
    شاد و پیروز باشید
    سلام

من در مورد مسائل داخلی (اسکریپتی) سایت اطلاعی ندارم به همین گفتم به خودشون بگین.

من تعجب کردم شما گفتین سرعت uploadorb بیشتره!
    من چندین بار به این سایت ها لینک دادم و سرعت رو با انواع سرور ها دیدم و به نظرم سرعت uploadorb خیلی کمه.
    وقتی هم لینک رو میخوایم دانلود کنیم باید زمانی منتظر بمونیم که این رو کاربران زیادی گفتن و ازش ناراحت بودند.

در مورد لیچر مشکلی نداره شما از کدوم سایت لینک دادین؟

در کل این سایت حدود 5000 عضو داره و هنوز تونسته به کار خوبش ادامه بده ولی سایت uploadorb یادم میاد اولش خوب بود ولی همین که رفتم و در چند فروم معروف ، معرفیش کردم خیلی ضعیف شد و اکثر کاربران باهاش مشکل داشتند با وجود اینکه لیچری هم نداشت.

و در مورد فضا آپلودفا تا دیروز 1 ترابایت فضا داشت ولی عده ای می رفتند و کلش رو پر از فایل هایی می کردند که حتی 1 بار هم دانلود نشده بودند!

2. 5 کاربر مقابل از Genzo Wakabayashi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

موسس و مدیر
    نمی‌دانم در کدامین کوچه جستجویت کنم ؟ آسوده بخواب مادر بیمارم
    تشکر تشکر کرده 
    15,753
    تشکر تشکر شده 
    17,227
    تشکر شده در
    4,905 پست
    حالت من : Khoonsard
    قدرت امتیاز دهی
    24982
    Array

نقل قول نوشته اصلی توسط Genzo Wakabayashi نمایش پست ها
    سلام

من در مورد مسائل داخلی (اسکریپتی) سایت اطلاعی ندارم به همین گفتم به خودشون بگین.

من تعجب کردم شما گفتین سرعت uploadorb بیشتره!
    من چندین بار به این سایت ها لینک دادم و سرعت رو با انواع سرور ها دیدم و به نظرم سرعت uploadorb خیلی کمه.
    وقتی هم لینک رو میخوایم دانلود کنیم باید زمانی منتظر بمونیم که این رو کاربران زیادی گفتن و ازش ناراحت بودند.

در مورد لیچر مشکلی نداره شما از کدوم سایت لینک دادین؟

در کل این سایت حدود 5000 عضو داره و هنوز تونسته به کار خوبش ادامه بده ولی سایت uploadorb یادم میاد اولش خوب بود ولی همین که رفتم و در چند فروم معروف ، معرفیش کردم خیلی ضعیف شد و اکثر کاربران باهاش مشکل داشتند با وجود اینکه لیچری هم نداشت.

و در مورد فضا آپلودفا تا دیروز 1 ترابایت فضا داشت ولی عده ای می رفتند و کلش رو پر از فایل هایی می کردند که حتی 1 بار هم دانلود نشده بودند!
    مشکل اسکرایپت نیست و سرورهای اینها شبها دچار ایراد هست ولی اینکه دیروز یک ترا بود شب کلا بسته شد صبح شد 500 گیگ و الان 800 گیگ هست به نظرم بهتر نوشیدنیشان را عوض کنند :دی
    این همه تغییر تو 24 ساعت و تست اون مورد هم نشان از نیت بعدی اینها داره و کسی که خدمات میده باید بدانه چطور خدمات میده مثلا میتونه بگه اگه فایلی نا 72 ساعت دانلود نشد اتوماتیک حذف میشه و یا فایلهایی که تا زمان یک ماه بععد آخرین دانلود دانلود نشدن حذف میشه که نمونه های زیادی از این مورد وجود داره که لازم نیست اینجا ذکر بشه و همگی اونها را میشناسیم .
    من از hotfile تست کردم ولی در بالا هم گفتم همانطور که میدانی اکثر کاربران اینجا اهل لیچ و مستقیم سازی هستن گفتم اگر کسی تونسته بیاد و عنوان کنه ، من که نتونستم تا امروز ....
    ذر مورد ضعف uploadorb باید بگم من لبینک را از لیچر سایت به چند سایت که معمولا اینها هستند میدم :
    davvas ، filehook ، uploadorb و uploadfa که معمولا ضعیفترین عملکرد را همیشه چه بین اینها و چه سایر سایتهای مشابه uploadfa داشته و البته بیشترین مشکل را و کمترین سرعت را
    میتونید در پرتال ملاحظه کنید که مدتهاست من این کار را انجام میدم و باز هم میگم تنها هدفم معرفی این سایتها و کمک به شناساندن اونها به کاربران هستش تا کمکی برای تبلیغ این سایتها باشه وگرنه سرعت دانلود سرور الترالایت 2 سایت بیشتر از همه موارد بالاست و خودتان هم میتونید این را تست کنید ولی خوب کمک به این سایتها هدف من بود ولی این آپلودفا حتی یک زبان فارسی را به زبانهاش اضافه نمیکنه تا بگیم این همه دردسر را به خاطر ایرانی بودنش تحمل میکنیم
    شاد و پیروز باشید
    زندگی در بردگی شرمندگی است * معنی آزاد بودن زندگی است
    سر که خم گردد به پای دیگران * بر تن مردان بود بار گران

4. 6 کاربر مقابل از Mohamad عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    135
    تشکر تشکر شده 
    465
    تشکر شده در
    67 پست
    قدرت امتیاز دهی
    471
    Array
    مشکل اسکرایپت نیست و سرورهای اینها شبها دچار ایراد هست ولی اینکه دیروز یک ترا بود شب کلا بسته شد صبح شد 500 گیگ و الان 800 گیگ هست به نظرم بهتر نوشیدنیشان را عوض کنند :دی
    این همه تغییر تو 24 ساعت و تست اون مورد هم نشان از نیت بعدی اینها داره و کسی که خدمات میده باید بدانه چطور خدمات میده مثلا میتونه بگه اگه فایلی نا 72 ساعت دانلود نشد اتوماتیک حذف میشه و یا فایلهایی که تا زمان یک ماه بععد آخرین دانلود دانلود نشدن حذف میشه که نمونه های زیادی از این مورد وجود داره که لازم نیست اینجا ذکر بشه و همگی اونها را میشناسیم .
    من از hotfile تست کردم ولی در بالا هم گفتم همانطور که میدانی اکثر کاربران اننجا اهل لیچ و مستقیم سازی هستن گفتم اگر کسی تونسته بیاد و عنوان کنه ، من که نتونستم تا امروز ....
    ذر مورد ضعف uploadorb باید بگم من لبینک را از لیچر سایت به چند سایت که معمولا اینها هستند میدم :
    davvas ، filehook ، uploadorb و uploadfa که معمولا ضعیفترین عملکرد را همیشه چه بین اینها و چه سایر سایتهای مشابه uploadfa داشته و البته بیشترین مشکل را و کمترین سرعت را
    میتونید در پرتال ملاحظه کنید که مدتهاست من این کار را انجام میدم و باز هم میگم تنها هدفم معرفی این سایتها و کمک به شناساندن اونها به کاربران هستش تا کمکی برای تبلیغ این سایتها باشه وگرنه سرعت دانلود سرور الترالایت 2 سایت بیشتر از همه موارد بالاست و خودتان هم میتونید این را تست کنید ولی خوب کمک به این سایتها هدف من بود ولی این آپلودفا حتی یک زبان فارسی را به زبانهاش اضافه نمیکنه تا بگیم این همه دردسر را به خاطر ایرانی بودنش تحمل میکنیم
    شاد و پیروز باشید
    خب هنوز اول کار هستند و باید تغییر کنند فعلا .....

هات فایل انگار امروز دوباره مشکل پیش اومد براش.

سایت Davvas که در حال حاضر نه هات فایل رو مستقیم میکنه نه رپیدشیر !!

در ضمن، سایت Davvas هم زبان فارسی رو اضافه نکرده با وجود اینکه مدیر ایرانی داره!
    ویرایش توسط Genzo Wakabayashi : 03-13-2011 در ساعت 04:30 PM

6. 5 کاربر مقابل از Genzo Wakabayashi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

موسس و مدیر
    تشکر تشکر کرده 
    15,753
    تشکر تشکر شده 
    17,227
    تشکر شده در
    4,905 پست
    قدرت امتیاز دهی
    24982
    Array

نقل قول نوشته اصلی توسط genzo wakabayashi نمایش پست ها
    خب هنوز اول کار هستند و باید تغییر کنند فعلا .....

هات فایل انگار امروز دوباره مشکل پیش اومد براش.

سایت davvas که در حال حاضر نه هات فایل رو مستقیم میکنه نه رپیدشیر !!

در ضمن، سایت davvas هم زبان فارسی رو اضافه نکرده با وجود اینکه مدیر ایرانی داره!
    درسته ولی مرامنمه وزارت ارشاد ایران را هم زیرش نذاشته اینجوری کسی نمیدانه اون ایرانی هست و نمیگن ایرانیها حتی تعصب کشور خودشان را ندارند .
    یادمه چون رییس سازمان کشورهای اروپایی فرانسوی بود و فرانسوی حرف نزد ژاک شیراک رییس جمهور وقت فرانسه سالن را به نشانه اعتراض ترک کرد ...
    بهتر اینها هم با تبلیغات زیاد نکن ایرانی هستن و مردم فکر کنند خارجی هستن تا حمایت ایرانی را بخوان ولی تعصب اون را نگه ندارند .
    من گفتم تا امروز شایان جان اصلا نتونستم یک فایل را لیچ کنم و اگر کسی از کاربران زیاد اینجا که کار همگی مستقیم سازی هست تونسته بیاد و بگه .
    ممنون
    ویرایش به جهت توضیحاضافه شده:
    سایت Davvas که در حال حاضر نه هات فایل رو مستقیم میکنه نه رپیدشیر !!
    بله من هم که گفتم این لیچرها فقط تبلیغی هستن و اینها در حقیقت امکاناتشان با uploadorb یکی هست .

8. 6 کاربر مقابل از Mohamad عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    135
    تشکر تشکر شده 
    465
    تشکر شده در
    67 پست
    قدرت امتیاز دهی
    471
    Array
    درسته ولی مرامنمه وزارت ارشاد ایران را هم زیرش نذاشته اینجوری کسی نمیدانه اون ایرانی هست و نمیگن ایرانیها حتی تعصب کشور خودشان را ندارند .
    یادمه چون رییس سازمان کشورهای اروپایی فرانسوی بود و فرانسوی حرف نزد ژاک شیراک رییس جمهور وقت فرانسه سالن را به نشانه اعتراض ترک کرد ...
    بهتر اینها هم با تبلیغات زیاد نکن ایرانی هستن و مردم فکر کنند خارجی هستن تا حمایت ایرانی را بخوان ولی تعصب اون را نگه ندارند .
    من گفتم تا امروز شایان جان اصلا نتونستم یک فایل را لیچ کنم و اگر کسی از کاربران زیاد اینجا که کار همگی مستقیم سازی هست تونسته بیاد و بگه .
    ممنون
    ویرایش به جهت توضیحاضافه شده:

بله من هم که گفتم این لیچرها فقط تبلیغی هستن و اینها در حقیقت امکاناتشان با uploadorb یکی هست .
    سلام

خب شما سایت های دیگه رو هم با لیچر تست کردین قبلا و امروز ؟

davvas ممکنه تبلیغی باشه ولی من uploadfa رو امتحان کردم درست کار کرده.

10. 5 کاربر مقابل از Genzo Wakabayashi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

موسس و مدیر
    تشکر تشکر کرده 
    15,753
    تشکر تشکر شده 
    17,227
    تشکر شده در
    4,905 پست
    قدرت امتیاز دهی
    24982
    Array

نقل قول نوشته اصلی توسط genzo wakabayashi نمایش پست ها
    سلام

خب شما سایت های دیگه رو هم با لیچر تست کردین قبلا و امروز ؟

davvas ممکنه تبلیغی باشه ولی من uploadfa رو امتحان کردم درست کار کرده.
    سلام
    من با هیچ کدام نتونستم هات فایل را مستقیم کنم الان هم پرسیدم و هیچ کس خودت داری میبینی جواب نداده و این یعنی اینکه این لیچرها فقط تبلیغی هستن

12. 5 کاربر مقابل از Mohamad عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    135
    تشکر تشکر شده 
    465
    تشکر شده در
    67 پست
    قدرت امتیاز دهی
    471
    Array
    سلام
    من با هیچ کدام نتونستم هات فایل را مستقیم کنم الان هم پرسیدم و هیچ کس خودت داری میبینی جواب نداده و این یعنی اینکه این لیچرها فقط تبلیغی هستن
    سلام

خب آپلودفا برای سایت های دیگه که کار میکنه!
    ولی davvas کلا پشتیبانی نمیکنه.

هات فایل هم تا دیروز یادمه پشتیبانی می شد.
    بعضی مواقع آیپی سرورشون رو بن میکنند.

14. 4 کاربر مقابل از Genzo Wakabayashi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

موسس و مدیر
    تشکر تشکر کرده 
    15,753
    تشکر تشکر شده 
    17,227
    تشکر شده در
    4,905 پست
    قدرت امتیاز دهی
    24982
    Array

شایان جان من چه دیروز ، چه امروز چه در یکماه گذشته نتونستم و تا الان هم هیچ کس اینجا نگفته تونسته ...
    مگه اینها با این همه سرور فقط یک ip دارند و در ضمن مگه پرمیوم نیستن پس چرا ip را بن کرده هات فایل ؟ خوب اینجوری میتونند شکایت کنند و حقوق خودشان را بخوان
    در ضمن من davvas را برای مثال گفتم و باز هم میگم من اینها را با لینک مستقیم تست میکنم و نظر میدم چون احتیاجی به لیچ و حتی لینکهاشون ندارم و باز هم میگم ضعیفترین عملکرد و نامطمینترین مکان بوده و 18 گیگ فایلم هم غیب شد و بیخیالش شدن ، البته ناراحت فایلها نیستم ولی کلی دردسر ادیت پست را کشیدم تا لینک اینها را حذف کنم

16. 5 کاربر مقابل از Mohamad عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    135
    تشکر تشکر شده 
    465
    تشکر شده در
    67 پست
    قدرت امتیاز دهی
    471
    Array

نقل قول نوشته اصلی توسط mohamad نمایش پست ها
    شایان جان من چه دیروز ، چه امروز چه در یکماه گذشته نتونستم و تا الان هم هیچ کس اینجا نگفته تونسته ...
    مگه اینها با این همه سرور فقط یک ip دارند و در ضمن مگه پرمیوم نیستن پس چرا ip را بن کرده هات فایل ؟ خوب اینجوری میتونند شکایت کنند و حقوق خودشان را بخوان
    در ضمن من davvas را برای مثال گفتم و باز هم میگم من اینها را با لینک مستقیم تست میکنم و نظر میدم چون احتیاجی به لیچ و حتی لینکهاشون ندارم و باز هم میگم ضعیفترین عملکرد و نامطمینترین مکان بوده و 18 گیگ فایلم هم غیب شد و بیخیالش شدن ، البته ناراحت فایلها نیستم ولی کلی دردسر ادیت پست را کشیدم تا لینک اینها را حذف کنم
    منظورتون فقط برای هات فایله یا همه ی سایت ها (که الان کار میکنند) ؟

من چند بار هات فایل رو امتحان کردم و درست کار کرد.(قبل از امروز)
    یوزرم هم مثل بقیه هست.

18. 5 کاربر مقابل از Genzo Wakabayashi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

موسس و مدیر
    تشکر تشکر کرده 
    15,753
    تشکر تشکر شده 
    17,227
    تشکر شده در
    4,905 پست
    قدرت امتیاز دهی
    24982
    Array

این هم نقل قول کوچکی از سایر انجمنها که در بالا گفتی و همان طور که میبینید طولانی شدن این تاپیکها فقط به علت مشکلات و عدم ثبات این سایت هست و به نظر میرسه فقط جنجال تبلیغاتی هست و شاید هم به عمد اینکارها را میکنند تا تاپیکهاشون در انجمنها بالا بیاد و در این صورت باید فاتحه اخلاق را برای اینها خوند
    یک سوال دارم اینکه قسمت آخر همه این تبلیغات ها به این ختم میشه :
    http://uploadfa.com/freex.html
    که در اون x متغیر هست و برام جالبه بدانم چه سودی میدن که حتی برخی بنر سایتهاشون را به این امر اختصاص دادن و برخی دیگه با جان و دل دارن برای اینها کار میکنند ؟

You have used all 3000 MB leech traffic today

500 مگ هم لیچ نکرده بودم که اینو میگه ! فکر کنم کم کم سایت میره به مرخصی !
    سلام
    من نمیتونم هیچ لینکی رو لیچ کنم
    You can leech
    1 MB more files today
    و هنگام Remote upload میگه Upgrade your account to use Remote upload برای رفع این مشکل چیکار کنم
    زودتر پولیش کنید بره دیگه
    این بازیا چیه در آوردید؟
    ن الان داشتم یه فایل 2 گیگی رو لیچ میکردم. وقتی تا آخر رفت زد file is to big
    شما حداکثر حجم مجاز برای هر فایل رو نمیبینی زده 1 گیگ ؟
    مشکلم با اینجاش بود که چرا اولش ارور نداد.
    یعنی من باید این همه معطل میشدم تا آخر بره؟
    این هم فکر کنم توضیح جناب مدیر اونجا باشه
    پولی شدن یا نشدن آپلودفا همگی بستگی به نتیجه ی نظرسنجی داره .
    سلام چرا با هات فایل مشکل داره و لیچ نمیکنه ؟!
    ممنون به خاطر کار فوق العاده تون
    سلام و ممنون به خاطر سرویستون . من الان دوتا فایل می خواستم لیچ کنم یکی از filesonic بود اونیکی از hotfile سرعت جفتشون روی 6 و 7 kb/s مونده بود . الان ساعت شلوغ حساب می شه ؟
    و ...
    که صدها پست این چنینی در انجمنها وجود داره
    شاد باشید

20. 5 کاربر مقابل از Mohamad عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

صفحه 4 از 13 نخستنخست 12345678 ... آخرینآخرین

برچسب ها برای این تاپیک

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)