قسمت پایانی سریال
==============
چند بار تست کردم ، هر دوتا ویندوز ظاهرا" درست و بی نقص کار میکردند .
لذا تصمیم گرفتم حالا که موفق شده بودم ویندوز دیگری در درایو F داشته باشم ، ویندوز این درایو را مطابق نیاز های
خود تغییر دهم
یک تعداد از برنامه های نصب شده را لازم نداشتم و می بایست آن ها را حذف میکردم و بجایشان برنامه های مورد
نیاز خودم را نصب میکردم.
شروع به کار کرده و از داخل ویندوز موجود در درایو F یکی دو تا از برنامه ها را که لازم نداشتم Uninstall کردم و سپس
وارد پوشه Program Files در درایو F شدم تا مطمئن شوم که تمام فایل ها و پوشه های برنامه های Uninstall شده
حذف شده اند.
و بعد با مسئله عجیبی روبرو شدم؟!
یا اینکه ویندوز اعلام کرده بود که برنامه های مذکور Uninstall شده اند ولی عملا" تمام فایل ها و پوشه های آن ها
موجود بودند و بهیچوجه حذف نشده بودند؟!
نام برنامه ها دیگر در لیست Add or Remove Programs نبود ولی عملا" وجود داشتند؟؟!!!
اول فکرم بجائی نمیرسید بعد با خودم گفتم شاید این برنامه ها که حذف کردم ، از ویندوز موجود در درایو C حذف شده اند
و وقتی به ویندوز موجود در درایو C مراجعه کردم دیدم حدسم کاملا" درست است!!!!!!!!
ولی من که داخل درایو F بودم
مقداری فکر کردم و یکدفعه متوجه اشکال کار شدم
میدانید مشکل چه بود؟
برنامه EaseUS Todo Backup کارش این است که در هنگام Clone کردن یک پارتیشن یه پارتیشن دیگر ، تمام مشخصه
های پارتیشن اول را به پارتیشن انتخاب شده منتقل میکند.
وقتی ما به این برنامه میگوئیم که در این مثال پارتیشن C را به پارتیشن F در این مثال ، Clone کند ، برنامه فکر میکند
که درایو F ، پارتیشن C از یک هارد دیگر است.
ساده تر بگویم درست است که ما الان در درایو F هستیم ولی تمام آدرس های موجود در این درایو به درایو C اشاره
میکنند.
برای مثال من در درایو F روی شورت کات برنامه WinRAR کلیک راست کرده و سپس روی گزینه Properties کلیک کردم
که پنجره ای مثل شکل زیر نمایان شد:
همانطور که می بینید ما در درایو F هستیم ولی آدرس اجرائی برنامه در درایو C است.
سرتان را درد نیاورم مشکل این بود که در رجستری ویندوز موجود در درایو F تمام آدرس ها برای درایو C بودند.
و راه حل این بود که من می بایست داخل رجستری ویندوز درایو F می شدم و هرجا که عبارت :C بود را به عبارت
:F تغییر میدادم تا همه چیز درست شود.
و من مجبور شدم این کار را در هزاران سطر انجام دهم.
و الان ویندوز کاملا" درست کار میکند.
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)