بهتر نیست برای referrals پورسانت گذاشته بشه؟
تو بعضی سایتها حتی 3-4 دلار برای این کار به حسابم گذاشته شده ولی تو آپلودباز نه؟!!!
اینجوری انگیزه کاربرا برای تبلیغ بیشتر می شه
بهتر نیست برای referrals پورسانت گذاشته بشه؟
تو بعضی سایتها حتی 3-4 دلار برای این کار به حسابم گذاشته شده ولی تو آپلودباز نه؟!!!
اینجوری انگیزه کاربرا برای تبلیغ بیشتر می شه
- hipfile| سیصد گیگ فضا + لیچر uploaded, rapidshare....+ ریموت آپلود تا سقف 2000 مگابایت
- Free File Hosting |تاپیک جامع معرفی آپلود سنترهای دارای لیچر، ریموت آپلود ،لینک مستقیم و ...
- FTP links| معرفی سایت های FTP درزمینه های مختلف با لینک مستقیم
- Best Rapidleech Servers | جدیدترین سایت های رپیدلیچ
- Download Any Torrent Over HTTP |سایت های مستقیم کننده فایل های تورنت
- Free Web Hosting | تاپيک معرفي هاست رایگان
- Online YouTube Downloaders |نحوه دانلود فيلم ها و موزيك هاي موجود در گوگل . YouTube . و ...
- Free Image Hosting | معرفي آپلود سنتر براي آپلود عكسHTTP
به نام خدا
اتفاقا به نظر من هم پیشنهاد خیلی خوبیه
اتفاقا سیستم این اسکرایپت این قابلیت را داره و کلا برای تشویق کاربرها برای اشتراک گذاشتن فایلها هم پیشنهاد خوبیه
راستش من قبلا هم گفتم وقتی آقا داوود از من در مورد کم کردن زمان ماندگاری سوال کردن به عنوان یک دوست نظرم مخالف بود و بهتر از طرحهای تشویقی به نظرم استفاده بشه ، چون واقعا کاربری که توان پرداخت 5 هزار تومان در ماه را نداره به عنوان یک ایرانی و هموطن بهتر از اون حمایت بشه تا حد ممکن .
باز هم دوستان نظرات خودشان را اعلام کنند مثل پژمان جان تا آقا داوود هم بتونه روی اونها فکر کنه و انشاالله که کاربران رایگان همچنان امکانات خودشان را داشته باشند .
شاد و پیروز باشید![]()
زندگی در بردگی شرمندگی است * معنی آزاد بودن زندگی است
سر که خم گردد به پای دیگران * بر تن مردان بود بار گران
با سلام و تشکر از دوستان
برای احترام به نظرات داده شده ، اولین بخش برای در آمد زایی اضافه شد به سایت
با تشکر از تمام دوستان به خصوص آقا محمد
به نام خدا
تورنت برای کاربران رایگان هم فعال شده گویا ...
شاد و پیروز باشید
بنام خدا من همیشه به اپلودباز نظر خوبی داشتم و میدونستم که کارشون خیلی درسته خوب یکم بد بیاری اوردن اما زود مشکل رو حل کردن دستشونم درد نکنه خوبه که ثابت شده کارشون درست بوده و درست هست
با تشکر![]()
سلام من سه پیشنهاد برای این اپلود سنتر ایرانی داشتم
1-برای تغییر ایمیل و رمز پسورد در قسمت "اکانت من" مثل هات فایل یک Validation Code برای کاربران پرمیوم داده شود تا بدین ترتیب امنیت اکانت های اپلودباز فراهم شود
2-امکان انتقال فولدر به داخل فولدر دیگه مثل مدیافایر فراهم شود
3-برای فایل هایی که به اشتراک گذاشته می شود مثل تمام اپلودسنترهای خارجی یک امتیازی یا پولی در قسمت "اکانت من" قرار داده شود تا هر کس امتیازاش به حدنصاب برای دریافت اکانت رسید به او یک اکانت داده شود کاری که تمام اپلودسنترهای خارجی انجام می دهند (جزئیات بیشتر نیاز به بررسی دارد)
این موارد گفته شده صرفا برای رقابت با اپلودسنترهای خارجی بود همانطور که قبلا گفتم ملاک جهانی شدن را در پیش داشته باشید
موفق باشید .
حمایت از گروه p30ask و نصب نوار ابزار ویژه سایت
آموزش دانلود بصورت ریموت پرمیوم با استفاده از اکانت های سایت
دانلود پریمیوم از Hotfile و Rapidshare و ... با استفاده از کوکی ها
سایت های رایگان رپیدلیچ - Best Rapidleech Servers
Username و Password پرمیوم سایت های مختلف ...
دعوت به همکاری برای بر عهده گرفتن مدیریت بخش های سایت
Sharecash Re-upload Service-مستقیم سازی لینک های شرکش
به نام خدا
ممنون مجتبی جان ، اینها را باید آقا داوود در نظر بگیرند .
اما نکته ای که تو انجمن آپلودباز هم گفته ام و اینجا هم میگم و دقیقا نقل قول میکنم :
و در آخر فقط میتونم بگم متاسفم برای اونها که نمیتونند درست کار کنند ، درست رقابت کنند و درست زندگی کنند مثل یک آدم سالم ...متاسفانه باخبر شدیم که عده ای که توان رقابت سالم ندارند و مردانگی رقابت درست در ذات وجودی آنها وجود ندارد اخیرا اقدام به خرید و پخش اکانتهای پرمیوم سایت در سایت ها و انجمن های خارجی نموده اند و حتی خودشان نیز اقدام به آپلود فایلهای خلاف شرع و عرف جامعه اسلامی نموده اند . متاسفانه این افراد از روی ضعف اقدام به اینگونه اعمال مینمایند و زمانی که دیدند این سایت با قدرت در حال پیشروی است و محبوب مردم و کاربران شده دست به اینگونه اقدامات کثیف و دور از اخلاق زده اند ! به راستی در این حدودا یکماه که آپلودباز راه خودش را جدا کرده چند بارقوانین عوض شده ؟ چند شب سایت قطع و پیام خطا وجود داشته ؟ چند بار فایلهایس شما مانند گذشته حذف شده ؟ کجا هستند کسانی که قسم میخوردن این سایت نمیتونه پیش بره ؟ امروز آپلودباز هم انجمنی پویا و قدرتمند داره و هم خودش مجحبوبترین و با ثبات ترین آپلودسنتر و سایت لیچ کشور محصوب میشه و باید بگم حتی در بین خارجیها شدیدا محبوبیت پیدا کرده و در حال رشد است که ثبات و نیت پاک همبیشه موفق است .
دوستان عزیز امروز آپلودباز از شما کمک میخواد تا در هر نقطه ای که فایلی خلاف شرع و قوانین اسلام را دیدید سریعا گزارش بدید و کمک کنید این سایت که خدمات ارزان و حتی رایگان و بینظیر را داره میده و نشان داده که همیشه در کنار شماست اگر شما بخواهید به راه خودش ادامه بده .
شاد و پیروز باشید![]()
فقط می تونم تشکر کنم از لطف بی پایان شما عزیز
با سلام
1- شما می توانید لاک کنید اکانت خودتان رو و تنها زمانی آنلاک بشه که به ایمیل ارسال بشه
2- در اسکریپت جدید این امکانات قرار داده شده عزیز و تقریبا 3 ماهی زمان می برد
3- زمانی می توانیم این کارو کنیم که محدودیت قرار دهیم ، به طور مثال کاربران رایگان لینک دانلود مستقیم نداشته باشند یا اینکه مثلا هر 12 ساعت لینک اکسپایر بشه و این رو فکر نکنم جذبه خاصی داشته باشه برای کاربرن
باز هم برسی می کنیم عزیز
با تشکر از نظر شما
آقای داوورد تنهایی فکر نکنید تمام کاربر ها شبیه همین پرنده ای که الهام خانوم معرفی کردند هستند .
چرا سرور های کاربران رایگان با پریمیوم هیچ فرقی ندارند ؟
تا اونجایی که من دیدم سرور کاربران رایگان و پریمیوم یکی هستند و همه لینک های دانلود یا با حرف S که نشونه کلمه (Server) و یا با حرف F که نشونه کلمه (Free) است شروع میشوند
یک سوال دیگه : شما عادت دارید که همیشه موقع مشکلات قسمت کامنت سایت رو ببندید ؟
در ضمن خیلی کار زشتی کردید که پست من رو که دقیقا همین حرف های بالا بود از انجمنتون پاک کردید
مگه اون تاپیک رو نزدید که کاربران پریمیوم مشکلشون رو بگند ؟ خوب من هم مشکل سایت رو گفتم
اگر دوست داری که ملت هی تعریف الکی بکنند چرا اصلا همچین تاپیکی رو زدید ؟
من هم اومدم همین حرف ها رو اینجا نوشتم تا همه ببینند که شما چه آدم .... هستید .![]()
به نام خدادر ضمن خیلی کار زشتی کردید که پست من رو که دقیقا همین حرف های بالا بود از انجمنتون پاک کردید
مواردی که گفتید را خود آقا داوود باید توضیح بدن ولی میشه این مورد را توضیح بدید ؟
این پست در کدام انجمن و کدام تاپیک حذف شده ؟
چرا اونجا به من گزارش ندادید ؟
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)