بهتر نیست برای referrals پورسانت گذاشته بشه؟
تو بعضی سایتها حتی 3-4 دلار برای این کار به حسابم گذاشته شده ولی تو آپلودباز نه؟!!!
اینجوری انگیزه کاربرا برای تبلیغ بیشتر می شه
بهتر نیست برای referrals پورسانت گذاشته بشه؟
تو بعضی سایتها حتی 3-4 دلار برای این کار به حسابم گذاشته شده ولی تو آپلودباز نه؟!!!
اینجوری انگیزه کاربرا برای تبلیغ بیشتر می شه
- hipfile| سیصد گیگ فضا + لیچر uploaded, rapidshare....+ ریموت آپلود تا سقف 2000 مگابایت
- Free File Hosting |تاپیک جامع معرفی آپلود سنترهای دارای لیچر، ریموت آپلود ،لینک مستقیم و ...
- FTP links| معرفی سایت های FTP درزمینه های مختلف با لینک مستقیم
- Best Rapidleech Servers | جدیدترین سایت های رپیدلیچ
- Download Any Torrent Over HTTP |سایت های مستقیم کننده فایل های تورنت
- Free Web Hosting | تاپيک معرفي هاست رایگان
- Online YouTube Downloaders |نحوه دانلود فيلم ها و موزيك هاي موجود در گوگل . YouTube . و ...
- Free Image Hosting | معرفي آپلود سنتر براي آپلود عكسHTTP
به نام خدا
اتفاقا به نظر من هم پیشنهاد خیلی خوبیه
اتفاقا سیستم این اسکرایپت این قابلیت را داره و کلا برای تشویق کاربرها برای اشتراک گذاشتن فایلها هم پیشنهاد خوبیه
راستش من قبلا هم گفتم وقتی آقا داوود از من در مورد کم کردن زمان ماندگاری سوال کردن به عنوان یک دوست نظرم مخالف بود و بهتر از طرحهای تشویقی به نظرم استفاده بشه ، چون واقعا کاربری که توان پرداخت 5 هزار تومان در ماه را نداره به عنوان یک ایرانی و هموطن بهتر از اون حمایت بشه تا حد ممکن .
باز هم دوستان نظرات خودشان را اعلام کنند مثل پژمان جان تا آقا داوود هم بتونه روی اونها فکر کنه و انشاالله که کاربران رایگان همچنان امکانات خودشان را داشته باشند .
شاد و پیروز باشید![]()
زندگی در بردگی شرمندگی است * معنی آزاد بودن زندگی است
سر که خم گردد به پای دیگران * بر تن مردان بود بار گران
بنام خدا من همیشه به اپلودباز نظر خوبی داشتم و میدونستم که کارشون خیلی درسته خوب یکم بد بیاری اوردن اما زود مشکل رو حل کردن دستشونم درد نکنه خوبه که ثابت شده کارشون درست بوده و درست هست
با تشکر![]()
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)