previos page menu page next page
صحيفه نور ج 16 صفحه 71
تاريخ 19/12/60
بيانات امام خمينى در جمع ائمه جمعه استان مازندران و دشت گرگان
ما ماموريم كه مردم را ارشاد نمائيم و به خير و صلاح دعوت كنيم
بسم الله الرحمن الرحيم
من از آقايان تشكر مىكنم كه تشريف آوردند و از نزديك خدمتشان رسيدم. مطالبى را كه مىخواهم به شما تذكر دهم اين است كه شما تودههاى ميليونى مردم را مىبينيد كه چقدر خوبند و من با جرات مىتوانم عرض كنم كه در طول تاريخ چنين وضعى پيش نيامده است. امروز ايران سى و چند ميليون نفرى به استثناى يك اقليت بسيار كم، متحول شدهاند و همه به فكر اين هستند كه اسلام تحقق پيدا كند و در حل مشكلاتى كه براى دولت پيش مىآيد، پيشقدم هستند. امروز كه داوطلبين براى رفتن به جبههها اينگونه با آغوش باز شهادت را پذيرا هستند، حتى زمان رسول الله (ص) و اميرالمومنين سلامالله عليه به اين شكل نبوده است.
در قرآن آمده است وقتى پيامبر اكرم افراد را دعوت به جنگ مىكرده است، آنها به بهانههايى نظير اينكه امروز نه، فردا، يا اينكه امروز گرم است يا سرد، اطاعت نمىكردند. از حضرت امير هم در كوفه آنطور كه بايد اطاعت نمىكردند.
اگر همراهى اين تودههاى محروم نبود، حكومت نمىتوانست برقرار باشد و ارتش مىتوانست اين جنگ را آنطور كه حالا به پيروزى رساندهاند، برسانند و اين موجب تشكر از همه است. آنچه ما بايد به آن توجه زياد داشته باشيم، اين است كه در اين انقلاب حفظ حيثيت روحانيت بسته به وجود آقايان است. ملاحظه مىكنيد كه از هر طرف به ما حمله مىكنند خصوصاً به روحانيون. ما بايد به فكر باشيم كه بهانهاى به دست دشمنان ندهيم. شما مردم را ارشاد كنيد. اگر در منطقه شما خلافى پيش آمد به دولت و مراجع قانونى ارجاع دهيد. شما آقايان بايد تبليغاتى را كه دشمنان عليه ما مىكنند، در نماز جمعه و جماعت جبران كنيد و به مردم اطمينان دهيد كه امروز دولت و كسانى كه در راس امور هستند كوشش مىكنند امور را اصلاح نمايند و مسائل اقتصادى را حل كنند. ما همانگونه كه ماموريم، بايد مردم را ارشاد كنيم و به خير و صلاح دعوت نمائيم. ايران امروز بحمدالله با همه گرفتارىهائى كه قدرتها برايش بوجود آوردهاند، همچنان راه خود را مىرود. از خداى تبارك و تعالى توفيق همه آقايان را مىخواهم. آنچه وظيفه من است اينكه به شما آقايان و همه ملت دعا كنم، كه انشاءالله به اين وظيفه عمل خواهم كرد.
previos page menu page next page
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)