previos page menu page next page
صحيفه نور ج 2 صفحه 102
تاريخ: 21/6/57
پيام امام خمينى به ملت ايران در تسليت فاجعه جمعه سياه (17 شهريور)
بسم الله الرحمن الرحيم
وبشر الصابرين الذين اذا اصابتهم مصيبه قالوا انالله و انااليه راجعون اولئك عليهم صلوات من ربهم و رحمة و اولئك هم المهتدون).
وقتى شما را اى فرزندان عزيز اسلام خداوند متعال تسليت مىدهد، آيا باز هم محتاج به تسليتيد؟ خداوند عزوجل مىفرمايد: بشارت بده صبر كنندگان را، كسانى كه هر مصيبتى مىبينند به حساب خدا تحمل مىكنند و مىگويند ما همه براى خدا خلق شدهايم، براى خدا زندگى مىكنيم و وقتى بميريم از بين نمىرويم بلكه به سوى خداى مهربان برمى گرديم. صلوات و رحمت خدا برايشان، اينها هستند كه به آرزوى انسانى رسيدهاند.
معذلك من به نيابت حضرت ولى عصر امام زمان (ع) به همه مسلمانان جهان مصيبت چهارم شوال سال 98 ق (17 شهريور) را خاصه به خانواده هاى داغدار تسليت مىگويم و در عين حال تبريك و خدا شاهد است مصطفاى من تنها آن نبود كه سالش نزديك است، بلكه همه به خاك و خون كشيدههاى حادثه شوال مصطفاهاى من بودهاند.
من اين استقامت را و اين فيض شهادت را كه خداوند متعال نصيب فرزندام فرمود به پدران و مادران و همه بستگانشان تبريك مىگويم و چنين كشته شدنى كه افتخار دارد، بزرگترين آرزوى منست، و شايد نزديك باشد.
اما فرج و پيروزى حق بر باطل از آن نزديكتر است و از اين پس جا دارد كه همه كارهاى خود را تعطيل كنيم، نه براى هميشه كه به همين زودى ظالم جبار سرنگون مىشود. در باز كردن مغازهها و كارخانهها عجله نكنيد. در تقويت روحيه و ايمان كسانى كه ضعيفاند بكوشيد كه روزى دست خداست. چند روز تعطيل كسب و كار براى رضاى خدا كسى را از گرسنگى نمىكشد. عزت و ثروت دست خداست. از مرگ نترسيد كه حيات و ممات به دست خداست. تعطيل را ادامه دهيد كه فرج نزديك است.
روح الله الموسوى الخمينى
previos page menu page next page
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)