آش انار


برنج=1 پيمانه(200 گرم)
سبزي آش(تره-جعفري-گشنيز-نعناع)=1 کيلو
لپه=2 تا 3 قاشق سوپخوري
پياز سرخ کرده=3 تا 4 قاشق سوپخوري
گوشت چرخ کرده=نيم کيلو
انار=2 کيلو(يا رب انار 2/1 پيمانه)
گلپر=يک تا دو قاشق سوپخوري
روغن=2 تا 3 قاشق سوپخوري
نمک و فلفل=به مقدار کافي
طرز تهيه:
لپه و پياز سرخ کرده و 4 تا 5 ليوان آب را در ظرفي مي ريزيم روي آتش ملايم مي گذاريم کمي نمک و فلفل مي ريزيم تا لپه کمي بپزد،بعد برنج را بدقت مي شوييم و داخل لپه مي ريزيم مي گذاريم برنج کاملا بپزد و گوشت چرخ کرده را با يکي دو عدد پياز رنده شده و کمي نمک و فلفل مخلوط مي کنيم،ممکن است به اين گوشت يک استکان برنج پخته شده اضافه کنيم و کوفته درست نماييم،بعد کوفته ها را داخل آش مي ريزيم سبزي را نيز تميز مي نماييم و مي شوييم و خرد مي کنيم،به مايه آش اضافه مي کنيم و مي گذاريم آهسته بجوشد و آش جا بيفتد و بايد برنج آش کاملا بپزد و لعاب بيندازد. آب انار را مي گيريم و داخل آش مي ريزيم و در آخر کار گلپر را به آش اضافه مي کنيم و آش را در ظرف مي ريزيم و کمي نعناع داغ روي آن مي دهيم(با 2 تا 3 قاشق سوپخوري روغن و يک قاشق سوپخوري نعناع خشک نرم،نعناع داغ درست مي کنيم