کارامل پرتقال
مواد لازم :

شكر (براي كارامل كردن ) 3 قاشق سوپخوري
تخم مرغ 5 عدد
پودر قند 1 پيمانه
وانيل شكري 1/4 قاشق چايخوري
پرتقال بزرگ 4 عدد
خامه شيرين براي تزئين مقداري

طرز تهيه :
فر را روي حرارت سيصد و پنجاه درجه فارنهايت روشن نموده ، شكر را در ظرف مناسبي كارامل كرده سپس كناز مي گذاريم . تخم مرغ ها را همراه با پودر قند و وانيل با چنگال زده بحدي كه فقط مخلوط شود . سپس آب پرتقال ها را گرفته و روي آن ريخته خوب با قاشق مخلوط مي كنيم . از صافي رد كرده در ظرفي كه شكر را كارامل كرده ايم ، مي ريزيم . در سيني فر مقداري آب ريخته و ظرف كرم كارامل را در آن قرار داده و در اولين طبقه فر يمدتي ك ساعت بماند . پس از آن از فر درآورده ، اطراف آن را نوك چاقو از ظرف جدا كنيد و تكان كوچكي به ظرف بدهيد . تا اطراف كرم از ظرف جدا شود . كرم كارامل را پس از خنك شدن بمدت بيست و چهارساعت در يخچال قرار داده تا كاملاَ سرد شود . اگر كرم كارامل را در ظرف پيركس تهيه نموده ايد ، روي آن را با خامه تزئين كنيد . در غير اينصورت آن را در ظرف مورد نظر برگردانده و روي آن را خامه تزئين كنيد