والله این صبح 500 گیگ بود الان شد 800 و در کل با اینجور تغییرات باید بگم اصلا نمیشه به ثباتش امیدوار بود
در مورد میزان فایل هم باید بگم اینکه کلی فایل را حذف کنند و بعد بگن سرور توقیف شد برای آدم که نمیشه جواب و یکی مثل من مجبور میشه 40 تا پست پورتال را اصلاح کنه و لینک اینها را حذف کنه و دفعه بعد هم از این استفاده نکنه
davvas هم که گفتم یک نمونه هست و من فقط گفتم تبلیغاتش مثل این قوی نیست ولی من از uploadorb در تمام این مدت به نسبت بقیه بیشتر راضی بودم و در تست سرعت چه دانلود ، چه آپلود و چه ریموت بالاترین و بهترین کارایی را داشته
در کل بله در 90 درصد سایتها هم تاپیکهاش را شما زدی ولی وقتی در مورد خرابی شبها سوال کردم گفتین بهتر از خودشان بپرسید !!!!
و باز هم تاکید میکنم اینها فقط تبلیغات قوی دارند و در این مدت بعد از سالها کار با سایتهایی مانند اینها امروز من هم ، هم عقیده با پژمان هستم و در کل زیاد شدن صفحات یک تاپیک نشان از مشکل دار بودن اون داره نه خوب بودن اون چون بیشتر به جای تعریف میان و مثل ما که اینجا چند صفحه کارمان شده شکایت از مشکلات اینها و هر روز هم یک برنامه جدید دارند .
در ضمن فکر کنم uploadorb هم فضاش ییشتر از اینها باشه و هم اینکه مشکلاتی که در بالا گفتم را نداره .
در ضمن باز هم میگم دوستان لطف کنند و بگن در این مدت تونستن از لیچر این استفاده کنند ؟ البته تا امروز منظورم هست نه بعد از این
باز هم تاکید میکنم ما نه دوست و نه دشمن سایتی هستیم و فقط حمایت از کاربران هست که بهترین را انتخاب کنند و نه سودی از اینها و نه سودی از اونها برده و خواهیم برد
شاد و پیروز باشید
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)