سلام به ساير دوستان
اگر بتونم كمكي بكنم سايت رونق بگيره اين كار رو با يك سري شرايط قبول مي كنم
درصورت تمايل با همرا اينجانب 09103111654 تماس حاصل فرماييد.
فياضي
سلام به ساير دوستان
اگر بتونم كمكي بكنم سايت رونق بگيره اين كار رو با يك سري شرايط قبول مي كنم
درصورت تمايل با همرا اينجانب 09103111654 تماس حاصل فرماييد.
فياضي
سلام دوست عزیز خیلی محبت فرمودید از توضیحاتی که دادید. با کسب اجازه از مدیریت کل سایت و سایر مدیران ارشد سایت .دوست عزیزا برای بر عهده گرفتن مدیریت و یا رونق دادن به سایت . می توانید لطف فرموده و اساسنامه و آیین نامه سایت رو مجدد ملاحظه بفرمایید و در ثانی در قسمت مربوط به شرایط احراز مدیریت تشریف برده و اونجا رو هم ملاحظه بفرمایید. یه خواهش دیگری هم از شما خوب دارم و اون اینه که اگر پیشنهاد خاصی دارید محبت بفرمایید مطرح کنید و در صورت تایید توسط مدیریت کل و مدیران ارشد سایت در رابطه با موارد مطرح شده از طرف شما تصمیم گیری خواهد شد.
یه تذکر دوستانه هم براتون دارم اونهم اینه که شماره تلفن خودتون رو به صورت علنی قرار ندید برای خودتون بهتره . با تشکر.
باسلام
دوست عزیز وگرامی اگر هدفتون بر اینه که به ما وبقیه ی دوستان در ارتقاء سایت کمک کنید لطف کنید موارد همکاریتون رو اعلام بفرمایید
اما اگه دوست عزیز بنده با هدف کسب درامد اینجا اومدی باید بگم که اشتباهی تشریف اوردین چون هم بنده وهم مدیریت کل سایت محمد وبقیه ی دوستان توانایی لازم رو در اداره کردن مجموعه داریم ولی اگر هدفتون خدمت رسانی به مردم کشورمون از طریق سایت هست باید بگم که به جمع دوستانت خوش اومدی
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)