ورود شما را به انجمن آریا دانلود خوش آمد می گوییم.با امید به اینکه بتوانیم محیطی گرم و صمیمی با امکاناتی مناسب برای شما عزیزان فراهم کنیم خواهشمندیم اطلاعات خود را با سایر هموطنانتان در زمینه های دلخواه و مختلف به اشتراک بگذارید .
نوشته اصلی توسط Peahman شرمنده استاد بزرگ می شه این جمله رو مفهومشو بگید!!! البته از تجربیات شخصی استفاده میکنما یعنی این که اگه ضایعی.اگه بلد نیستی .جونت در میاد مثه بچه ادم بهش بگی i love u برو خود کش کن بینم پژمان خیلی دنبال این طور چیزایی نکنه شما هم بله.....
بحث نکنید لطفا هر چی بوده ماله قدیما بوده
Pezhman
نوشته اصلی توسط dverbame البته از تجربیات شخصی استفاده میکنما یعنی این که اگه ضایعی.اگه بلد نیستی .ج.نت در میاد مثه بچه ادم بهش بگی i love u برو خود کش کن بینم پژمان خیلی دنبال این طور چیزایی نکنه شما هم بله..... دقیقا همینی که که گفتی هستم .ج.نت در میاد مثه بچه ادم بهش
dverbame
نوشته اصلی توسط Peahman دقیقا همینی که که گفتی هستم زشته بچه میخوای من بجات بیام بگم دوسش دارم؟؟؟؟؟
نوشته اصلی توسط dverbame زشته بچه میخوای من بجات بیام بگم دوسش دارم؟؟؟؟؟ بابا من که منظورم اون نبود منظورم این بود یه وقت یه خواهری تو دانشگاه کمک خواست.....
نوشته اصلی توسط Peahman بابا من که منظورم اون نبود منظورم این بود یه وقت یه خواهری تو دانشگاه کمک خواست..... اره . مدونننننم چی میگی...... تا باشه از این خواهرا باشه خواهر دوست داری؟؟؟ خواهر خطر داره حسن
نمایش ابر برچسب
قوانین انجمن
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)