متاسفانه جواب این سوال برای من ساده نیست چون از آنتی ویروس دیگری استفاده میکنم
البته اگز زاهی پیدا کنم اطلاع خواهم داد.
متاسفانه جواب این سوال برای من ساده نیست چون از آنتی ویروس دیگری استفاده میکنم
البته اگز زاهی پیدا کنم اطلاع خواهم داد.
[SIGPIC][/SIGPIC]
سهند عزيز،
بنده از اين ضد ويروس استفاده نميكنم و هرگز با آن كار نكرده ام، لذا جواب درستي نميتوانم بدهم ولي با توجه
به نياز شما و اين نكته كه دوست ندارم سوال شما بي جواب بداند، لذا گشتي در اينترنت رده و در نهايت مطالب
زير را ميتوانم بيان كنم كه اميدوارم مفيد بوده و كارساز باشند.
توجه داشته باشيد كه مطالب زير نكاتي هستند كه با مطالعه تعداد زيادي از صفحات وب توانستم بفهم.
================
ظاهرا" زماني كه از اين برنامه استفاده مي شود، دو تا فايل زير، همواره در پشب صحنه كار كرده و مواظب
اوضاع هستند:
msseces.exe
MsMpEng.exe
لذا ميتوان با اجراي فايل Batch با محتواي زير آن را موقتا" خاموش كرد.
فايل Batch بالا را با اجازه كاربري Admin اجرا كنيد،با اين كار برنامه خاموش خواهد شد. اگر ببينيد كه آيكنکد:sc stop MsMpSvc taskkill /f /im msseces.exe
برنامه هنوز وجود دارد، اين ظاهري بوده طوري كه اگر ماوس را روي اين آيكن ببريد، خواهيد ديد كه آيكن ناپديد
خواهد شد.
براي اجراي مجدد برنامه ميتوانيد Logoff يا Restart كرده و يا اينكه دستور زير را با اجازه كاربري Admin اجرا
نمائيد:
توجه داشته باشيد كه با دستور بالا برنامه شروع بكار كرده ولي آيكن برنامه ديده نخواهد شد.کد:sc start MsMpSvc
تذكر: در بعضي صفحات وب، دستورات بالا با مختصر تغيير بصورت زير ارايه شده بود:
همانطور كه مشاهده مي كنيد در اين جا بجاي دستور sc از دستور net استفاده شده است.کد:net stop MsMpSvc taskkill /f /im msseces.exe net start MsMpSvc
[SIGPIC][/SIGPIC]
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)