سلام
قبل از هرچیزی شما به یک پردازنده نیاز دارید که مسلما هرچقدر پردازنده قوی تری داشته باشید کارتون زود تر تموم میشه .
قبل از هر کاری باید این برنامه رو در اختیار داشته باشید که میتونید از اینجا دانلود کنید که رایگان هم هست
خب شروع میکنیم
یه فیلم داریم که حجمش همونطور که میبینید 7.85 گیگابایته
اما نمونه کیفیتی که از این فیلم گرفتم رو ببیند
خب حالا فیلم مورد نظر خودتونو با زدن کلید های ترکیبی Ctrl+O یا از منوی File گزینه ی Open رو به نرم افزار معرفی کنید و مسیر فیلم رو بهش بدید .
در پنجره ی بعدی که با عنوان Please choose your weapon میاد گزینه ی File Indexer رو بزنید و در پنجره ی بعدی که باز میشه گزینه ی Queue رو بزنید .
حالا تو پنجره ای که باز میشه روی تب Filters کلیک کنید و مقادیر رو مثل شکل زیر تغییر بدید و گزینه ی Save رو بزنید .
بعد از ذخیره ی تغییرات به پنجره اصلی برگردید و جلوی Encoder Settings روی گزینه ی Config کلیک کنید تا مطابق شکل یه پنجره دیگه براتون باز بشه که میتونید از کشویی Tuning گزینه ی مورد نظر خودتونو انتخاب کنید
و همینطور میتونید Bitrate رو هم برای ویدئوی خودتون نتظیم کنید
در قسمت Preset رو روی Medium قرار بدید (بدیهی هر چی این عمل آهسته تر انجام بشه یعنی به جای Medium روی Slow یا Slower تنظیم بشه ویدئو کیفیت بهتری خواهد داشت) و تغییرات رو با فشردن OK ذخیره کنید .
حالا با زدن Queue به نرم افزار اجازه بدین با تمام قدرت CPU به کار خودش برسه
بعد از مدتی (بسته به حجم و زمان فیلم) برنامه به شما یه فیلم بدون صدا تحویل میده
حالا باید چیکار کرد؟!!
خب روی گزینه ی Tools>Muxer<MKV Muxer رو انتخاب میکنیم
(دقت کنید که اینجا باید طبق فرمتی که کار رو شروع کردید این کار رو بکنید مثلا من از اول روی فرمت mkv انکود رو شروع کردم و الانم باید از MKV Muxer استفاده کنم)
طبق تصویر ویدئو ی بدون صدا رو توی قسمت Video Input و صدای فیلم رو که با فرمت ac3 ذخیره شده رو توی محل خودش قرار بدید
اگه زیرنویس هماهنگ داشتید تو قسمت خودش وارد کنید
با زدن گزینه ی Queue عملیات چسباندن صدا و تصویر شروع میشه که به نسبت تایم کمتری رو طلب میکنه
بعد از مدتی فیلم انکود شده شما با حجم کم حاضره
همونطور که تو شکل زیر میبینید حجم فایل به حدود 1.63 گیگابایت رسیده
نمونه کیفیت :
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)