نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 10

موضوع: آموزش انکود فیلم با نرم افزار MeGUI

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    کاربر فعال
    تشکر تشکر کرده 
    4,164
    تشکر تشکر شده 
    1,919
    تشکر شده در
    442 پست
    قدرت امتیاز دهی
    6858
    Array

پیش فرض پاسخ : آموزش انکود فیلم با نرم افزار MeGUI

سلام
    با تشکر از ادمین بزگ آقا محمد...
    StaxRip هم نرم افزار عالی تو ضمینه فشرده سازی فایل های حجیم البته تا اونجایی که یادم هست دارای فرمت های خروجی بیشتری نسبت به MeGUI هست که به نظرم محیط کاربری ساده تر و قابل فهم تری نسبت به MeGUI دارد

اگر ادمین جان تخصصی هم در استفاده از این نرم افزار دارند به اشتراک بگذارند خوب است!
    1374524712291

2. 4 کاربر مقابل از Mahm00d عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

مدیر سایت
    نمی‌دانم در کدامین کوچه جستجویت کنم ؟ آسوده بخواب مادر بیمارم
    تشکر تشکر کرده 
    15,753
    تشکر تشکر شده 
    17,227
    تشکر شده در
    4,905 پست
    حالت من : Khoonsard
    قدرت امتیاز دهی
    24983
    Array

پیش فرض پاسخ : آموزش انکود فیلم با نرم افزار MeGUI

نقل قول نوشته اصلی توسط Mahm00d نمایش پست ها
    سلام
    با تشکر از ادمین بزگ آقا محمد...
    StaxRip هم نرم افزار عالی تو ضمینه فشرده سازی فایل های حجیم البته تا اونجایی که یادم هست دارای فرمت های خروجی بیشتری نسبت به MeGUI هست که به نظرم محیط کاربری ساده تر و قابل فهم تری نسبت به MeGUI دارد

اگر ادمین جان تخصصی هم در استفاده از این نرم افزار دارند به اشتراک بگذارند خوب است!
    درود
    دوستان لطف دارند اما به چند نکته توجه کنند
    اول اینکه همانطور که میدانید به دلیل وقت کم بنده معمولا شرمنده دوستان هستم و نمیتونم زیاد در مباحث شرکت کنم ولی مدتی بود دیدم دوستان توجه خاصی به انکود دارند و از اونجا که یکی از بزرگترین و پربازدیدترین سایت های فیلم جزئی از این مجموعه هست فکر کردم معرفی معروفترین نرم افزارهای انکود میتونه براشون جالب باشه ( توجه کنید که در همین ساعت دو و پانزده دقیقه بنده مشغول کار هستم هنوز ...)
    دوم اینکه تعداد این نرم افزارها خیلی زیاد هست و هر روز هم نرم افزاری جدید ارائه میشه ، چه در قسمت انکود و چه در قسمت واترمارک و جداسازی و ... ولی چیزی که برای من مهم بود این بود که دو نرم افزار معرفی شده همانطور که گفتم نرم افزارهای مورد استفاده بزرگترین گروههای انکود و ریلیز فیلم و سریال هستند ( Ganool ، YAFI ، ShAaNIG ، msd ، mrs و ... )، حالا ممکن نرم افزار جدید و پرقدرت هم وجود داشته باشه که حتی ممکن هست از اینها هم پرقدرن نر باشه ولی این دو تا را این گروه ها استفاده میکنند .
    حوشحال میشم خودتان نرم افزارها را معرفی کنید تا حتی در صورت لزوم اونها را تست هم کنم و خوب بخش انکود مجموعه و مخصوصا آقا بهرام مسئول بخش ریلیز سریال های دوبله از مطالب استفاده خواهند کرد .
    شاید هم خدا یازی کرد و با توجه به امکانات گروه ریلیز فیلم ها را با نام خود شما راه اندازی کردیم :دی
    زندگی در بردگی شرمندگی است * معنی آزاد بودن زندگی است
    سر که خم گردد به پای دیگران * بر تن مردان بود بار گران

4. 5 کاربر مقابل از Mohamad عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)