نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 13

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    مدیر سایت
    دوستتان دارم
    تشکر تشکر کرده 
    4,798
    تشکر تشکر شده 
    13,155
    تشکر شده در
    2,296 پست
    قدرت امتیاز دهی
    45308
    Array

پیش فرض پاسخ : دستکاری محتویات فایل های نصبی نوع msi

حال که فایل نصبی نوع MSI (دراین مثال Registry Crawler.msi ) را داریم ، وقت آن رسیده که به فایل های داخلش
    دسترسی پیدا کنیم تا بتوانیم تغییراتی در آن ها ایجاد کنیم.
    برای دسترسی به فایل داخلی فایلهای نوع MSI راه های مختلف و برنامه های متفاوتی وجود دارند.ولی دسترسی
    خالی نمیتواند دردی از ما دوا کند.
    فرضا" برنامه رایگان و پرتابلی بنام MSI Unpacker 1.4.1 وجود دارد که میتوانید آن را با حجم حدود 480 کیلو بایت از
    لینک زیر دانلود نمائید:

MSI Unpacker 1.4.1

اگر فایل نصبی Registry Crawler.msi را توسط برنامه بالا Unpack کنیم در انتهای کار خواهیم دید که پوشه ای بنام
    Registry Crawler درست شده که دارای محتویاتی شبیه شکل زیر است:

ttx4z3xaz10iif9og78

در تصویر بالا کلیه فایل ها و پوشه های موجود در داخل فایل نصبی Registry Crawler.msi وجود دارند.در این تصویر پوشه
    RCrawler ، پوشه ای است که بعد از نصب عادی فایل Registry Crawler.msi در داخل پوشه Program Files شما وجود
    خواهد داشت.
    بنابر این پس از نصب نرمال ، فایل های داخل این پوشه در سیستم شما وجود خواهند داشت.
    حالا ما به فایل های داخل فایل نصب Registry Crawler.msi دسترسی داریم ولی نمیتوانیم کاری بکنیم.

ما باید از برنامه ای برای کارمان استفاده کنیم که قادر باشد که دو تا کار زیر را برای ما انجام دهد:

1. Unpack کردن محتوای فایل نصبی Registry Crawler.msi (یعنی همان کاری که برنامه بالا انجام داد).
    2. Pack کردن مجدد فایل های Unpack شده بعد از انجام تغییرات ما.

یعنی ما باید برنامه ای داشته باشیم که پس از اینکه فایل های داخل فایل Registry Crawler.msi را تغییر دادیم ،بتواند
    فایل های تغییر داده شده را مجددا" به فایل قابل نصب تبدیل کند.

برای این کار برنامه هائی وجود دارند که شاید معروف ترینشان برنامه Orca باشد. ولی بهر حال من برنامه دیگری را برای
    این منظور دوست دارم که Wise For Windows Installer نام دارد. که در ادامه بحث از همین برنامه برای آموزش موضوع
    این تاپیک استفاده خواهم کرد.

من در حال حاظر برنامه Wise For Windows Installer 5.2 Enterprise Edition را داشته و استفاده میکنم.
    متاسفانه امروز هر چه گشتم نتوانستم لینکی برای دانلود این برنامه یا ورژن های بعدی اش پیدا کنم.

بهر حال داشتن این برنامه را برای درک چگونگی کار با فایل های نصبی نوع MSI لازم دارید.

تا ادامه بحث در روزی دیگر

[SIGPIC][/SIGPIC]

2. 6 کاربر مقابل از Magsoud عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)