نمایش نتایج: از شماره 1 تا 4 , از مجموع 4

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    کاربر فعال
    تشکر تشکر کرده 
    4,164
    تشکر تشکر شده 
    1,919
    تشکر شده در
    442 پست
    قدرت امتیاز دهی
    6858
    Array

پیش فرض پاسخ : آموزش راهکاری برای انتقال ویندوز از سیستم فیزیکی به مجازی p2v

درود
    به علت تاخیر در نوشتن عذر خواهی می کنم در این چند روزه مشغول کاری بودم و فرصت کمی داشتم

================================================== =====
    قبل از شروع مبحث جدید لازم می دانم نکته ی جا مانده از پست قبل را ذکر کنم
    اگر مراحل حذف وابستگی ویندوز اکس پی به سخت افزار توسط اکرونیس در ماشین مجازی VirtualBox انجام دادید و ویندوز بالا نیامد تغییرات زیر را هم در تنظمات هم انجام دهید
    1 Settings

حال مراحل اجرای ویندوز در ماشین مجازی VMware Workstation را بر رسی می کنیم

اول از همه شما باید با استفاده از Acronis True Image Home از ویندوز سیتم فیزیکی خود بکاپ گرفته سپس با استفاده از نسخه ی نصبی این نرم افزار همان جور که در قبل توضیح داده شده فایل بکاپ tib را به VHD تغییر دهید.

نر م افزار VMware Workstation فقط هارد مجازی vmdk را ساپورت کرده و VHD را نمی شناسد ما باید به نحوی هارد مجازی VHD را به vmdk تبدیل کنیم
    برای این منظور نرم افزار های زیادی مثل WinImage تولید شده اند که می توانند این کار را انجام دهند این نرم افزار قابلیت دیگری مثل نمایش تمامی محتویات این هارد های مجازی و غیره را دارا می باشد اما با توجه به تست هایی که من انجام دادم ورژن 9 این نرم افزار نتوانست این تبدیل را با موفقیت انجام دهد!
    من دنبال نرم افزار دیگری برای این منظور بودم که با StarWind V2V Image Converter آشنا شم که با موفقیت توانست VHD را به vmdk تبدیل کند.
    می توانید از لینک زیر این نرم افزار را دانلود کنید:

StarWind V2V Image Converter

کار با این نرم افزار ساد ه است پس نصب نرم افزار را اجرا کرده سپس گزینه Next را بزنید سپس فایل VHDرا به نرم افزار معرفی کنید در صفحه ی بعد گزینه اول را انتخاب کرده وNext را بزنید

2 StarWind Software V2V Image Converter

و در مراحل پایانی مسیر ذخیره فایل vmdk را به نرم افزار بدهید پس از مدتی فایل تبدیل می شود
    برای اینکه مطمئن شوید فایل با موفقیت تبدیل شده است می توانید از نرم افزار WinImage استفاده کنید و محتویات این هارد مجازی را مشاهده کنید.

حال باید با استفاده از نرم افزار VMware Workstation ویندوز را اجرا کنیم برای این منظور با استفاده از این نرم افزار ماشین مجازی جدید ویندوز اکس پی ایجاد کنید اول از همه گزینه custom را انتخاب کنید ور در مرحله بعد در قسمت معرفی سی دی ویندوز برای نصب گزینه آخر یعنی سسیتم عامل را بعدا نصب خواهم کرد را انتخاب کنید

3 New Virtual Machine Wizard

مراحل را طی کنید تا به صفحه ی ایجاد هارد برسید در این قسمت با توجه به عکس گزینه ی دوم یعنی استفاده از هاردی که از قبل موجود است را انتخاب کرده و مسیر هارد vmdk به نرم افزار معرفی کنید

4 New Virtual Machine Wizard

بعد از تکمیل مراحل ویندوز مجازی که ایجاد کرده اید نوبت به اجرای آن می رسد با توجه به مسائلی که قبلا توضیح دادم ویندوز اجرا نمی شود چون وابسته به سخت افزار سیستمی است که قبلا در آن اجرا شده است برای حذف این وابستگی نرم افزار مورد نظر همچنین نحوه ی استفاده از آن را در پست پیشین خدمت دوستان عرض کردم.

برای استفاده از سی دی یا ایزوی بوتیبل در نرم افزار VMware Workstation باید تنظیماتی را انجام دهیم

اول اینکه ایزوی یا سی دی بوتیل را در سی دی رام مجازی این نرم افزار قرار دهیم
    برای اینکار به تنظیمات رفته و اینکار را انجام دهید:

5 Virtual Machine Settings

دوم می توانیم تنظیمات بایوس را برای این ماشین مجازی تغییر دهیم تا اول برای بوت کردن سی رام را بخواند
    برای این منظور گزینه Power On to BIOS ماشین مجازی را بزنید

6 VMware Workstation

یا این که ماشین مجازی را اجرا کرده و گزینه یF2 را بزنید تا بایوس سیستم برای شما پدیدار شود سپس تنظیمات بوت را تغییر دهید تا اول سی دی رام اجرا شده و سپس هارد بوت شود.

اگر نمی خواهید تنظیمات بوت را در بایوس تغییر دهید می توانید پس از اجرای ماشین مجازی گزینه Esc را بزنید تا انتخاب کنید که سیتم از کجا بوت شود.
    پس از بوت نرم افزار Acronis Backup Recovery Workstation با توجه به نحوهی استفاده از این نرم افزار وابستگی ویندوز به سخت افزار قبل را از بین برده و ریستارت کنید سپس ویندوز اجرا خواهد شد.

دوستان اگر سوال یا انتقاد یا پیشنهادی بود در خدمتم

امیدوارم همیشه شاد و سربلند و پیروز باشید در پناه خدای متعال....

کپی برادی از این مطلب با ذکر نام آریا دانلود و Shirin Group بلامانع است
    1374524712291

2. 4 کاربر مقابل از Mahm00d عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

مدیر انجمن کامپیوتر
    همديگر را دوست داشته باشيم و بهم احترام بگذاريم
    تشکر تشکر کرده 
    3,495
    تشکر تشکر شده 
    3,460
    تشکر شده در
    796 پست
    حالت من : ShadOsarhal
    قدرت امتیاز دهی
    13720
    Array

پیش فرض پاسخ : آموزش راهکاری برای انتقال ویندوز از سیستم فیزیکی به مجازی p2v

نقل قول نوشته اصلی توسط Mahm00d نمایش پست ها
    .
    .
    .

کپی برادی از این مطلب با ذکر نام آریا دانلود و Shirin Group بلامانع است

آفرين

دوستدار هميشگي شما "eDvArDo"

7n1wj1mlvxoxejezfhye

دلِ هر ايراني كه براي ايران نمي‌تپد، بهتراست نتپد! (پروفسور حسابي)

آيا پاسخ سوالي را بدانم بهتر است، يا اينكه ندانسته از دنيا بروم؟! (ابوريحان بيروني)

پس از سالها جهد و تلاش در كسب علم و معرفت، دانستم كه هيچ ندانستم! (علامه حسن زاده آملي)

4. 3 کاربر مقابل از eDvArDo عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)