درود
در پست قبل گفتیم که می شود هارد مجازی VHD را با استفاده از VirtualBox اجرا کرد اما ویندوز اجرا نشده و با صحفحه آبی مرگ مواجه می شود دلیل این امر این است که مایکرو سافت ویندوز را به گونه ایی طراحی کرده که وقتی ویندوز بر روی سخت افزاری اجرا می شود یک کد براساس این سخت افزار می سازد و ویندوز مورد نظر وابسته به این سخت افزار می شود و اگر این ویندوز را بر روی سخت افزار دیگری اجرا کنیم ویندوز اجرا نمی شود حال باید به نحوی این وابستگی را از بین ببریم به قول معروف باید عمل sysprep را انجام دهیم که استاد شیرین زبان توضیحاتی در این باره در انجمن دارند برای اینکه این عمل را انجام دهیم باید ویندوز اجرا شود.
حال شما فرض کنید که سیستمی در اختیار دارید که بعضی از سخت افزار های آن خراب شده و نمی توان ویندوز را اجرا کرد و یا نمی خواهید عمل sysprep را در ویندوزی در حال اجرایی که که دارید انجام دهید و می خواهید به نحوی این ویندوز را ر روی ماشین مجازی داشته باشید.
برای حذف وابستگی ویندوز به سخت افزار با شرایط گفته شده من از نرم افزار Acronis Backup Recovery Workstation v11.5 استفاده کردم که جلوتر نحوه استفاده از این نرم افزار را عرض می کنم
مراحل حذف وابستگی ویندز (XP) موجود در هارد مجازی VHD با استفاده از ماشین مجازی VirtualBoxونرم افزار Acronis Backup Recovery Workstation v11.5 به شرح زیر است:
با استفاده از نرم افزار VirtualBox یک ماشین مجازی اکس پی جدید ایجاد کنید و در قسمت هارد درایور گزینه ی use an existing virtual hard drive file اتنخاب کرده سپس مسسیر هارد مجازی VHD را وارد کنید
مراحل را طی کنید تا ماشین مجازی اکس پی ساخته شود حال باید به قسمت تنظیمات این ماشین رفته و تغییراتی ایجاد کنیم تا بتوانیم از ایزوی اکرونیس ذکر شده استفاده کنیم
تنظیمات به شکل زیر است:
اول اینکه باید ایزو یا سی دی بوتیبل Acronis Backup Recovery Workstation v11.5 که بیس ساخت آن بر اساس لینوکس باشد را در اختیار داشته باشید و با توجه به عکس زیر ایزو را در سی دی رام مجازی این ماشین مجازی قرار دهید
حال که ایزو را به ماشین مجازی معرفی کردید وقت آن رسیده که این ماشین مجازی را اجرا کنید پس از اجرا با دو مشکل مواجه می شود اول اینکه اشاره گر موس کار نمی کند(البته راه ارتباطی موس ایی که من دارم ps2 است) دوم اینکه این نرم افزار پیغام خطا داده و اجرا نمی شود برای حل این مشکلات باید تنظیمات دیگری نیز انجام دهیم که تغییرات را با توجه به عکس های زیر انجام دهید
پس از اعمال تغییرات گفته شده ماشین مجازی مورد نظر را اجرا کنید اگر ایزوی مورد نظر شما بیسش لینکوس باشد نمایی به شکل زیر خواهید داشت
نمایی از مولتی بوت بعضی از نرم افزار های اکرونیس که بر اساس بیس لینوکس ساخته شده اند:
در نظر داشته باشید با توجه به تست هایی که من انجام دادم اگر ایزوی مربوطه نرم افزار اکرونیس بر اساس بیس Win PE باشد با توجه به تنظیماتی که ما اعمال کردیم اجرا نخواهد شد
شما می توانید ایزوی این نرم افزار را که بیشتر بر اساس لینوکس ساخته شده اند از اینترنت دانلود کنید اما اگر بخواهید دیسک بازیابی را خودتان بسازید باید نسخه ی نصبی این نرم افزار را نصب کرده سپس برای ساخت دیسک بازیابی شما دو بیس در اختیار دارید که لینوکس و Win PE می باشد که من پیشنهاد می کنم براساس بیس لینوکس این سی دی را بسازید.
==============================
مراحل استفاده از از نرم افزار Acronis Backup Recovery Workstation برای از بین بردن وابستگی ویندوز به سخت افزار:
گزینه Apply Universal Restore بزنید
صفحه ایی به شکل زیر نمایان می شود که به صورت اوتماتیک سیستم عامل را تشخیص می دهد
گزینه ی ok را بزنید صفحه ایی به شکل زیر نمایان می شود که شاید بعضی از داریور ها موجود در ویندوز با سخت افزار جدید ناهماهنگ باشد و اخطار هایی به شما دهد که اول گزینه ی show detail را زده سپس Ignore all را انتخاب کنید
پس از مدتی کوتاهی کار تمام است و در قسمت History پیغام موفقیت آمیز بودن مراحل را خواهید دید نرم افزار را ببینید و ویندوز خود را اجرا کنید خواهید دید که ویندوز اجرا می شود پس از اجرا شاید نیاز باشد درایور هایی را با توجه به سخت افزار جدید نصب کنید.
دوستان توجه داشته باشید Acronis Backup Recovery ویندوز های 2000 به بعد را ساپورت می کند.
در پست بعد اگر عمری باقی بود نحوی اجرای این ویندوز را در ماشین مجازی VMware Workstation بررسی خواهیم کرد
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)