درود
فکر کنم متوجه منظور من نشدید ، مطمئنا من بیشتر اینها را تو سایت در موردشون حرف زدم ولی نه به صورتی که پاسخ این تاپیک باشه و بیشتر مقاله وار بوده .
شما نباید پول بدید بلکه صاحب اون سایت باید پول بده ، یک جستجو کنید فروش گواهینامه ssl متوجه میشید .
تو دنیای نت در حقیقت هر سایت و هر فرد با یک ip آدرس مشخص میشوند که در حقیقت شناسه اون سایت هستند و برای ارتباط با سرور وقتی فردی دامنه اینترنتی یا آدرس اینترنتی مانند ariadl.ir را میخره باید اون را مرتبط به آی پی سرورش بکنه و در حقیقت به اینکار تنظیم dns میگیم
سامانه نام دامنه - ویکیپدیا، دانشنامهٔ آزاد
در سرورهایی که به صورت عمومی استفاده میشوند ، چندین دامنه وجود داره که همگی به یک آدرس آی پی مشخص متصل هستند ولی در سایت هایی که مانند ما بر روی سرور اختصاصی هستند معمولا آی پی فقط به یک آدرس متصل میشه و اگر آی پی را در مرورگر وارد کنید سایت مورد نظر باز میشه
حالا این برای سایت های معمولی ، ولی برخی سایت ها نیاز هست امنیت بالاتری را فراهم کنیم مثال درگاههای پرداخت و سایت های مالی و ... که در این حالت اتصال دامنه توسط یک پروتکل رمزنگاری خاص برقرار میشه که قبل از ورود به سایت مورد نظر آدرس سایت رمزگذاری شده و تمامی پسووردها و آدرس ها و ... به صورت کد در میاند که این سیستم رمزگذاری اگر بخواهیم امنیت بالایی داشته باشه مانند گاوصندوق خانه شما باید از شرکتی معتبر خریداری بشه که به اون میگیم لایسنس و یا اجازه نامه که این لایسنس برای مدت زمان خاصی فروخته میشه و اگر در خارج از زمان خریداری شده شما اون سایت را باز کنید اعلام نامعتبر بودن و تمام شدن زمان میکنه
در اینجا یا مقصر شرکت صاحب سایت هست که زمان گواهینامه را تمدید نکرده
یا شما هستید که تاریخ سیستم خودتان را نادرست گذاشتید
در هر دو حالت باید ببینید اون زمان چه زمانی بوده و تاریخ سیستم را تنظیم کنید تا سایت مورد نظر باز بشه
انتظار من از شماها اینه که برید جستجو کنید و مقالات را در سایت قرار بدید و هر جای اون را متوجه نشدید سوال کنید تا من توضیح بدم چون واقعا وقتم برای توضیح کم هست .
در همین مورد من سعی کردم خلاصه وار و با توضیحی مختصر که قابل درک باشه توضیح بدم وگرنه چندین ساعت توضیح داره که بیشتر اونها تو نت هست ، ولی قطعا اگر سوالات تخصصی و بالاتر باشه راحت تر هم میتونم توضیح بدم و بحث را وقتی فرد یک آمادگی ذهنی بیشتر داره باز کنم ولی این دیگه با خود شماست که چه میزان آمادگی ذهنی و علاقه داشته باشید .
متاسفانه کاربران ایرانی در نت و آی تی بسیار جا ماندن و علت هم عدم وجود امکانات و گرانی سرور با توجه به گرانی ارز در ایران هست . ولی خوشبختانه همگی شما در سایتی هستید که چندین سرور داره و تمامی کنترل پنل ها را در حال حاضر بر روی سرورها نصب کردم و حتی توان توضیحات امنیتی و کانفیگ امنیتی سرورها را اگر سایت کشش لازم داشته باشه و کسی قصد سواستفاده نداشته باشه را دارم .
باز هم متاسفانه وقتی بحث امنیت میشه کاربر ایرانی قبل از اونکه به فکر امنیت خودش باشه به فکر حمله و از بین بردن امنیت دیگران هست و هک که مایه شرمساریه به نظر من شده مایه افتخار یک عده ، که به نوعی مثل یک گاو که شاخ و ضربه زدن به حریف را ، قدرت نمایی میداند ، این هم ضربه زدن به دیگران را قدرت میدانه ، در حالی که انسان ها اگر تونستند رشد کنند با کمک هم بوده .
یا حق
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)