نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 14

موضوع: مشکل در جستجوي گوگل و ورود به بعضي سايتها با کروم [eDvArDo]

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    مدیر انجمن کامپیوتر
    همديگر را دوست داشته باشيم و بهم احترام بگذاريم
    تشکر تشکر کرده 
    3,495
    تشکر تشکر شده 
    3,460
    تشکر شده در
    796 پست
    حالت من : ShadOsarhal
    قدرت امتیاز دهی
    13720
    Array

پیش فرض پاسخ : مشکل در جستجوي گوگل و ورود به بعضي سايتها با کروم [eDvArDo]

نقل قول نوشته اصلی توسط ADmIn نمایش پست ها
    .
    .
    .
    علت هم که مشخص هست ، داره اعلام میکنه زمان لایسنس خریداری شده تمام شده
    .
    .
    .
    سلام

محمدجان، کدوم لايسنس؟ کدوم خريداري؟ از کجا؟ براي چي؟

مگه همه اوناييکه مثل بنده دارن توي اينترنيت کار ميکنن لايسنس از جايي ميخرن؟ چند ساليه که کار کردم از اين خبرا نبود!

براي کاربراي خونگي که از اين حرفا نبايد باشه!

حالا به کي بدهکاريم؟ به گوگل! يا سازمان امنيت ملي آمريکا!

يه شماره بايد بده تا کارت به کارت کنيم!

سپاس
    ویرایش توسط eDvArDo : 07-15-2014 در ساعت 02:54 PM
    دوستدار هميشگي شما "eDvArDo"

7n1wj1mlvxoxejezfhye

دلِ هر ايراني كه براي ايران نمي‌تپد، بهتراست نتپد! (پروفسور حسابي)

آيا پاسخ سوالي را بدانم بهتر است، يا اينكه ندانسته از دنيا بروم؟! (ابوريحان بيروني)

پس از سالها جهد و تلاش در كسب علم و معرفت، دانستم كه هيچ ندانستم! (علامه حسن زاده آملي)

2. 3 کاربر مقابل از eDvArDo عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

مدیر سایت
    نمی‌دانم در کدامین کوچه جستجویت کنم ؟ آسوده بخواب مادر بیمارم
    تشکر تشکر کرده 
    15,753
    تشکر تشکر شده 
    17,227
    تشکر شده در
    4,905 پست
    حالت من : Khoonsard
    قدرت امتیاز دهی
    24983
    Array

پیش فرض پاسخ : مشکل در جستجوي گوگل و ورود به بعضي سايتها با کروم [eDvArDo]

نقل قول نوشته اصلی توسط eDvArDo نمایش پست ها
    سلام

محمدجان، کدوم لايسنس؟ کدوم خريداري؟ از کجا؟ براي چي؟

مگه همه اوناييکه مثل بنده دارن توي اينترنيت کار ميکنن لايسنس از جايي ميخرن؟ چند ساليه که کار کردم از اين خبرا نبود!

براي کاربراي خونگي که از اين حرفا نبايد باشه!

حالا به کي بدهکاريم؟ به گوگل! يا سازمان امنيت ملي آمريکا!

يه شماره بايد بده تا کارت به کارت کنيم!

سپاس
    درود
    فکر کنم متوجه منظور من نشدید ، مطمئنا من بیشتر اینها را تو سایت در موردشون حرف زدم ولی نه به صورتی که پاسخ این تاپیک باشه و بیشتر مقاله وار بوده .
    شما نباید پول بدید بلکه صاحب اون سایت باید پول بده ، یک جستجو کنید فروش گواهینامه ssl متوجه میشید .
    تو دنیای نت در حقیقت هر سایت و هر فرد با یک ip آدرس مشخص میشوند که در حقیقت شناسه اون سایت هستند و برای ارتباط با سرور وقتی فردی دامنه اینترنتی یا آدرس اینترنتی مانند ariadl.ir را میخره باید اون را مرتبط به آی پی سرورش بکنه و در حقیقت به اینکار تنظیم dns میگیم
    سامانه نام دامنه - ویکی‌پدیا، دانشنامهٔ آزاد

در سرورهایی که به صورت عمومی استفاده میشوند ، چندین دامنه وجود داره که همگی به یک آدرس آی پی مشخص متصل هستند ولی در سایت هایی که مانند ما بر روی سرور اختصاصی هستند معمولا آی پی فقط به یک آدرس متصل میشه و اگر آی پی را در مرورگر وارد کنید سایت مورد نظر باز میشه
    حالا این برای سایت های معمولی ، ولی برخی سایت ها نیاز هست امنیت بالاتری را فراهم کنیم مثال درگاههای پرداخت و سایت های مالی و ... که در این حالت اتصال دامنه توسط یک پروتکل رمزنگاری خاص برقرار میشه که قبل از ورود به سایت مورد نظر آدرس سایت رمزگذاری شده و تمامی پسووردها و آدرس ها و ... به صورت کد در میاند که این سیستم رمزگذاری اگر بخواهیم امنیت بالایی داشته باشه مانند گاوصندوق خانه شما باید از شرکتی معتبر خریداری بشه که به اون میگیم لایسنس و یا اجازه نامه که این لایسنس برای مدت زمان خاصی فروخته میشه و اگر در خارج از زمان خریداری شده شما اون سایت را باز کنید اعلام نامعتبر بودن و تمام شدن زمان میکنه
    در اینجا یا مقصر شرکت صاحب سایت هست که زمان گواهینامه را تمدید نکرده
    یا شما هستید که تاریخ سیستم خودتان را نادرست گذاشتید
    در هر دو حالت باید ببینید اون زمان چه زمانی بوده و تاریخ سیستم را تنظیم کنید تا سایت مورد نظر باز بشه
    انتظار من از شماها اینه که برید جستجو کنید و مقالات را در سایت قرار بدید و هر جای اون را متوجه نشدید سوال کنید تا من توضیح بدم چون واقعا وقتم برای توضیح کم هست .
    در همین مورد من سعی کردم خلاصه وار و با توضیحی مختصر که قابل درک باشه توضیح بدم وگرنه چندین ساعت توضیح داره که بیشتر اونها تو نت هست ، ولی قطعا اگر سوالات تخصصی و بالاتر باشه راحت تر هم میتونم توضیح بدم و بحث را وقتی فرد یک آمادگی ذهنی بیشتر داره باز کنم ولی این دیگه با خود شماست که چه میزان آمادگی ذهنی و علاقه داشته باشید .
    متاسفانه کاربران ایرانی در نت و آی تی بسیار جا ماندن و علت هم عدم وجود امکانات و گرانی سرور با توجه به گرانی ارز در ایران هست . ولی خوشبختانه همگی شما در سایتی هستید که چندین سرور داره و تمامی کنترل پنل ها را در حال حاضر بر روی سرورها نصب کردم و حتی توان توضیحات امنیتی و کانفیگ امنیتی سرورها را اگر سایت کشش لازم داشته باشه و کسی قصد سواستفاده نداشته باشه را دارم .
    باز هم متاسفانه وقتی بحث امنیت میشه کاربر ایرانی قبل از اونکه به فکر امنیت خودش باشه به فکر حمله و از بین بردن امنیت دیگران هست و هک که مایه شرمساریه به نظر من شده مایه افتخار یک عده ، که به نوعی مثل یک گاو که شاخ و ضربه زدن به حریف را ، قدرت نمایی میداند ، این هم ضربه زدن به دیگران را قدرت میدانه ، در حالی که انسان ها اگر تونستند رشد کنند با کمک هم بوده .
    یا حق

( لطفا یکی غلط های املایی را اصلاح کنه چون اونقدر سریع تایپ کردم که انگشتام درد میکنه )
    زندگی در بردگی شرمندگی است * معنی آزاد بودن زندگی است
    سر که خم گردد به پای دیگران * بر تن مردان بود بار گران

4. 3 کاربر مقابل از Mohamad عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)