در رابطه با سوال جنابعالی بنده به روش های مختلفی فکر کرده و راههای متفاوتی را تست کردم .
در انتها همانطور که در پست قبلی ام هم اشاره کردم به این نتیجه رسیدم که چون ما این کار را توسط ویندوز انجام
میدهیم و ویندوز قادر به شناسائی پارتیشن لینوکس نیست باید کاری کنیم که که ایمیج ما موقع بوت ، اول توسط
ویندوز اجرا شده ولی بعد ادامه کار به برنامه بار کننده لینوکس واگذار شود.
رسیدن به این مطلب و ساخت یک ایمیج ماشین مجازی که بگونه بالا کار کند ، وقت زیادی برد.
یعنی در حال حاظر من یک ایمیج دارم که داخلش هم ویندوز 7 وجود دارد و هم لینوکس (ubuntu 10.10) نصب شده
و موقع بوت اول منوی ویندوز 7 را داریم که در این منو گزینه ای برای اجرای ubuntu 10.10 هم هست.
حتما" میدانید که در حالت نصب نرمال لینوکس ubuntu در کنار ویندوز 7 ، در انتهای کار این بار کننده لینوکس است که
منویش دیده خواهد شد که در اینصورت برای پروژه شما کار نخواهد کرد.
لذا شما باید طوری لینوکس را در کنار ویندوز نصب کنید که بوت سکتور ویندوز اجرا شود نه بوت سکتور لینوکس.
متاسفانه بعلل زیر از ادامه کمک به جنابعالی دستم کوتاه است و امیدوارم که شما اگر موفق شدید بنده را هم در جریان
بگذارید:
__ در سیستمم حجم زیادی ندارم و این پروژه نیاز به حجم خالی نسبتا" زیادی دارد.
__ در سیستمم فقط 2 گیگا رم دارم که برای این پروژه بسیار کم است.
__ و دیگر علل اینگونه.
تذکر:
----
با این توضیحات من ، هنوز در اول کارهستیم. چون من الان یک ایمیج vdi با شرح بالا دارم که باید به نوع VHD قابل اجرا
در ویندوز تبدیل شود که احتمالا" خود این هم داستانی دیگر باشد.
موفق باشی
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)