نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 10

موضوع: سوالاتي درباره نصب و اجراي نرم‌افزار در ماشين مجازي! [eDvArDo]

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    مدیر انجمن کامپیوتر
    همديگر را دوست داشته باشيم و بهم احترام بگذاريم
    تشکر تشکر کرده 
    3,495
    تشکر تشکر شده 
    3,460
    تشکر شده در
    796 پست
    حالت من : ShadOsarhal
    قدرت امتیاز دهی
    13720
    Array

پیش فرض پاسخ : سوالاتي درباره نصب و اجراي نرم‌افزار در ماشين مجازي! [eDvArDo]

سلام

آقا ترک، بلاخره به اينجا سري زديد! تشکر که به سوالاتم جواب داديد.

استاد عزيز، جناب مهندس شيرين‌زبان، اين قضيه انجمن براي منم مشکل‌ساز شده و به محمدجان، خبرشو دادم و پرسيدم رفع ميشه؟ که ايشون با تعهد و مسئوليت پذيري که هميشه دارند، پاسخ دادند:

والله مشکل سایت از isp ها هست که هر روز یک بازی درمیارند وگرنه سایت الان روی سرور ایران هست و باید قاعدتا سرعت خوبی با توجه به مسافت برای ایرانی ها داشته باشه
    البته چون دیتابیس سنگین بود و دستی انتقال چهار گیگ sql کمی مشکلات ایجاد کرده بود روزهای اول انتقال مشکلات سنگینی بیشتر بود که با یک سری تغییرات و optimize و. repaire کردن سعی کردم کمی سرعت را بهتر کنم و الان برای خودم که از دو شرکت همارا و مخابرات سرویس دارم خوب هست
    اما در مورد آپلودسنترها دو روز مشکل داشت و علت انتقال به سرور سوم بود که حرفه ای کانفیگ شد و وب سرور انجینکس روش نصب کردم . بسته شدن و تغییر ns ها به این دلیل بود که کسی عکس و فایل هاش که آپلود کرده از بین نره و الان از دیشب مشکلی ندارند و هر دو تا با سرعت خوب بالا میان
    مشکلی نیست
    استاد مهربان، از پاسخگويي شما هم به سوالاتم بسيار متشکرم. راستش بنده به اين مسئله آگاه بودم که مجازي سازي يعني ايجادفضايي غير واقعي روي سيستم و نصب سيستم عاملي مجزا از انچه که موجوده براي مصارف مناسب و خواسته‌شده ما.

ولي بخشي از سوالاتم براي درک بهتر عملکرد و چگونگي ايجاد همچين فضاهايي توسط ماشين‌هاي مجازي هست. مفهومي و ساختاري!

درضمن:

آيا براي نصب و آزمايش يک برنامه (در ماشين مجازي) نياز به نصب سيستم عامل در ماشين مجازي هست؟ اگر بله، آيا براي هر آزمايش بايد سيستم عامل در ماشين مجازي ابتدا نصب بشه يا اينکه اگه يکبار انجام شد اونوقت قابليت ذخيره يا ماندگاري داره؟!

سپاس
    دوستدار هميشگي شما "eDvArDo"

7n1wj1mlvxoxejezfhye

دلِ هر ايراني كه براي ايران نمي‌تپد، بهتراست نتپد! (پروفسور حسابي)

آيا پاسخ سوالي را بدانم بهتر است، يا اينكه ندانسته از دنيا بروم؟! (ابوريحان بيروني)

پس از سالها جهد و تلاش در كسب علم و معرفت، دانستم كه هيچ ندانستم! (علامه حسن زاده آملي)

2. 6 کاربر مقابل از eDvArDo عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)