سلام
استاد کاملا درست فرمودید در تست است که مشکلات رو می شود
من منتظر بودم که مراحل نصب ویندوز xp را ذکر کنید تا تست را شروع کنم اما با توجه به گفته شما اول ویندوز 7را تست می کنم و بعد میرم سراغ نحوه ی نصب کردن ویندوز xp ...
استاد فایل Batch با محتویات دستورات شما ساختم اما وقتی بر روی آن دابل کلیک می کنم یک لحظه صفحه ی مشکی ظاهر شده و بسته می شود اما برای حل این مشکل از برنامه ی gimagex استفاده کردم که مشکل رفع شد
تشکر...
====================
اضافه شد:
استاد تمامی مراحل را انجام داده و با موفقیت ویندوز 7 در هارد مجازی نصب شد که بسیار سپاسگذارم
اما یک مورد:
فکر کنم شما قبلا گفتید وقتی ویندوز 7 نصب و بالا می آید داریو C ویندوز در هارد اصلی نیز به عنوان درایو D در ویندوز در هارد مجازی دیده می شود اما برای من اینگونه نبود تمامی درایو ها بغیر درایو C ویندوز اصلی بودند و خبری از درایو C اصلی نبود!
................................
اما استاد در مورد نصب ویندوز XP و استفاده از آن در هر سخت افزاری دو راهکار به ذهنم می رسید :
1-یک ویندوز xp در ماشین مجازی نصب کنیم و آن را با توجه به توضیحاتی که قبلا ذکر کردید sysprep کنیم و با ویندوز لایوی بالا آمده و از آن بک آپ نوع WIM بگیریم بعد باقی مراحل را شما ذکر کردید ...
2- با استفاده از برنامه ی ماشین مجازی virtual box یک ویندوز xp نصب کنیم البته باید نوع هارد را قبل از نصب VHD انتخاب کنیم بعد با توجه به گفته های تاپیک ۱۰ ترفند و قابلیت پیشرفته VirtualBox به اصطلاح ماشین مجازی را clone کنیم و بعد هارد مجازی را Attach کنیم و گزینه ی مربوط به بوت را برای آن اضافه کنیم.
"- کپی کردن ماشین مجازی
ممکن است بخواهید ماشین مجازی تان را به یک کامپیوتر دیگر منتقل کنید. برای انجام این کار باید ماشین مجازی را به اصطلاح Clone کنید تا بتوانید به راحتی عملیات انتقال به یک کامپیوتر دیگر را به انجام برسانید. اگر به صورت دستی اقدام به کپی کردن فایل های مربوط به ماشین مجازی کنید، هیچ نتیجه ای نخواهید گرفت. چون ماشین های مجازی ایجدا شده توسط شما از یک شناسه یکسان برای تشخیص دیسک مجازی شان استفاده می کنند و همین مورد می تواند مشکل ساز باشد. اما با Clone کردن یک ماشین مجازی ویرچوال باکس اطمینان حاصل خواهد کرد که سیستم عامل مجازی شما با دیگر سیستم عامل های موجود تضادی نخواهد داشت.
برای انجام این کار کافیست روی سیستم عامل مجازی مورد نظرتان راست کلیک کرده و گزینه Clone را انتخاب کنید.
"
البته راهکار دوم را نمی دانم دقیقا عملی باشد یا خیر!!!
استاد لطفا نظرات خود را در مورد این راهکار ها ذکر کنید
تشکر...
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)