در این مثال اول فایل VHD خالی را ساخته و آن را به سیستم معرفی کرده و سپس داخل آن ویندوز 7 نصب خواهیم
نمود. برای انجام اینکار نیاز های زیر را داریم:
__ دی وی دی یا ایزوی نصب ویندوز 7
__ فایل Imagex.exe (اگر ندارید از پیوست دانلود کنید).از این فایل پس از ساختن فایل VHD برای نصب ویندوز 7 در
داخل VHD استفاده خواهیم کرد.
===============
قدم اول: فراهم نمودن نیاز های اولیه
======================
1. پوشه ای بنام VHD در روت درایو دلخواه بسازید (من فرض می کنم که D:\VHD را درست کردید).
2. فایل پیوست را دانلود کرده و پس از درآوردن از فشردگی ، فایل Imagex.exe را داخل پوشه D:\VHD قرار دهید.
3. فایل Install.wim را که در داخل پوشه sources درون ایزو یا دی وی دی نصب ویندوز 7 قرار دارد، به داخل پوشه
D:\VHD کپی کنید.
تا اینجا ما نیاز های اولیه کارمان را فراهم کردیم حال می رویم تا فایل VHD را بسازیم
قدم دوم: ساخت و آماده سازی فایل VHD
=======================
1. در منوی استارت در قسمت Search عبارت compmgmt.msc را تایپ کرده و سپس کلید Enter را فشار دهید.
پنجره ای شبیه شکل زیر ظاهر خواهد شد:
مطابق شکل بالا در سمت چپ روی Disk Management کلیک کنید. چند لحظه بعد درایو های کامپیوتر در پنل راست
ظاهر خواهند شد.
2. مطابق شکل زیر در پنل چپ روی Disk Management کلیک راست کرده و از منوی باز شده روی گزینه Create VHD
کلیک کنید:
3 پنجره ای مثل شکل زیر ظاهر خواهد شد
در پنجره مذکور روی کلید Browse کلیک کرده و به محلی بروید که میخواهید فایل VHD را در آن جا نگهدارید و نیز
نامی هم برای آن انتخاب کنید . (من فرض میکنم که نام W7_VHD و محل D:\VHD را انتخاب کردید.)
4. اندازه مورد نظرتان را برای ایجاد (در این مثال D:\VHD\W7_VHD) بنویسید (فرضا" 15 گیگا بایت).
و در ضمن یکی از دو گزینه Dynamic یا Fixed را هم باید انتخاب کنید.( توجه داشته باشید که از نظر اکثریت کاربران
انتخاب Fixed گرچه جای زیادی را اشغال میکند ولی بهتر است.)
5. حال روی کلید OK کلیک کنید.
برنامه کارش را شروع کرده و شما مطابق شکل زیر روند کار را خواهید دید
بعد از چند دقیقه کار برنامه تمام شده و فایل VHD مطابق شکل زیر درست خواهد شد:
همانطوریکه می بینید ، فایل VHD ساخته شده بصورت یک دیسک مجزا ( در شکل بالا Disk 1) مشخص شده است.
یعنی در حال حاظر ، سیستم هارد اصلی شما را Disk 0 و این فایل را Disk 1 می شناسد.
حالا روی Disk 1 کلیک راست کرده و روی گزینه initialize the disk کلیک کنید.
تا روزی بعد و ادامه بحث
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)