سلام درود بر استاد عزیزم
استاد در انجمن پیشین در مورد ساخت ویندوز های لایو برای ویندوز 7 و 8 به طور مفصل صحبت کردین و من دنیایی مطلب از شما آموختم که سپاسگزارم.
اما فرصت نشد در مورد ساخت ویندوز های لایو قدیمی تر بحث کنیم (خدا بگم این مشکلات روزمره رو چکار نکنه!)
استاد نمی دانم چرا اما اصلا به ذهنم خطور نکرد که می شود پس ساخت هم دستکاری کرد!گرچه هرگز کسی نپرسید که چگونه میتوانیم برنامه های دیگری به این ایزو ها اضافه کنیم ! حتما" همه میدانستند!!
بهر حال گذشت و سن ما هم بالاتر رفته و طبیعتا" حوصله و توان کاری ما هم پائینتر آمد.
با توجه به آن که در پست اول ذکر کردم با تاپیکی که برهان جان ایجاد کردند به این فکر افتادم
ویندوز های لایو مختلفی بر اساس xp دارم که از آنها استفاده های مختلفی می کنم چون ویندوز های لایو اکس پی سبک تر هستند و نرم افزار های زیادی را نسبت به ویندوز های قبلی ساپورت می کنند اما موردی که با این ویندوز های لایو پیدا کردم این است که در سخت افزار های جدید نمی توان از آنها استفاده کرد گفتم شاید راهکاری باشد که بتوان آنها را جوری تغییر داد که بشود اینکار را انجام داد!بگذریم. نمیدانم چرا ولی بیشتر اصرار دوست ارجمندم محمود جان این است که بیائیم و در رابطه با ویندوز های لایو
براساس XP صحبت کنیم و کاری کنیم که این نوع ویندوز لایو در هر سخت افزاری کار بکند.
من فکر میکنم که اینکار بعلل مختلفی وقت تلف کردن است.نمیخواهم که در مورد علل این موضوع سخنرانی کنم و
لذا نظر خودم را در رابطه با این تاپیک در سطور زیر عرض کرده و منتظر جواب های شما عزیزان میشوم.
و بعد مطابق میل اکثریت عمل میکنم.
(ویندوز لایو که برهان جان معرفی کردندجالب است چون خیلی سبک است و انگار در سخت افزار های جدید بالا می آید اما هارد را نمی تواند شناسایی کند اگر بتوان این مشکل را حل کرد عالی می شود همچنین برای من خیلی جالب و سوال است که چرا این ویندوز لایو xp در سخت افزار های جدید بالا می آید البته استاد توضیحاتی ذکر کردند اما باز من به طور کامل متوجه نشدم؟؟؟ )
اما به نظر استاد کاملا موافقم که اینکار وقت تلف کردن است چون بجای اینکه ما بیاییم ویندوز لایو ساخته شده را ادیت کنیم خوب بیاییم خودمون یکی شبیه آن بسازیم اما مشکلی که در این بین وجود دارد این است که من بیس انجام اینکار را ندارم چون تا آنجایی که می دانم روش های مختلفی برای ساخت ویندوز های لایو xp وجود دارد ومن شاید بتوانم از نرم افزارهایی شبیه به WinBuilder استفاده کنم تا بتوانم ویندوز لایو xp بسازم!
استاد من همیشه به نظر شما احترام ویژه ایی گذاشتم و خواهم گذاشت و مبحثی که برای آموزش انتخاب کردین بسیار عالی است مطمئن هستم مطالب زیبا و کاربردی خواهم آموخت که برایم مانگار خواهد شد و همیشه دعا گوی شما خواهم بود.اما نظر بنده:
بیائیم و چگونگی ساخت دی وی دی هایی را یاد بگیریم که مالتی بوت باشند و تمام نیاز های ما حتی ویندوز های لایو
مختلف را داخل خودشان داشته باشند
و دارای منوئی باشند که ما انتخاب کنیم کدام نرم افزار اجرا شود.
..............................
سلام بر برهان جان
اول به خاطر معرفی و ساخت ویندوز لایو تشکر می کنم...
مطالبی در مورد aero studio در چند انجمن پیش دیدم اما فرصت نکردم مطاله کنم که حیف شد و دیگر آن مطالب وجود ندارد!
در مورد مطالب که قبلا گفته شده اگر اطلاعاتی داشتین لطف کنید قرار دهید اما در مورد easy boot cd و grub بنده که چیزی ندیدم شاید هم فراموش کردم!
اما باز چون شما و استاد عزیز با اینگونه نرم افزار ها کار کردید مطمئنا بهتر می دانید که کدام برای آموزش دادن بهتر است و امکانات و کاربر های بیشتری دارد.
پیشنهاد خیلی خوبیه اما به نظرم خود شما اگر فرصت کنی و بر روی این مطلب کار کنی و به ما هم آمورش دهی خوب تر هم می شودنظرتون چیه روی یه ویندوز لایو خاص (که اول با وسواس زیاد باید یه ویندوز لایو مناسب انتخاب کنیم) کار بشه و برنامه های لازم رو بهش اضافه بشن؟
یه اثر ماندگار ایجاد بشه ...
ضمنا می توان ویندوز لایو ساخته شده رو با نام shirin group به منوی بوتی که استاد عزیز آموزش خواهند داد اضافه کنیم و اثر ماندگار با چهره های همیشه ماندگار بر جای بماند!
(فکر کنم برای شروع همان ویندوزی که معرفی کردین خیلی خوب باشد اگر مشکل سخت افزار را بتوان حل کرد!)
بازم ممنون...![]()
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)