اگر بخواهیم ویندوز لایو با استفاده از برنامه هائی مثل WinBuilder و دیگر انواع که در پست قبلی اشاره کردم بسازیم
کار خیلی راحت میشود زیرا:
1__ اینگونه برنامه ها داخل خودشان ، اکثریت برنامه های کاربردی را دارند و موقع درست کردن ایزو میتوانیم همه این
برنامه ها و یا فقط آن هائی را که نیاز داریم انتخاب کنیم تا در ویندوز لایو ساخته شده قابل استفاده باشند.
2__ گاهی کاربر ، برنامه یا برنامه هائی مورد نظرش هست که میخواهد در ویندوز لایو نهائی موجود باشد ، ولی این
برنامه یا برنامه ها در خود نرم افزار های بالا موجود نیستند. سازندگان این برنامه ها فکر این موارد را هم کرده و راه
هائی برای انجام اینکار و اضافه کردن برنامه های دیگر هم ایجاد کرده اند.
من در تاپیک دیگری چگونگی ساخت ویندوز های لایو برای ویندوز های 98 و XP و ویستا و ویندوز 7 و ویندوز 8 مفصلا"
توضیح دادم و کاربرانی هم که در آن تاپیک همراه بودند، هرکدام براساس وسع دیدشان از موضوع ، سوالاتی را مطرح
و جواب های خود را گرفتند.
گرچه هرگز کسی نپرسید که چگونه میتوانیم برنامه های دیگری به این ایزو ها اضافه کنیم ! حتما" همه میدانستند!!
بهر حال گذشت و سن ما هم بالاتر رفته و طبیعتا" حوصله و توان کاری ما هم پائینتر آمد.
بگذریم. نمیدانم چرا ولی بیشتر اصرار دوست ارجمندم محمود جان این است که بیائیم و در رابطه با ویندوز های لایو
براساس XP صحبت کنیم و کاری کنیم که این نوع ویندوز لایو در هر سخت افزاری کار بکند.
من فکر میکنم که اینکار بعلل مختلفی وقت تلف کردن است.نمیخواهم که در مورد علل این موضوع سخنرانی کنم و
لذا نظر خودم را در رابطه با این تاپیک در سطور زیر عرض کرده و منتظر جواب های شما عزیزان میشوم.
و بعد مطابق میل اکثریت عمل میکنم.
بدیهی است که در صورت عدم دریافت نظرات ، اینگونه تلقی خواهد شد که این موضوع مشتری ندارد و بهتر است
تعطیل شود.
اما نظر بنده:
بیائیم و چگونگی ساخت دی وی دی هایی را یاد بگیریم که مالتی بوت باشند و تمام نیاز های ما حتی ویندوز های لایو
مختلف را داخل خودشان داشته باشند
و دارای منوئی باشند که ما انتخاب کنیم کدام نرم افزار اجرا شود.
تا بعد
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)