با درود دیگر شما پیشنهاد میکنید از کدام برنامه استفاده کنم.2بعد از ریستور کردن ویندوز فعلی حذف و ویندوز ایمیج گرفته شده جایگزین ان میشود یا دو ویندوز در کامپیوتر ایجاد میشود.3ایا اپدیت کردن ویندوز کمکی به افزایش سرعت ان میشکند یا نه؟با تشکر![]()
با درود دیگر شما پیشنهاد میکنید از کدام برنامه استفاده کنم.2بعد از ریستور کردن ویندوز فعلی حذف و ویندوز ایمیج گرفته شده جایگزین ان میشود یا دو ویندوز در کامپیوتر ایجاد میشود.3ایا اپدیت کردن ویندوز کمکی به افزایش سرعت ان میشکند یا نه؟با تشکر![]()
درود
1.هر دو لینکی که گذاشته ام برای شما یکسان کار خواهد کرد.خودم شخصا" ورژن 6.5 را ترجیح می دهم.
2.زمانیکه یک ایمیج گوست را در درایوی ری استور کنی ، برنامه گوست اول درایو را فرمت کرده
و سپس فایل ایمیج را ری استور می کند.یعنی ویندوز قبلی صد در صد پاک شده و جدید جایگزین می شود.
3. در مورد آپدیت ها نظر کامل و درستی نمیشود داد. چون بعضی آپدیت ها بخاطر اینکه امنیتی هستند
لذا باعث کند تر شدن میشوند و بعضی دیگر برعکس. بعضی آپدیت ها را اگر نصب کنی ، معلوم می شود
که ویندوزت سریال تقلبی دارد و خریداری شده نیست ، لذا دوباره سریال معتبر خواهد خواست و الی آخر...
من شخصا" عقیده دارم که ما نباید همه آپدیت ها را نصب کرده بلکه براساس نیاز و پس از مطالعه خواص
یک آپدیت در صورت نیاز باید نصبش کنیم.
[SIGPIC][/SIGPIC]
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)