نمایش نتایج: از شماره 1 تا 4 , از مجموع 4

موضوع: فقط خاله شادونه ‌نام‌نویسی نکرد!

ناظم ارشد انجمن
    شاید من بی عیب نباشم اماتوهم نیستی...پس برو وپیش از شمارش اشتباهات من به خطاهای خودت رسیدگی کن
    تشکر تشکر کرده 
    190
    تشکر تشکر شده 
    12,809
    تشکر شده در
    3,688 پست
    حالت من : Relax
    قدرت امتیاز دهی
    11330
    Array

فقط خاله شادونه ‌نام‌نویسی نکرد!

فقط �خاله شادونه� ‌نام‌نویسی نکرد!
    111
    پس از یک هفته، ساعت ۲۴ (یکشنبه) مهلت ‌نام‌نویسی نامزدهای شرکت در چهارمین دوره انتخابات شورای شهر به پایان رسید و به این ترتیب، بزرگ‌ترین رالی که تا کنون میان ورزشکاران و هنرمندان به وقوع پیوسته بود، آغاز شد!
    الهه رضایی، مجری دوران معروف و سابق برنامه کودک تلویزیون، محمدرضا عیوضی، یکی از خوانندگان دهه هفتاد، حمید سوریان، قهرمان المپیک و دکتر آذر مجری برنامه معروف مشاعره تلویزیون، تنها بخشی از نام‌هایی بودند که در این یک هفته گذشته به فرمانداری تهران رفتند تا برای شرکت در چهارمین دوره شورای شهر تهران ‌نام‌نویسی کنند.

انتخاباتی که گویا در چهارمین پیچ خود، بیش‌ از آنکه محبوب ‌سیاسیون باشد، برای سلبریتی‌ها جالب توجه بوده و در این یک هفته، مدام نام یکی از بازیگران، ورزشکاران، خوانندگان یا مجری‌های تلویزیونی بود که به عنوان کاندیدای انتخابات شورای شهر بر خروجی خبرگزاری‌ها قرار می‌گرفت.

به گزارش �تابناک�، رسول خادم، قهرمان سابق المپیک، نخستین چهره غیر سیاسی شورای شهر تهران بود که در دوره دوم از سال‌های ۸۱ تا ۸۵ بر یکی از کرسی‌های شورای شهر تکیه زده بود. حضور خادم موجب شد تا در انتخابات سوم شورای شهر، علیرضا دبیر و هادی ساعی، دو قهرمان دیگر المپیک هم به صرافت حضور در عرصه سیاست بیفتند و به این ترتیب، شورای شهر سوم شاهد سه چهره معروف ورزشی در میان اعضای خود بود.

این بار اما در انتخابات چهارمین دوره شورای شهر تهران، به نظر می‌رسد که سلبریتی‌ها حضور چشمگیرتری دارند و شاید دور هم نباشد که بیشتر کرسی‌های شورای شهر تهران را چهره‌های آشنای ورزشی و فرهنگی هنری تسخیر کنند.

گزارش تصویری زیر نگاهی دارد به همه چهره‌های نام‌آشنایی که در این یک هفته در تهران برای انتخابات نامزد شده‌اند

resized 248561 468
    حمید سوریان قهرمان المپیک و پر افتخارترین کشتی گیر تاریخ ورزش ایران در اخرین روز ثبت نام در فرمانداری تهران حاضر شد و ثبت نام کرد.
    resized 248562 527
    حسین رضا زاده، قهرمان سابق المپیک و رئیس فدراسیون وزنه برداری هم از دیگر چهره های شاخصی بود که برای شرکت در رقابت انتخابات شورای شهر اعلام امادگی کرد.
    resized 248563 576
    هادی ساعی که تجربه نمایندگی مردم تهران در سومین دوره انتخابات شورای شهر را دارد برای چهارمین دوره انتخابات هم ثبت نام کرد.
    resized 248564 715
    علی رضا دبیر هم با ثبت نام در چهارمین دوره انتخابات شورای شهر می خواهد یکبار دیگر در جمع اعضای شورای شهر تهران قرار بگیرد.
    resized 248565 636
    محمد فنایی داور پیشکسوت ایرانی هم در جمع کاندیداهای شورای شهر تهران قرار دارد.
    resized 248566 216
    عباس جدیدی هم با حضور در فرمانداری برای حضور در انتخابات شورای شهر اعلام امادگی کرد.
    resized 248567 595
    بهنام ابوالقاسم پور هم با حمید استیلی و جواد نکونام به فرمانداری رفت تا در حضور دوستانش برای شرکت در انتخابات شورای شهر ثبت نام کند.

resized 248571 261
    محمد رضا عیوضی که هوادارنش او را با آهنگ های پاپ دهه هفتادی می شناسند هم در جمع کاندیداهای شورای شهر چهارم دیده می شود.
    resized 248570 118
    عبدالحسین مختاباد خواننده بنام موسیقی سنتی ایرانی هم از دیگر چهره‌های فرهنگی است که برای انتخابات شورای شهر چهارم ثبت نام کرده است.
    resized 248569 569
    نام امین زندگانی بازیگر سینما و تلویزیون هم در میان نامزدها دیده می شود. امید، برادر وی هم در میان نامزدها دیده می شود.

resized 248574 912
    الهه رضایی مجری مشهور و محبوب سالهای دور تلویزیون هم بخت خود را برای ورود به ساختمان خیابان بهشت در چهارمین دوره انتخابات می آزماید.
    resized 248573 536
    دکتر اسماعیل آذر که مجری برنامه پر طرفدار مشاعره تلویزیون هم یکی دیگر از نامزدهای این دوره انتخابات شورای شهر است.
    resized 248572 498
    گوینده سابق خبر ورزشی که در مجلس هشتم به مدد حمایت همشهری هایش به بهارستان رسیده بود در مجلس نهم وقتی به عنوان کاندیدای تهران شرکت کرده بود توفیقی نیافت و اکنون به عنوان کاندیدای شورای شهر تهران ثبت نام کرد.

resized 248577 472
    اسدالله عسگراولادی از مهم ترین چهره‌های اقتصادی بود که اسب خود را برای انتخابات شورای شهر زین کرده بود.
    resized 248576 881
    محمد کشتی‌آرای رئیس اتحادیه طلا و جواهر کشور هنگام ثبت نام انتخابات شورای شهر

resized 248598 292
    مرتضی طلایی، رییس پلیس سابق تهران بزرگ و نماینده دوره سوم شورای شهر برای شورای شهر چهارم هم ‌نام‌نویسی کرد.
    resized 248591 524
    محمدرضا اسکندری، نخستین وزیر کشاورزی دولت محمود احمدی نژاد هم خود را برای شرکت در انتخابات شورای شهر آماده کرده است.
    resized 248592 194
    احمد مسجد جامعی، وزیر دولت خاتمی و نماینده شورای شهر سوم تهران برای انتخابات چهارم شورای شهر هم ‌نام‌نویسی کرده است.
    resized 248593 805
    حسن بیادی از دیگر چهرهای سیاسی شناخته شده‌ای ‌است که خود را برای انتخابات آماده می‌کند.
    resized 248594 675
    معصومه ابتکار هم که تجربه یک دوره نمایندگی مردم تهران در شورای شهر را دارد، خود را برای چهارمین انتخابات هم آماده کرده است.
    resized 248595 587
    عباس شیبانی، پزشک و رئیس سابق دانشگاه تهران که نماینده دوره دوم و سوم شورای شهر بوده، برای چهارمین انتخابات شورای شهر تهران هم اعلام آمادگی کرده است.
    resized 248596 371
    مهدی چمران که ریاست شورای شهر سوم تهران را در کارنامه دارد، این روزها در حالی که سخن از کاندیداتوری اش برای انتخابات ریاست جمهوری مطرح به میان است، برای شرکت در چهارمین انتخابات شورای شهر ‌نام‌نویسی کرده است.
    resized 248597 197
    محسن هاشمی، فرزند آیت‌الله هاشمی هم نماینده خانواده هاشمی در انتخابات شورای شهر پیش روست.

[SIGPIC][/SIGPIC]

2. 4 کاربر مقابل از mehraboOon عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

مدیر فنی سایت
    سکوت!!
    تشکر تشکر کرده 
    1,701
    تشکر تشکر شده 
    1,704
    تشکر شده در
    347 پست
    حالت من : Khaste
    قدرت امتیاز دهی
    1167
    Array

یک نفر میتونه دقیق برام توضیح شورای شهر دقیقاً چیه و چه کار میکنن که از هر قشری می خوان کاندیدا بشن براش!!
    جاودانه شوید

imagephptypesigpicampuserid6ampdateline1278104663

من تـمــام هـستـی ام را در نـبـرد بـا سـرنوشت، در تهـاجـم با زمـان آتـش زدم، کـشتـم
    من بـهــار عـشـق را دیـدم ولـی بـاور نکــردم، یک کـلام در جــزوه هـایـم هیـچ نـنوشـتـم
    من ز مـقصد ها پی مقصـود هـای پوچ افتـادم، تا تمام خـوب ها رفتند و خوبی ماند در یادم
    من به عـشـق منتـظر بـودن، هـمـه صبر قـرارم رفت، بهـارم رفت، عـشقم مرد، یارم رفت

4. 3 کاربر مقابل از Ahmadreza_b عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

موسس و مدیر
    نمی‌دانم در کدامین کوچه جستجویت کنم ؟ آسوده بخواب مادر بیمارم
    تشکر تشکر کرده 
    15,753
    تشکر تشکر شده 
    17,227
    تشکر شده در
    4,905 پست
    حالت من : Khoonsard
    قدرت امتیاز دهی
    24982
    Array

نقل قول نوشته اصلی توسط Ahmadreza_b نمایش پست ها
    یک نفر میتونه دقیق برام توضیح شورای شهر دقیقاً چیه و چه کار میکنن که از هر قشری می خوان کاندیدا بشن براش!!
    درود
    شورای شهر شورایی است که در صورتی که شما فردی ثزوتمند و فئودال باشید و شهرداری جلو ساخت و ساز غیر مجاز شما را بگیرد میتوانید با صرف مقداری از ثروت خود در آن عضو شده و تمامی مشکلاتی که شهردار قانونا برای شما ایجاد کرده بود را حذف کرده و به ثروت خود و ارزش املاک خود بیافزایید . ( حداقل تو شهر ما که اینجوری بوده ! )
    و البته گاهی برخی از اقشار جامعه نیز از طرف همین قشر برای کاندید و عضو شدن انتخاب شده و به عنوان کارمند در سرزمین زیبای اسلامیمان خدمت خواهند کرد .
    علت عدم ثبت نام خاله شادونه به نظر بنده ... فرنود بوده است که در تمامی شوراهای کشور ریاست شورا را بر عهده دارد .
    پاینده باشید
    زندگی در بردگی شرمندگی است * معنی آزاد بودن زندگی است
    سر که خم گردد به پای دیگران * بر تن مردان بود بار گران

6. 2 کاربر مقابل از Mohamad عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

ناظم ارشد انجمن
    شاید من بی عیب نباشم اماتوهم نیستی...پس برو وپیش از شمارش اشتباهات من به خطاهای خودت رسیدگی کن
    تشکر تشکر کرده 
    190
    تشکر تشکر شده 
    12,809
    تشکر شده در
    3,688 پست
    حالت من : Relax
    قدرت امتیاز دهی
    11330
    Array

نقل قول نوشته اصلی توسط ADmIn نمایش پست ها
    علت عدم ثبت نام خاله شادونه به نظر بنده ... فرنود بوده است که در تمامی شوراهای کشور ریاست شورا را بر عهده دارد .
    [SIGPIC][/SIGPIC]

8. 2 کاربر مقابل از mehraboOon عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)