یک نفر میتونه دقیق برام توضیح شورای شهر دقیقاً چیه و چه کار میکنن که از هر قشری می خوان کاندیدا بشن براش!!
یک نفر میتونه دقیق برام توضیح شورای شهر دقیقاً چیه و چه کار میکنن که از هر قشری می خوان کاندیدا بشن براش!!
جاودانه شوید
من به عـشـق منتـظر بـودن، هـمـه صبر قـرارم رفت، بهـارم رفت، عـشقم مرد، یارم رفت
درود
شورای شهر شورایی است که در صورتی که شما فردی ثزوتمند و فئودال باشید و شهرداری جلو ساخت و ساز غیر مجاز شما را بگیرد میتوانید با صرف مقداری از ثروت خود در آن عضو شده و تمامی مشکلاتی که شهردار قانونا برای شما ایجاد کرده بود را حذف کرده و به ثروت خود و ارزش املاک خود بیافزایید . ( حداقل تو شهر ما که اینجوری بوده ! )
و البته گاهی برخی از اقشار جامعه نیز از طرف همین قشر برای کاندید و عضو شدن انتخاب شده و به عنوان کارمند در سرزمین زیبای اسلامیمان خدمت خواهند کرد .
علت عدم ثبت نام خاله شادونه به نظر بنده ... فرنود بوده است که در تمامی شوراهای کشور ریاست شورا را بر عهده دارد .
پاینده باشید
زندگی در بردگی شرمندگی است * معنی آزاد بودن زندگی است
سر که خم گردد به پای دیگران * بر تن مردان بود بار گران
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)