نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 19

موضوع: ღ.•*♥*•.ღ سیره امام علی ( علیه السلام ) در تربیت فرزند ღ.•*♥*•.ღ

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
  1. #8
    انجمن علمی و پژوهشی
    زیبایی های زندگی در دستانه توست
    تاریخ عضویت
    Jul 2011
    محل سکونت
    sudae eshgh
    نوشته ها
    10,188
    تشکر تشکر کرده 
    2,930
    تشکر تشکر شده 
    4,180
    تشکر شده در
    2,113 پست
    حالت من : Ashegh
    قدرت امتیاز دهی
    2046
    Array

    پیش فرض

    nqcl3t0sii949tf92htf 1- نماز : wh2x7k6llxrbqflljpam


    60189835881933727293


    یکی از بارزترین مصادیق تربیت دینی و بلکه مهمترین نمود آن‏ در حوزه احکام و عبادات ، نماز است . نماز بزرگترین فریضه ‏الهی‏ و پیش درآمد قبولی سایر اعمال و عبادات است . امام علی (ع) در طول ‏عمر با برکتشان زیباترین جلوه‏ ها را در نماز به‏ نمایش گذاشتند ،او در حالت جنگ و صلح ، بیماری و سلامت ، در خانه و مزرعه ،بر مسند حکومت و خانه‏ نشینی 25 ساله و در همه حالات و شرائط ،نماز مهمترین عمل او بود و فرزندان خود رابدان سفارش می‏نمود .


    در وصیتی به امام حسن (ع) و تمامی خانواده و فرزندانش آنهارابه نماز سفارش کرده می‏فرماید : «از خدا بترسید ، از خدابترسید درباره نماز زیرا که نماز بهترین کارها و ستون دین شماست‏» (14)


    او نه تنها خود و فرزندانش به نماز اهمیت می‏دادند که‏ همه پیروان و شیعیان خود را به تعلیم نماز به فرزندان و سعی درتشویق آنان به مدوامت‏ بر آن ، فرا خوانده ‏اند . آن حضرت فرمود :«علموا صیسانکم الصلوه و خذوهم بها اذا بلغوا الحلم‏» «درکودکی به فرزندانتان نماز راتعلیم دهید و هنگام بلوغ ، آنان رابه نماز وا دارید .» (15)


    فریضه‏ نماز درتربیت دینی چنان مهم‏ است که حتی در پیش از بلوغ ، تنبیه مختصر فرزند به ‏خاطر ترک آن، روا دانسته شده است . علی (ع) خطاب به یکی از اصحاب فرمود: «کودکان اهل خانه ‏ات را با زبان به نماز و طهارت تادیب نما و وقتی به سن ده سالگی رسیدند ، آنان را بر ترک آن ، تنبیه ‏بدنی نما ولی از سه بار بیشتر تجاوز نکند .» (16)


    نکته ‏قابل توجهی که در این دو حدیث وجود دارد ، توجه حضرت به مراحل‏ تربیت و نیز روش آشنا نمودن فرزندان با نماز و اقامه آن است ،زیرا در مورد نماز بین دوره کودکی و بلوغ فرق گذاشته‏ اند ، در دوره کودکی تا قبل از ده سالگی فقط سفارش به آموزش و تعلیم نماز نموده ‏اند و تنها به اقدام زبانی و سفارش کلامی اکتفا نموده ‏اند ،در این مرحله تاکید بر آمادگی و زمینه سازی برای اقامه نماز شده است . اما در سن ده سالگی هر چند هنوز به‏ حد بلوغ نرسیده ‏اما بعلت رشد مناسب کودک در این سن و تا حدودی رسیدن به سن‏ت مییز و تشخیص ، تاکید عملی بر اقامه نماز است و آنگاه که به‏ سن بلوغ رسیدند تاکید بر واداشتن آنها به نماز و ترک نکردن آن‏است .


    60189835881933727293


    اگــر بــه کـــــــسی بــیش از حــد بــها بدی
    حــتمآ بــهش بــدهــــــکار مــیشی






  2. کاربر مقابل از M.A.H.S.A عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:


علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست در پست خود ضمیمه کنید
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  

http://www.worldup.ir/