نمایش نتایج: از شماره 1 تا 9 , از مجموع 9

موضوع: عوارض خطرناک ظروف آشپزخانه برای پخت غذا/ تفلون سرطانزاست

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
  1. #5
    عضو سایت
    :دی
    تاریخ عضویت
    Aug 2011
    محل سکونت
    بودیم دیگه!
    نوشته ها
    328
    تشکر تشکر کرده 
    4,525
    تشکر تشکر شده 
    1,770
    تشکر شده در
    321 پست
    حالت من : Khaste
    قدرت امتیاز دهی
    328
    Array

    پیش فرض

    ُلام

    دوستان اشتباه نکنید! ظروف رویی با آلومینیوم فرق داره،

    البته در حال حاضر به ظروف المینیومی همه میگن رویی! حتی تمام فروشندگان و آشپزها و ...

    و شاید بشه گفت ظروف رویی = آلمینیوم؛ هرچند در واقع غلطه.

    اما در واقع اینها آلومینیومی هستند، و دیگر ظروف رویی وجود ندارد! ظروفی که در قدیم بودن رویی بودن، اگه اون ظرف های قدیمی را پیدا کنید و ببینید تفاوت جنس ایندو کاملا مشخصه،

    استفاده از فلز "روی" برای ظرف سازی اصلا نمیصرفه! چون قیمت خیلی بالایی داره، اما آلومینیوم یکی از ارزانترین فلزاته و در عین حال مقاومت خیلی زیادی در برابر خوردگی داره، برای همین یک کاندیدای خوب برای ظرف سازیه، اما بسیار مضره.

    در حال حاضر با توجه به ویژگی هایی همچون قیمت ارزان، در دسترس بودن، وزن کم و ... تمام رستوران ها و غذا خوری ها و تالار ها از همین ظروف الومینیومی استفاده میکنند که ضررش زیاده.

    گویا در گذشته ها آلومینیوم قیمت بالایی داشته، و روی به نسبت زیاد گرون نبوده و خصوصیات خوبی هم داشته، برای همین در گذشته از روی جهت ظرف سازی استفاده میشده اما الان به همون ظروف الومینیومی ، رویی گفته میشه که اشتباهه!

    تا جایی که من شنیدم هم روی چندان مضر نیست و حتی مفیده!
    لطفا اگه مطلبی را کپی می کنید منبع را ذکر کنید، با تشکر
    امضااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

  2. 7 کاربر مقابل از hossenf عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.


علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست در پست خود ضمیمه کنید
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  

http://www.worldup.ir/