به نام ایزد دانا
1. اخــلاق و رفتار :
در مورد رضا فقط ی چیز را میتونم بگم و اون این که تمام حرف و عملش یکی هست
روراسته و دروغ و فضولی تو کارش نیست
اگه از آدم و یا رفتار آدم بدش بیاد رک تو روی آدم میگه و مثل بعضی آدم ها که اسم آدم را یدک میکشن ولی مارمولک هایی هستند که تو رو به آدم سلام میدن و پشت سر آدم هر حرفی را میزنند اصلا نیست .
شاید تنها دلیلی که سالهاست هر کاری بکنه چیزی نمیتونم بهش بگم همین اخلاقش هست ، اخلاقی که اگر بدانم کسی جز این هست همان روز ترجیح میدم با اون فرد قطع رابطه کنم .
رضا مرانگیش واقعیه و مثل خیلی ها فقط به واسطه ریش و سبیل مرد نیست .
اینها را گفتم چون رضا را از زمانی که فقط یک بچه 5 ساله بود و تو کوچه فوتبال بازی میکرد میشناسم تا امروز که برای خودش مرد باصلابتی شده ...
2. نوع برخوردش با دیگران :
روراست
کمی بالاتر کامل توضیح دادم
3. نام کاربری(نــظرت درمورده نــام كاربــريش) :
این نام را زمانی انتخاب کردم برای این مجموعه که میخواستم از شرکای سابقم جدا بشم و مجموعه ای علمی را بر اساس پرسش و پاسخ ایجاد کنم .
مجموعه ای که یاد دادن و یاد گرفتن هدف اون باشه
4. بهترین تاپیکـــاش :
یادمه تاپیکی داشت که در اون به شدت به من اعتراض کرده بود .
اون روز من دسترسی های رضا را کلا به چند جا از جمله چت باکس قطع کردم چون اون و سرپرست اون زمان برای منافع فروم یک داشتن تو یاهو بر ضد فروم دو نقشه میکشیدن و درست همان لحظه دسترسی هر دو از انجمن ها قطع شد و اونها که غافل بودن از مکالمه اونها خبر دارم شروع به مظلوم نمایی کردند و تاپیکی جالب را در بخش خصوصی بر ضد بنده راه انداختن .
اون تاپیک به دلایلی برای من خیلی جالب بود .
5. فعالیتش تو سایـــت :
فعالیت رضا شاید متفاوت از همه مدیران و کاربرها باشه
اولا اون هر زمان وقت داشته باشه سعی میکنه تو سایت فعال باشه
دوم هم وظیفه دعوت از کاربران و کلا روابط عمومی سایت را بر عهده داره
6. امضاها و آواتارش(نظرت) :
این امور شخصی اونه و هر فردی تو دنیای آزاد میتونه برای خودش امضا و آواتار به شرطی که توهین به شخص و یا قوم و ... نباشه
7. تا به حال شده ازش دلخور شده باشی؟ کی؟
آره ، خودش هم میدانه
8. تا به حال بهت کمک کرده؟کجا و چه جوری؟
رضا را من وارد نت کردم
خودم کمکش کردم و تا حالا مرد و مردانه کنارم بوده و بهم کمک کرده و برای همین خودش هم میدانه هر کمکی ازم بربیاد دریغ نمیکنم ، درست مثل خودش
9. بدتریـــن خصوصیات :
عجول
کمی بی فکر
10. بهتریـــن خصوصیــات :
مردانگی
11.خنده دار ترین خاطره ای که ازش به یاد داری تو سایت!
دعوا با مدیران و آدمین انجمن میهن دانلود :دی
چه کارهایی که اون زمان برای رو کم کنی من را وادار به انجام اونها نکرد .
12.ضایع ترین کاری که تو سایت کرده:
تاپیک بزقورد را زد و مهندس صباغی درست همان لحظه سر رسید و ...
دومی هم حاج آقا طاها و روابط اون عالم بزرگواتر با آقا رضا بود !
13.یه انتقاد:
فکر کنم انتقاد همان میشه بدترین خصوصیات
14.یه پیشنهاد :
عوض نشو
15:یه آرزو براش :
آرزو دارم آنچه خالقت برای تو میخواهد را با رویی گشاده پذیرا شوئی هر چند شاید خودت را درست ندانی ولی بدان بهترین را برای تو انتخاب خواهد .
امیدوارم لبت پرخنده از شادی قلبی باشه و هیچ وقت دلت را رنگ تیره و کدر نفرت و انتقام از روشنایی نندازه .
یا حق
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)