1. اخــلاق و رفتار : اگرچه نميشناسمش ولي داداش گُلمه. حتماً اخلاقش خوبه.
2. نوع برخوردش با دیگران : با خودم كه برخوردي نداشته، ولي فكر كنم با همه خوب باشه.
3. نام کاربری(نــظرت درمورده نــام كاربــريش) : ديگه دهنا دوخته شدند! آواتارش از خودمونه.
4. بهترین تاپیکـــاش : تاپيك جديدي به نظرم نمياد، مگه ميشه بد باشه؟!
5. فعالیتش تو سایـــت : فكر كنم قبلاً زياد بود ولي الان كمتره، نه؟
6. امضاها و آواتارش(نظرت) : آواتارش تنه! نميدونم هدفش اين بود كه شناسايي نشه يا ميخواست بلوز ورزشي خودشو نشونمون بده!
7. تا به حال شده ازش دلخور شده باشی؟ کی؟ كي، من؟! بابا من توي اين انجمن فقط از يك نفر دلخورم كه گويا همه ميدونند جز خودش!
8. تا به حال بهت کمک کرده؟کجا و چه جوری؟ حقيقتش يادم نمياد، شايد! ولي اگه مشكلي باشه حتماً كمكم ميكنه.
9. بدتریـــن خصوصیات : داشتيم؟! اين حرفا اونم اينجا؟! اونم درمورد كي؟! --------------------------------
10. بهتریـــن خصوصیــات : خوبه، داداشه، عزيزه، حرف نداره.
11.خنده دار ترین خاطره ای که ازش به یاد داری تو سایت! شرمنده، من تازه واردم. البته ديدن آواتارشون كمي قلقلكم داد!
12.ضایع ترین کاری که تو سایت کرده: نميدونم! اينو بايد قديميترا بگن، ما كه نديديم!
13.یه انتقاد: ما كي باشيم كه ازشون انتقاد كنيم! البته يه كوچولو دارم: اينقدر نگند خستهام و اينقدر شاكي نباشند، بابا انرژي مثبت بده! خودم با سردردم نشستم اينجا و اينارو ميگم.
14.یه پیشنهاد : بيشتر استراحت كن و بيشتر به طبيعت برو، نگو بابا دلت خوشه و از اين حرفا!
15:یه آرزو براش : آرزومند سلامتي، شادابي، بهروزي و پيروزي برايت هستم
راستي چطوري ميشه اين پنجره نوشتن نظراترو يه كمي بلندتر كرد؟! داره مثل چشماي چشمبادووميها جفت ميشه!!! مال شما هم همينجوره؟!
سپاس
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)