نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 242

موضوع: پیشنهادات و انتقادات شما در مورد سایت

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    854
    تشکر تشکر شده 
    1,726
    تشکر شده در
    930 پست
    حالت من : Bitafavot
    قدرت امتیاز دهی
    3434
    Array

سلام بهتر نیست انقدر تو سایتتون تبعیض قائل نشید آدماهای متقلب و دروغگو رو پستشون رو ارتقا میدهید ولی وقتی کسی حقیقت رومیگه از مدیر انجمن شدن میگذاریدش عضو سایت واگذارتان میکنم به خداوند و برای خودم که انقدر وقت گذاشتم و چه شبها و روزها پست گذاشتم متاسفم قابل توجه مدیریت سایت

2. 7 کاربر مقابل از fatema عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

مدیر سایت
    نمی‌دانم در کدامین کوچه جستجویت کنم ؟ آسوده بخواب مادر بیمارم
    تشکر تشکر کرده 
    15,753
    تشکر تشکر شده 
    17,227
    تشکر شده در
    4,905 پست
    حالت من : Khoonsard
    قدرت امتیاز دهی
    24983
    Array

یه نام خدا
    بابت غیبت چند روزه پوزش میخوام

نقل قول نوشته اصلی توسط S.M.P نمایش پست ها
    سلام
    من میخوام یه نرم افزار رو در آپلود سنتر آپلود کنم و بعد دانلود کنم و حذفش کنم ولی آپلود سنتر اجازه دانلود از آدرس رو نمیده و به محض اینکه لینک رو وارد میکنم و بر وری دانلود از آدرس کلیک میکنم > میاد روی آپلود فایل
    awq2028529 ؟ چندین بار هم تست کردم ولی نشد ؟
    راستش این اسکریپت دارای دیتابیس هست پس برعکس آپلودسنتر قبلی بر روی سرویسی باید قرار میگرفت که دارای دیتابیس باشه م
    ا برای پورتال جداگانه صد گیگ هاست خریدیم و از اونجا که طبق مشخصات سرویس میتوانستیم بر روی اون آپلودسنتر هم نصب کنیم و از طرفی پرتال کلا 1 گیگ هم حجم نگرفته تصمیم گرفتم این آپلودسنتر را نصب کنم ولی متاسفانه از طرف گروهی عربی به مجموعه و اول از اون به ایمیل بنده حمله شد که ناچارا دوستان در شرکت ارائه دهنده سرویس یک سری تنظیمات امنیتی را قرار دادند که این ریموت را دچار مشکل میکنه
    در حال بررسی هستم تا راه حلی براش پیدا کنم
    صبر شما حمایت از بنده است .

نقل قول نوشته اصلی توسط fatema نمایش پست ها
    سلام بهتر نیست انقدر تو سایتتون تبعیض قائل نشید آدماهای متقلب و دروغگو رو پستشون رو ارتقا میدهید ولی وقتی کسی حقیقت رومیگه از مدیر انجمن شدن میگذاریدش عضو سایت واگذارتان میکنم به خداوند و برای خودم که انقدر وقت گذاشتم و چه شبها و روزها پست گذاشتم متاسفم قابل توجه مدیریت سایت
    خانم کثیری بنده به خدا دیگه نمیدانم چه برخوردی با شما و خانواده شما باید بکنم
    تخلفات شماها یکی و دو تا نیست
    مشکلات شما ربطی به سایت و مجموعه نداره که دم به ساعت یک تاپیک خداحافظی میزنید .
    مشکلات شما و خواهرزاده شما و پسر شما به مجموعه ربط نداره که پسوورد شما به عنوان مدیر دست به دست میگرده
    مشکلات خانوادگی شما به مجموعه ربط نداره که مدیر ارشد مجموعه پسوورد خودش را در اختیار دوست پسر خودش قرار میده
    حفظ حرمت ها و رازها واجبه ولی دیگه خسته شدم از دست این همه بر هم زدن آرامش جوری که از سایت و انجمن و مجموعه فراری شدم و حتی در فکر تغییر شغل و حرفه افتادم تا مجبور نباشم 24 ساعته آنلاین باشم .
    من نمیدانم چرا تو سایت های دیگه مردم میاند و تبادل اطلاعات و دانش میکنند و در اینجا برعکس باید به همه چیز پرداخته بشه ؟

خواهشا نظم انجمن را بهم نزنید در غیر اینصورت دقیقا همان رفتار که با نام کاربری پسر شما شد با نام کاربری شما هم خواهد شد .
    در ضمن حرمت سن و سال خودتان را نگه دارید و به اعضا تیم مدیریت توهین نکنید ، اگر سن و سالی از شما نگذشته بود چنان جوابی به شما میدادم که دیگه به خودتان اجازه توهین به هیچ کدام از اعضا را نداشته باشید چه برسه به اعضا تیم مدیریت ...

شاد و پیروز باشید
    زندگی در بردگی شرمندگی است * معنی آزاد بودن زندگی است
    سر که خم گردد به پای دیگران * بر تن مردان بود بار گران

4. 17 کاربر مقابل از Mohamad عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

برچسب ها برای این تاپیک

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)