داستان آلبومی که سرانجام رسما منتشر نشد؛
«نفس گیر»، لو رفت
موسیقی ما: به شایعه نزدیکتر بود تا یک خبر قطعی و موثق! اما وقتی فروشگاهای کوچک و برگ محصولات فرهنگی هنری، به فروش آلبوم «نفس گیر» روی آوردند و تبلیغات کاعذی آنها بر درو دیوار شهر رویت شد، چارهای جز پذیرفتنای واقعیت نبود که بار دیگر حق و حقوق یک خواننده توسط عدهای سودجو، نادیده گرفته شد و سو شخصی افراد، خصومتها ووو به آن دامن زد.
مسعود سعیدی که مدتهاست مشغول جمع آوری آلبوم نفس گیر بوده و در این راه به شدت نفس گیر شد، این بار، با وجود هزینههای بسیاری که برای آلبوم خود انجام داده بود، طعمه این سودجویان واقع شد و آلبومش با کیفیقی کاملا غیر استاندارد راه بازار زیر زمینی و غیر مجاز را پیش گرفت و به دست همگان رسید.
مسعود سعیدی که از این اقدام سودجویانه سوداگران موسیقی شوکه شده در این رابطه به سایت موسیقی ما گفت: ساخت آلبوم «نفس گیر» را به پایان برده بودم و قرار به زودی آن را راهی بازار موسیقی کنم. اما متاسفانه قبل از اینکه موفق به انتشار آن شوم، عدهای سودجو آن را بدون در نظر گرفتن زحماتی که من و عوامل آلبوم و نیز بدون در نظر گرفتن هزینههایی که بابت آن متحمل شده بودیم، به راحتی آنرا در دسترس مردم و در اینترنت قرار دادند.
وی ادامه داد: متاسفم که نمیتوان به هر کس اعتماد کرد. من واقعا نمیدانم چه کسی و به چه دلیلی به چنین کاری اقدام کرده است. در این میان اما اتفاق جالب دیگری نیز افتاده است.
مسعود سعیدی در این رابطه میگوید: سیروان خسروی در صفحه طرفداران خود گفته که متاسف است از اینکه آلبوم دیگری از نام او و به صورت غیر مجاز سواستفاده کرده تا خودی نشان بدهد. در این مورد میخواهم بگویم اصلا این گونه نیست. از آنجایی که نمیدانم چه کسی و یا چه کسانی به انتشار آلبومم اقدام کردهاند از همان جا هم نمیدانم واقعا چه کسی از نام سیروان خسروی این استفاده را کرده است. احساس میکنم کسی که آلبوم را منتشر کرده از جنس کار به چنین نتیجهای رسیده که این قطعه را سیروان تنظیم کرده است. من هیچ دخالتی در این زمینه ندارم.
وی ادامه داد: در جواب به دوست خوبم سیروان خسروی باید بگویم که من به آلبومی که دوسال بیشتربابت کارهای آن زحمت کشیدم، هیچ وقت خیانت نمیکنم. اصلا توقع ندارم در چنین شرایط سختی دوستان نزدیکم من را متهم کنند به اینکه خودم آلبومم را وارد بازار زیر زمینی موسیقی کردهام.
وی ادامه داد: جالب این است که این آلبوم با کیفیت ۱۲۸ پخش شده و خداراشکر میکنم که با کیفیت بالا منتشر نشده وگرنه همه انگشتهای اتهام به سمت من نشانه میرفت.
سعیدی همچنین گفت: مخاطبان و طرفداران مطمئن باشند که این آلبوم با تغییرات بسیاری و با افزودن چند قطعه جدید به زودی وارد بازار موسیقی خواهد شد.
در «نفس گیر» آهنگسازانی همچون محسن یگانه، مازیار فلاحی، علی اصحابی، مهرتاش سعیدی و مسعود سعیدی حضور دارند.
در تنظیمهای قطعات نیز کوشان حداد، شهاب اکبری، مجید اصلاحی (گریفین)، عابد بسطامی، مسعود همایونی ومهرتاش سعیدی در این آلبوم همکاری کردهاند.
ترانههای آلبوم «نفس گیر» را یاحا کاشانی، سمیه کاویانی و خود وی سرودهاند. وی در ادامه یادآور شد: تعداد قطعات این آلبوم ۱۲ قطعه بوده که همچنان قصد افزایش این تعداد را داریم. هر قطعه حدود ۳ تا ۴ دقیقه است و محدودیتی در زمان نخواهیم داشت. از این میان ۱۱ قطعه لو رفته اما چند قطعه آماده دارم و چند قطعه نیز میسازم تا آلبوم خوب و به روزتری به علاقه مندان ارائه کنم.
گفتنی است که نوازندگانی همچون مسعود همایونی (گیتار الکتریک)، پیام طونی (ویلون)، فیروز ویسانلو (گیتار اسپانیش)، مهدی میرزایی (گیتاربیس)، حسین میزاقلی (آکوستیک)، کامبیز دباغی (سه تار) و بابک یوسفی (کلارینت) این آلبوم را نواخته و در آن با مسعود همکاری کردهاند.
ضبط این آلبوم در استودیو آفاق فیلم انجام شده و میکس و مسترینگ آن توسط شاهرخ شریفی و کوشان حداد و مجید اصلاحی صورت گرفته است.
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)