البته این جور هم نیست که شما می گویید. به نظر من حرف شما بچه گانه به نظر می رسد.
چون اولا خود کشور خودمون هم چنین شرایطی را دارد ایرانی بودن به هیچ وجه نشان خوب بودن نیست . حالا درسته که خودمون خودمون را ببالا می بریم و خیلی از خودمان تعریف می کنیم
ولی در کل اگر بخواهیم ویژگی های یک ایرانی را بیان کنیمشامل موارد زیر است
1- ***
2- ***
3- ***
4-***
5-***
6-***
7- ***واقعا فکر کردهاید فیلم 300 دروغ است نخیر عزیر واقعیت ایران ان زمان بوده در کتاب های تاریخ هم هست البته نه کتاب های تاریخ دبیرستان چون این چیز ها که علیه و به ضرر ما هستند را سانسور می کنند شما بروید با یک تاریخ شناس مشاوره کنید
فقط شما کا فیه در مورد سامی یک تحقیق کنید می بینید که این شخص چه انسان هرزه و بی خودی بوده در تاریخ ایران
که البته هماکنون هم اکثر کسانی که در ایران دارای چشم زاغ هستند را از نژاد سامی می دانند
اکثر ما از نسل ابوسفیان لعنت الله هستیم زمانی که به ایران حمله کرد
چرا شما این چیز ها را نمی گویید
چرا شما واقعه خمینی شهر اصفهان را نمی گویید که به چند ارمنی تجاوز شد همین 6 ماه پیش و چه جنایتی بشری را انجام دادند
چرا عبدالمالک ریگی را نمی گویید چرا کردها را نمی گویید که سر می برند و چرا سنگسار زنان را نمی گویید
چرا آن واقعه ای که در خوزستان رخ داد و در استادیوم به خاطر فوتبال همین 2 سال پیش با قمه سر همدیگر را می بریدند را نمی گویید
چرا مراسم وحشی بازی قمه زنی که در روز های عاشورا بر گزار می شود و یک مشت وحشی بی شعور می آیند و ترس و آشوب به پا می کنند و اسلام را تحریف می کنند و اسلام را یک دین برای وحشی ها معرفی می کنند را نمی گویید
بالای مساجد و در نوحه ها می گویند من سگ حسینم و دیوانه هستم در بالای مساجد می نویسند هیت دیوانگان حسین .
حالا اگر یک خارجی بیاید و این را بخواند فکر می کند واقعا مسلمان ها همگی دیوانه هستند و اینقدر احمق و فرو مایه و پست هستند که این گونه عزاداری می کنند
چرا شما این ها را نمی گویید
این ها را گفتم تا بدانید ما به ایرانی بودن خودمان افتخار نمی کنیم
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)