نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 10

موضوع: حمایت اصغر فرهادی از مهاجران افغانی در ایران

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    652
    تشکر تشکر شده 
    483
    تشکر شده در
    98 پست
    حالت من : Sepasgozar
    قدرت امتیاز دهی
    49
    Array

البته این جور هم نیست که شما می گویید. به نظر من حرف شما بچه گانه به نظر می رسد.
    چون اولا خود کشور خودمون هم چنین شرایطی را دارد ایرانی بودن به هیچ وجه نشان خوب بودن نیست . حالا درسته که خودمون خودمون را ببالا می بریم و خیلی از خودمان تعریف می کنیم
    ولی در کل اگر بخواهیم ویژگی های یک ایرانی را بیان کنیمشامل موارد زیر است
    1- ***
    2- ***
    3- ***
    4-***
    5-***
    6-***
    7- ***واقعا فکر کردهاید فیلم 300 دروغ است نخیر عزیر واقعیت ایران ان زمان بوده در کتاب های تاریخ هم هست البته نه کتاب های تاریخ دبیرستان چون این چیز ها که علیه و به ضرر ما هستند را سانسور می کنند شما بروید با یک تاریخ شناس مشاوره کنید
    فقط شما کا فیه در مورد سامی یک تحقیق کنید می بینید که این شخص چه انسان هرزه و بی خودی بوده در تاریخ ایران
    که البته هماکنون هم اکثر کسانی که در ایران دارای چشم زاغ هستند را از نژاد سامی می دانند
    اکثر ما از نسل ابوسفیان لعنت الله هستیم زمانی که به ایران حمله کرد
    چرا شما این چیز ها را نمی گویید
    چرا شما واقعه خمینی شهر اصفهان را نمی گویید که به چند ارمنی تجاوز شد همین 6 ماه پیش و چه جنایتی بشری را انجام دادند
    چرا عبدالمالک ریگی را نمی گویید چرا کردها را نمی گویید که سر می برند و چرا سنگسار زنان را نمی گویید
    چرا آن واقعه ای که در خوزستان رخ داد و در استادیوم به خاطر فوتبال همین 2 سال پیش با قمه سر همدیگر را می بریدند را نمی گویید
    چرا مراسم وحشی بازی قمه زنی که در روز های عاشورا بر گزار می شود و یک مشت وحشی بی شعور می آیند و ترس و آشوب به پا می کنند و اسلام را تحریف می کنند و اسلام را یک دین برای وحشی ها معرفی می کنند را نمی گویید
    بالای مساجد و در نوحه ها می گویند من سگ حسینم و دیوانه هستم در بالای مساجد می نویسند هیت دیوانگان حسین .
    حالا اگر یک خارجی بیاید و این را بخواند فکر می کند واقعا مسلمان ها همگی دیوانه هستند و اینقدر احمق و فرو مایه و پست هستند که این گونه عزاداری می کنند
    چرا شما این ها را نمی گویید
    این ها را گفتم تا بدانید ما به ایرانی بودن خودمان افتخار نمی کنیم

ویرایش توسط S.M.P : 05-02-2012 در ساعت 09:24 AM دلیل: به دستور شیرین زبان حرفهای نامربوط حذف شدند

2. کاربر مقابل از navidnavid عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

مدیر سایت
    نمی‌دانم در کدامین کوچه جستجویت کنم ؟ آسوده بخواب مادر بیمارم
    تشکر تشکر کرده 
    15,753
    تشکر تشکر شده 
    17,227
    تشکر شده در
    4,905 پست
    حالت من : Khoonsard
    قدرت امتیاز دهی
    24983
    Array

نقل قول نوشته اصلی توسط navidnavid نمایش پست ها
    البته این جور هم نیست که شما می گویید. به نظر من حرف شما بچه گانه به نظر می رسد.
    چون اولا خود کشور خودمون هم چنین شرایطی را دارد ایرانی بودن به هیچ وجه نشان خوب بودن نیست . حالا درسته که خودمون خودمون را ببالا می بریم و خیلی از خودمان تعریف می کنیم
    ولی در کل اگر بخواهیم ویژگی های یک ایرانی را بیان کنیمشامل موارد زیر است
    1- ***
    2- ***
    3- ***
    4-***
    5-***
    6-***
    7- ***
    واقعا فکر کردهاید فیلم 300 دروغ است نخیر عزیر واقعیت ایران ان زمان بوده در کتاب های تاریخ هم هست البته نه کتاب های تاریخ دبیرستان چون این چیز ها که علیه و به ضرر ما هستند را سانسور می کنند شما بروید با یک تاریخ شناس مشاوره کنید
    فقط شما کا فیه در مورد سامی یک تحقیق کنید می بینید که این شخص چه انسان هرزه و بی خودی بوده در تاریخ ایران
    که البته هماکنون هم اکثر کسانی که در ایران دارای چشم زاغ هستند را از نژاد سامی می دانند
    اکثر ما از نسل ابوسفیان لعنت الله هستیم زمانی که به ایران حمله کرد
    چرا شما این چیز ها را نمی گویید
    چرا شما واقعه خمینی شهر اصفهان را نمی گویید که به چند ارمنی تجاوز شد همین 6 ماه پیش و چه جنایتی بشری را انجام دادند
    چرا عبدالمالک ریگی را نمی گویید چرا کردها را نمی گویید که سر می برند و چرا سنگسار زنان را نمی گویید
    چرا آن واقعه ای که در خوزستان رخ داد و در استادیوم به خاطر فوتبال همین 2 سال پیش با قمه سر همدیگر را می بریدند را نمی گویید
    چرا مراسم وحشی بازی قمه زنی که در روز های عاشورا بر گزار می شود و یک مشت وحشی بی شعور می آیند و ترس و آشوب به پا می کنند و اسلام را تحریف می کنند و اسلام را یک دین برای وحشی ها معرفی می کنند را نمی گویید
    بالای مساجد و در نوحه ها می گویند من سگ حسینم و دیوانه هستم در بالای مساجد می نویسند هیت دیوانگان حسین .
    حالا اگر یک خارجی بیاید و این را بخواند فکر می کند واقعا مسلمان ها همگی دیوانه هستند و اینقدر احمق و فرو مایه و پست هستند که این گونه عزاداری می کنند
    چرا شما این ها را نمی گویید
    این ها را گفتم تا بدانید ما به ایرانی بودن خودمان افتخار نمی کنیم

به نام خدا
    متاسفانه دوست عزیز به شما پیشنهاد میکنم که بار دیگه قوانین این سایت را بخوانید
    پست شما توهین به ایرانیان و خلاف قوانین و اصل اول این وبسایت هست
    اینجا ایران و کشور ماست و چه بخواهیم و چه نخواهیم این کشور کشوری هست که اولین منشور حقوق بشر در دنیا را صادر کرده ...
    این کشور با وجود داشتن تاریخی پرافتخار که همیشه خداپرستی جزیی از اون بوده هزاران سال به اصولی معتقد بوده که اصل و پایه اون را گفتار و کردار و پندار نیک تشکیل میدادند .
    کجا تو ایران چون بسیاری کشورها خانه های فساد ساخته شده که شما ایرانیان را به شهوت پرستی متهم میکنید ؟
    در کدام کشور خانمواده به اندازه ایران ارزش داشته که شما چنین گستاخانه در مکانی که وطن پرستان ایرانی اون را تشکیل دادند به تمام الیرانیان توهین میکنید /
    اگر آمریکاییها 300 و هزاران فیلم را ساختند و دولت بی عرضه ایران ساکت نشسته دلیل بر این نیست که حق با کشوری است که تاریخ اون را تشکیل میده از قتل صدها هزار سرخ پوست تا مهاجران و کسانی که اون کشور را به زور گرفته بودند غذای این مردم را از بین ببرند و هزاران پوفالو را فقط زبانمهاش را نمک دود کنند و به آمریکا بفرستند ...
    تاریخ کشوری که شاهد برده داری اون هم به صورتی که اگر برده ای فرار میکرد اون را در دیگ های خودشان میجوشاندن ...
    تاریخ غرب را آدم سوزی و ... تشکیل میده
    اینها را در برابر ابرقدرت تاریخی بزارید که هیچ وقت هیچ وقت تاریخ اون برده داری را شاهد نبوده
    مرزهای این کشور نیمی از جهان را فرا گرفته بود ولی به جای برده داری ، بردگان یهود را آزاد میکردند و منشور حقوق برای اونها صادر میکردند و جالبه که حتی در داستان ائمه خودمان اشاره به غلام داشتن میشه ولی در تاریخ این کشور هر چه خواندم ندیدم جایی انسان را چون حیوان به اسارت بکشند.
    دور نیست خبرهایی که از کشیشلنی خواندیم که به صدها کودک زیر 10 سال تجاوز کرده بودند ...
    نه دوست عزیز بهتر کمی روشن تر به ماجرا نگاه کنید .
    به تمام کسانی که به هر دلیلی به این کشور ، به این مردم و به تاریخ این کشور توهین میکنند هشدار میدهم
    تمام عشق من وطن پرستی من هستش و اون وقت به راحتی به تمام مردم این کشور به خاطر بیگانگان توهین میکنید ؟
    همه مردم دنیا خوب ، پس بهتر هر کس در کشور خود باشه حتی اون وطن فروشان به زباان وطن پرست فراری را بهتر کشورهای دیگه اونها را به دریا بریزند تا ننگ وجود اونها نام ایرانی را لکه دار نکنه
    بهتر یک نگاه به امضا پیر خردمند این سایت بیاندازید
    واقعا متاسفم
    شاد و پیروز باشید
    زندگی در بردگی شرمندگی است * معنی آزاد بودن زندگی است
    سر که خم گردد به پای دیگران * بر تن مردان بود بار گران

4. 8 کاربر مقابل از Mohamad عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

کاربر فعال
    آنچه مرا نابود نکند قدرتمندم می سازد
    تشکر تشکر کرده 
    1,445
    تشکر تشکر شده 
    1,928
    تشکر شده در
    525 پست
    حالت من : Ghamgin
    قدرت امتیاز دهی
    457
    Array

نقل قول نوشته اصلی توسط Mohamad نمایش پست ها
    به نام خدا
    متاسفانه دوست عزیز به شما پیشنهاد میکنم که بار دیگه قوانین این سایت را بخوانید
    پست شما توهین به ایرانیان و خلاف قوانین و اصل اول این وبسایت هست
    اینجا ایران و کشور ماست و چه بخواهیم و چه نخواهیم این کشور کشوری هست که اولین منشور حقوق بشر در دنیا را صادر کرده ...
    این کشور با وجود داشتن تاریخی پرافتخار که همیشه خداپرستی جزیی از اون بوده هزاران سال به اصولی معتقد بوده که اصل و پایه اون را گفتار و کردار و پندار نیک تشکیل میدادند .
    کجا تو ایران چون بسیاری کشورها خانه های فساد ساخته شده که شما ایرانیان را به شهوت پرستی متهم میکنید ؟
    در کدام کشور خانمواده به اندازه ایران ارزش داشته که شما چنین گستاخانه در مکانی که وطن پرستان ایرانی اون را تشکیل دادند به تمام الیرانیان توهین میکنید /
    اگر آمریکاییها 300 و هزاران فیلم را ساختند و دولت بی عرضه ایران ساکت نشسته دلیل بر این نیست که حق با کشوری است که تاریخ اون را تشکیل میده از قتل صدها هزار سرخ پوست تا مهاجران و کسانی که اون کشور را به زور گرفته بودند غذای این مردم را از بین ببرند و هزاران پوفالو را فقط زبانمهاش را نمک دود کنند و به آمریکا بفرستند ...
    تاریخ کشوری که شاهد برده داری اون هم به صورتی که اگر برده ای فرار میکرد اون را در دیگ های خودشان میجوشاندن ...
    تاریخ غرب را آدم سوزی و ... تشکیل میده
    اینها را در برابر ابرقدرت تاریخی بزارید که هیچ وقت هیچ وقت تاریخ اون برده داری را شاهد نبوده
    مرزهای این کشور نیمی از جهان را فرا گرفته بود ولی به جای برده داری ، بردگان یهود را آزاد میکردند و منشور حقوق برای اونها صادر میکردند و جالبه که حتی در داستان ائمه خودمان اشاره به غلام داشتن میشه ولی در تاریخ این کشور هر چه خواندم ندیدم جایی انسان را چون حیوان به اسارت بکشند.
    دور نیست خبرهایی که از کشیشلنی خواندیم که به صدها کودک زیر 10 سال تجاوز کرده بودند ...
    نه دوست عزیز بهتر کمی روشن تر به ماجرا نگاه کنید .
    به تمام کسانی که به هر دلیلی به این کشور ، به این مردم و به تاریخ این کشور توهین میکنند هشدار میدهم
    تمام عشق من وطن پرستی من هستش و اون وقت به راحتی به تمام مردم این کشور به خاطر بیگانگان توهین میکنید ؟
    همه مردم دنیا خوب ، پس بهتر هر کس در کشور خود باشه حتی اون وطن فروشان به زباان وطن پرست فراری را بهتر کشورهای دیگه اونها را به دریا بریزند تا ننگ وجود اونها نام ایرانی را لکه دار نکنه
    بهتر یک نگاه به امضا پیر خردمند این سایت بیاندازید
    واقعا متاسفم
    شاد و پیروز باشید
    درود خدمت مدیریت محترم سایت

فرمایشات شما و البت سایر دوستان که هر کدام از دیدی به موضوع نگاه کرده اند هر یک به نوعی صحیح هستند . همانگونه که شما نیز اشاره کردید اهانت کردن به هیچ وجه کار پسندیده ای نیست خواه در مورد ایران یا در مورد هر کشوری ، چیزی و یا کسی . من کاملا حس ناسیونالیستی شما و دیگر دوستان را درک می کنم به خود جرات می دهم که بگویم در این مدتی که افتخار حضور در جمع صمیمی این فروم را داشتم با اندک شناختی که از بچه های فروم دارم ( لااقل کسانی که در این تاپیک شرکت داشته اند ) آدم هایی حتاک نیستند حال تعارضاتی که گاه پیش می آید ریشه در دیدگاه های متفاوت در قبال موضوع دارد. هر چند به خوبی می دانم مطرح شدن چنین بحث هایی در سایت ها نیاز یه مدیریت صحیح دارد و در غیر این صورت ممکن است عواقب ناگوار و بدی داشته باشد امیدوارم جنابعالی با همان دقتی که همیشه دارید زمینه را برای مطرح کردن همه ی دیدگاهها ( البت در حد معقول )حتی آنهایی که شاید چندان خوشایند شما نباشند آماده نگه داشته و تمهیدات لازم را برای جلوگیری از برچسب زنی به افراد مهیا نمایید .
    در جمله ی پایانی این پستم ابتدا خودم و سپس همگی دوستانم را خطالب قرار می دهم :
    به یاد داشته باشیم انتقاد سازنده و به دور از تعصب و غرض ورزی زمینه ساز توسعه و پیشرفت است.
    سپاس از شما
    ویرایش توسط turk : 05-01-2012 در ساعت 06:44 PM
    طا اتلاع صانوی هالم حیچ خوب نیثط !

6. کاربر مقابل از turk عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)