در ذیل خلاصه گفتگویی با آقای حسین زاده از دربانان محترم حرم امام هشتم و مالک شتر پناهنده در ارتباط با ماجرای پناهنده شدن یک نفر شتر در سالهای گذشته به بارگاه علی بن موسی الرضا(ع) آمده است :
اواخر بهمن ماه سال 1352 دوازده نفر شتر خریدم آنها را نشانه گذاری کردیم به جز یک نفر شتر که هر کار کردیم نتوانستیم نشانه گذاری کنیم.
camel
تصمیم گرفتم آن شتر را با 2 شتر دیگر به کشتارگاه بفرستم. آن زمان کشتارگاه در محمد آباد بود، یکی ذبح شد و 2 نفر دیگر فرار کردند یکی از آنها به پنج راه پایین خیابان که رسید به طرف میدان 17 شهریور فعلی رفت و یکی به طرف حرم آمد در ابتدای بازار زنجــیر که جـــنب مسجــد گوهرشــاد بود و در حال حاضر کفشــداری شـماره یک می باشد ایستاد.
مردم راه باز کردند و شتر آهسته آهسته به صحن انقلاب وارد می شود. آقای حسن حسینی که از دربانان کشیک پنجم می باشد به من گفت دیدم که شتری وارد شد و سه دور، دور سقاخانه زد و رفت جلو پنجره فولاد و بنا کرد به گریه کردن و اشک ریختن، بسیار متأثر شدم رفتم جلو و شال سبز خودم را به گردن شتر انداختم و آن را به سمت ساعت بردم و فردای آن روز شتر را به مزرعه نمونه بردند.
البته من منظره بردن شتر را که دیدم سخت ناراحت شدم و بدون اینکه چیزی بگویم از شتر گذشتم و برگشتم چند روز بعد آقای حیدری رئیس تشریفات وقت مرا خواست و گفت شتر به دستگاه پناه آورده است حال به جای شتر چه می خواهی گفتم تقاضای دربانی افتخاری را دارم.
من را هدایت کردند به دفتر آقای زاهدی استاندار و نایب التولیه وقت و رفتم پیش وی و در نهایت حکم دربانی ام صادر و به من دادند.