نمایش نتایج: از شماره 1 تا 1 , از مجموع 1

موضوع: بـلال تند مـكزيكي

  1. #1
    انجمن علمی و پژوهشی
    زیبایی های زندگی در دستانه توست
    تاریخ عضویت
    Jul 2011
    محل سکونت
    sudae eshgh
    نوشته ها
    10,188
    تشکر تشکر کرده 
    2,930
    تشکر تشکر شده 
    4,180
    تشکر شده در
    2,113 پست
    حالت من : Ashegh
    قدرت امتیاز دهی
    2045
    Array

    بـلال تند مـكزيكي

    يك قابلمه را با آب پر كرده و بگذاريد تا به نقطه جوش برسد، بعد كمي نمك درون آب ريخته و بلال‌هاي تميز شده را درون آب قرار دهيد.





    ideal

    76819 865

    برترین ها:

    مواد لازم :

    • بلال: 4 عدد (پوست‌كنده)
    • پنيرپارمسان: 80 گرم
    • فلفل قرمزچيلي: 2عدد
    • كره: يك قالب
    • ليمو: 2عدد

    ادويه

    • نمك و فلفل سياه

    برای پختن

    يك قابلمه را با آب پر كرده و بگذاريد تا به نقطه جوش برسد، بعد كمي نمك درون آب ريخته و بلال‌هاي تميز شده را درون آب قرار دهيد. مدت زمان تعيين شده 10 تا12 دقيقه است؛ مطمئن شويد تا بلال‌ها كاملا پخته شده‌اند، بعد آن‌ها را آبكش كرده و هركدام را در بشقاب‌هاي جداگانه قرار دهيد و پنير پارمسان را درظرف ديگري رنده كنيد. روي بلال‌ها را به كره‌ها آغشته كرده و نمك و فلفل روي آن بپاشيد و بعد پنيرهاي رنده شده را روي بلال‌ها بريزيد و فلفل‌ قرمز چيلي را ريزريز كرده و روي بلال‌ها بپاشيد. بلال‌ها را همراه با ليموهاي نصف شده سرو كنيد و كنار غذا قرار دهيد.


    اگــر بــه کـــــــسی بــیش از حــد بــها بدی
    حــتمآ بــهش بــدهــــــکار مــیشی






  2. کاربر مقابل از M.A.H.S.A عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:


علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست در پست خود ضمیمه کنید
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  

http://www.worldup.ir/